Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošite salę?

QUOTE(Cikadelė @ 2004 07 14, 10:08)
musu vestuves grazioje seneliu sodyboje, ir viskas vyks paciame didziausiame kambaryje, kuri taip pat reik graziai papuost...
man pades mama, uosviene, giminaiciai...sakem papuosim graziom lauko gelem, kuriu pririnks mano mazieji pusbroliai ir puseseres...bus padarytos dvi susikabinusios dideles sirdys ir pakabintos ties ta vieta, kur mes sedesim...ir sirdeles ir zvakes ir serbeteles bus bordo spalvos, priderintos prie mano sukneles korseto thumbup.gif
va del balionu susipykom su pussesere, ji yra dizainere ir sako, kad balionai neskioninga, pigu, banalu ir nebemadinga....ar taip ir yra? man tai visai nieko...per musu firmos atidaryma viena imone padare toki peizaza is balionu ,kad teliko tik akis is nuostabos isplesti...zinoma mes tokiu fintu nepadarysim, bet....man visai balionai grazu.....
dar puske siulo nusipikrit pabarstuku kaip kazkas cia pavadino, tiksliau plunksneliu pabartsyti ant stalu, taciau s nelabai isivaizduoju kaip tos plunksnos laikysis, papus vejas ir nubyres.... dry.gif

Na gal nelygink ofiso atidarymo su vestuvems. Man balionai tai irgi tik masinu salionuose ar parduotuviu atidarymuose tinka. Tavo puske teisi - balionai pigu, banalu ir nemadinga!
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 09 20, 18:06)
balionai pigu, banalu ir nemadinga!

ojo jo kaip reze blink.gif dievulai buvau pigi banali ir nemadinga doh.gif kaip man dabar baisu biggrin.gif
Atsakyti
Musu sale buvo didele, tamsaus medzio, is pradziu atrode pakankamai tamsi. Bet labai grazus vaizdas pro langus, einancius aplink visas sale i upeli. Ir kadangi musu vestuves buvo pavasari, nusprendem kad dominuos rozine spalva. Pazistama dailes mokytoja is popieriaus labai graziu geliu pagamino (tiksliau kiek zinau jos mokinukai padejo - aciu labai tongue.gif ), mes tas gelytes priklijavom kur nekur - kazkaip iskart linksmiau ir sviesiau atrode, tada pripute vyrai daug baltu perlamutriniu balionu ir ruzavu sirdeliu ir mes is ju padarem tokias girliandas ir sukriziavom ant lubu ir virs stalo prie lubu dar viena nutiesem - tikrai sventiskai atrode.

Ant stalo taip pat dominavo rozine spalva, serveteles, zvakes, dar buvo stiklinaiciu su vandeniu, kriauklem ir plaukiojanciom zvakem.

Lauke buvo i upe ileisti geliu vainikai su plaukiojanciom zvakem viduj (ir priristi prie kranto kad nenuplauktu), dar daug fakelu buvo ir laukiniu dideliu zvakiu nuo uodu - labai graziai vakare atrode ir uodai nepuole.

O del balionu galiu pasakyt, kad as anksciau irgi priesiskai buvau nusiteikus, bet pasikonsultavom su tokia moteriske kuri uzsiima puosyba balionais, ir graziai labai gavosi. Svarbiausia neprimarmaliuot belekokiu spalvu belekaip - jei graziai tvarkingai sukabnsi - tikrai papuos. Ypac graziai atrodo tie balti perlamutriniai - tokei su perlo zvilgesiu.

4u.gif
Atsakyti
Na nezinau, gal as isaugau is tokiu puosimu su balionais, plakatais ar dar kuom.... Tiesiog gal esu macius siek kiek kitaip papuostas sales - gyvom gelem, zvakem, na gal pati aplinnka nereikalaudovo tiek puosimo.
Todel nenoriu daryti vestuviu kokioj nors pirtyje ar siaip sodyboj..
Bet cia jau kiekvienam pagal save..
Atsakyti
Na aš be galo myliu Jūrą,tai esu sumasčiusi,kad mano vestuvėse dominuos Jūros tema wub.gif daug mėlynos,žydros ir baltos spalvų rolleyes.gif ant stalo kokių kriauklių pribarstysiu,palubėse žydrų ir baltų balionų prikabinėsiu...na dar nedaug idėjų turiu,bet esmė tai tokia rolleyes.gif
Atsakyti
Na imetu pora foto, gal kazkam patiks idejos- nieko puosnaus nedarem, lae kaip ir grazu buvo ax.gif gaila tik,nesimato, ant saldaus stalo buvo pribarstyta kriaukliu baltu ir raudonu sirduciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 10 spalio 2005 - 09:34
QUOTE(moshke @ 2005 10 10, 11:29)
Na imetu pora foto, gal kazkam patiks idejos- nieko puosnaus nedarem, lae kaip ir grazu buvo ax.gif  gaila tik,nesimato, ant saldaus stalo buvo pribarstyta kriaukliu baltu ir raudonu sirduciu

Wau... staliukai lauke - labai grazu, super. As visada irgi taip norejau, bet gavosi kitaip, aiku nesigailiu kaip gavosi biggrin.gif

O del tu balionu ir skoningumo, tai juk priklauso ka su tais balionais darysi, jei belekaip prikarstysi gal ir bus neskoninga, bet jei graziai tvarkingai sukabinsi - tai labai papuos.

Ir dar del kriauklyciu, pas mus uosviai labai graziai buvo padare, ant stalu visur buvo stiklinaites su vandeniu, dugne smeliuko nuo juros ipilta, kriauklyciu ir akmenuku imesta, o virsuj - plaukiojanti zvakute ir keli roziu ziedlapiai biggrin.gif Tos plaukiojancios zvakutes tikrai daug kur tinka, labai idomiu dalyku su jom galima prigalvot 4u.gif
Atsakyti
tos raideles labai grazios
4u.gif
Atsakyti
tikrai labai graziai atrode raideles
Atsakyti
man teko matyti papuosimus sales..paisyti plakatai-viename velnias su bokalu, kitame rutos sakele, dar kitame nupiesta kepta vista su sakute ir peiliu... g.gif ir pilna ivairiaspalviu balionu blink.gif truko jauniesiems skonio puosiant sale, truko blink.gif
Atsakyti
man tai atrodo, jei sale pati savaime nera puosni, yra labai sunku ka nors padaryti neisleidziant daug pinigu. o ten keli balionai, girliandos taikrai nepades.
Atsakyti
keletas ideju stalo papuosimui!
Atsakyti