Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Deimante27 @ 2012 07 22, 10:48)
labutis,na va ir vel as prie jusu jungiuosi po pertraukeles  smile.gif buvau matavusi tris ciklus,bet paskui nutariau padaryti pertrauka,o dabar vel sugalvojau pazaisti iki kol vel paliks psihologiskai sunkiai smile.gif  dabar dar laukiu kada parves OT sumaniau ismeginti,idedu grafikeli nors tik pradzia matavimo smile.gif

http://www.talpykla.com/?di=QNVF

Sveika prisijungusi 4u.gif

QUOTE(Frėjukė @ 2012 07 22, 11:22)
Sveikutės  planiukės  4u.gif  Galima pas jus?  ax.gif
Po persileidimo pradėjau matuoti BT, šiandien dar tik 4 rytas kaip matavau, bet neramina kad aukšta tempa pas mane  g.gif  Po persileidimo aš baigiau tepliojimus tik pirmadienį, tai sakau gal dar hormonai mano siaučia?  g.gif Ir niekad nežinojau kada pas mane būna O, nes nieko nejausdavau  blush2.gif

Aisku kad galima, visos laukiamos 4u.gif Po P kazkuri laika laikosi auksta BT 4u.gif

As siandien neiskentus pasimatavau BT, visgi smalsumas buvo stipresnis uz pazada nesimatuoti. Tai laukausi ties 37.2. Siandien 10 DPO ax.gif bet jau pradejau jausti pms'inius skausmus unsure.gif nejaugi ir si menesi nieko neisejo, o atrodo ND atlikti saziningai ir laiku g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 07 22, 18:26)
Užjaučiu console.gif Po persileidimo iš pradžių BKT ir turi būti aukšta - tai normalu. 4u.gif

Ačiū labai 4u.gif
QUOTE(mamytee21 @ 2012 07 22, 18:58)
Sveika prisijungusi  4u.gif
Aisku kad galima, visos laukiamos  4u.gif  Po P kazkuri laika laikosi auksta BT  4u.gif

As siandien neiskentus pasimatavau BT, visgi smalsumas buvo stipresnis uz pazada nesimatuoti. Tai laukausi ties 37.2. Siandien 10 DPO  ax.gif  bet jau pradejau jausti pms'inius skausmus  unsure.gif  nejaugi ir si menesi nieko neisejo, o atrodo ND atlikti saziningai ir laiku  g.gif

Ačiukas 4u.gif Graži T bigsmile.gif Gal NT? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 22, 14:08)
dažnai  blush2.gif
nuėmiau varnelę...db matysis...

Aciu jau paziurejau tikrai kad daznai , na va ir as si menesi nusprendziau kad kas antra diena ND darysim tokiu tempu manau tureciau tikrai uztaikyt ant vaisingos dienos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 07 22, 18:37)
Aciu jau paziurejau tikrai kad daznai , na va ir as si menesi nusprendziau kad kas antra diena ND darysim tokiu tempu manau tureciau tikrai uztaikyt ant vaisingos dienos  blush2.gif

nu jo, geriau kas 2 dieną thumbup.gif taip spermiukai spėja ,,daugintis".
Atsakyti
Labas rytas,
Sestadieni kai papaciau,kad temp.pasoko,pasidariau NT wub.gif pamaciu II juostele wub.gif siandiena jau zenkiai ryskesnis vaiduokliukas wub.gif Siandiena jau matau ryskesni vaiduokliuka smile.gif
Virusiukas Jums merginos liepai ir rugpjuciui 4u.gif
http://www.babyplan....er/45499-duniu/
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 07 23, 08:34)
Labas rytas, vaje  bigsmile.gif

Nematau nuotraukytes, cia vaiduokliuka mums ikelei?  bigsmile.gif  Net baltas pavydas apima kai matai merginoms taip greitai pavyksta  bigsmile.gif
Sveikinu tada labai  wub.gif

Ne cia grafikelis smile.gif Vaiduokliukus veliau ikelsiu 4u.gif
Zinai , musu situacija biski kitokia... man II juosteles pamatyti ... tik kelio pradzia...kai pamatysiu plakancia sirdele tada tikrai apsidziaugsiu...o daba daug nerimo...
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(Duniu @ 2012 07 23, 07:29)
Labas rytas,
Sestadieni kai papaciau,kad temp.pasoko,pasidariau NT  wub.gif pamaciu II juostele wub.gif siandiena jau zenkiai ryskesnis vaiduokliukas wub.gif Siandiena jau matau ryskesni vaiduokliuka smile.gif
Virusiukas Jums merginos liepai ir rugpjuciui 4u.gif
http://www.babyplan....er/45499-duniu/

labai labai sveikinu wub.gif

Aš niekaip nesulaukiu armijos doh.gif BT
reiks šiandien gal karštoj vonioj pagulėt, paskatint taip sakant biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
noriu virusiuko thumbup.gif gaudom jau pusmetį ir vis nieko.. matuoju BT ir jungiuos prie jūsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2012 07 23, 08:57)
Ne cia grafikelis smile.gif Vaiduokliukus veliau ikelsiu 4u.gif
Zinai , musu situacija biski kitokia... man  II juosteles pamatyti ... tik kelio pradzia...kai pamatysiu plakancia sirdele tada tikrai apsidziaugsiu...o daba daug nerimo...

Na nusiramink, viskas bus gerai, neprisigasdink anksciau reikalo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(adiaVT @ 2012 07 23, 09:11)
Labas rytas smile.gif
noriu virusiuko  thumbup.gif  gaudom jau pusmetį ir vis nieko.. matuoju BT ir jungiuos prie jūsų  4u.gif

O kur BT tavo? ax.gif
Atsakyti
tai kad dar nelabai ką yra rodyti smile.gif pirmos ciklo dienos

BT
Atsakyti
sveikutes smile.gif 2 ciklus nematavau BT nusprendziau si matuoti tai pasirodau ax.gif ax.gif

user posted image]bt[/URL]
Atsakyti
QUOTE(adiaVT @ 2012 07 23, 09:26)
tai kad dar nelabai ką yra rodyti  smile.gif  pirmos ciklo dienos

BT

Nerodo, išmeta mano pačios BT g.gif
QUOTE(Duniu @ 2012 07 23, 09:30)
Aciu tau wub.gif Labai tuo tikiuosi wub.gif

Svarbiausiai ir yra tikėti wub.gif
Gavau šiandien ryte ir OT ir NT thumbup.gif ir Tempa pakrito bigsmile.gif

Bandau įkelt savo http://www.tevu-darz...endorius/#chart
Atsakyti