Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Flora7 @ 2012 07 20, 08:54)
nustatykite savo gimimo datą ir BP pats mėnulį uždės.

Dar reikia nueiti i nastrojki (kairej pusej) ir varnele uzdeti lunij kalendar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 20 liepos 2012 - 08:00
QUOTE(Duniu @ 2012 07 20, 08:30)
Oi prajuokinai biggrin.gif nuotaika pakelei thumbup.gif
Siaip tai labai geras zenkas  nestuke.gif ,kai menulis buna ciklo viduri,nes pagal tam tikras teorijas, jis itakoja stebuklingus pastojimus...nu imesiu is BT nuoroda kur apie tai raso ( jei skaitai rusiskai)

Dabar nusistaciau ta menuli ir pamaciau kad kai buvau nestuke.gif menulis buvo isvis menesio pradziuoje 9 ciklo diena o O ivyko 16 ciklo diena , tai net nesutapo ir visvien tapau nescia g.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 07 20, 09:00)
Dabar nusistaciau ta menuli ir pamaciau kad kai buvau  nestuke.gif  menulis buvo isvis menesio pradziuoje 9 ciklo diena o O ivyko 16 ciklo diena , tai net nesutapo ir visvien tapau nescia  g.gif

taip tai ne rodiklis smile.gif pas mane visaip buvo.kur sekmingas aisku yra menulis po O...antras sekmingas,taip pat menulis po O (bet nesekmingai baigiasi) trecias- menulis ciklo gale,ciklas sekmingas,bet pabaiga nesekminga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 20 liepos 2012 - 08:05
Labas rytas.

Anubis, kad šitas ciklas būtų paskutinis 4u.gif

QUOTE(Flora7 @ 2012 07 20, 06:46)
Labas rytas, dėjausi iki 37,1 smile.gif nu svarbu, ne žemiau  karsta.gif

labai gražiai laikaisi smile.gif

QUOTE(Ragany @ 2012 07 20, 07:19)
Labas rytas, aš irgi piktas. Labai piktas.
http://tevu-darzelis...106@120625f8848

linkiu to, ko nori, bet manau, kad visgi O buvo smile.gif

QUOTE(Chikipiki @ 2012 07 20, 07:36)
O cia mano:
user posted image

Kazkodel virs 37 jau nebepakila, tai nelabai nusiteikiu save kad nesulauksiu mm...

gi nebūtinai turi kilti virš kažkokios ribos 4u.gif

QUOTE(Duniu @ 2012 07 20, 07:59)
Dar reikia nueiti i nastrojki (kairej pusej) ir varnele uzdeti lunij kalendar smile.gif

nastroiki dar radau, bet to lunij niekaip biggrin.gif liksiu be mėnulio biggrin.gif tik kai suvedžiau gimimo datą, mano procentai pakilo nuo 32 iki 40 biggrin.gif

Pasirodau

Atsakyti
user posted image

įkeliu vizualiai
pirmas pav. paspaudžiam, nusistatom atsidariusiam langa gimimo datą (2 apv), tada užsaugom, tada spaudžiam 3 pav kaip parodytą, atsidaroi vėl langas, tada uždedam varnelę (4 pav.) užsaugom. viskas 4u.gif
Atsakyti
Flora7, ačiūūū 4u.gif

Bet mėnulio pas mane vis tiek nerasta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RedHair: 20 liepos 2012 - 08:34
QUOTE(RedHair @ 2012 07 20, 08:33)
FLora7, ačiūūū  4u.gif

Bet mėnulio pas mane vis tiek nerasta  biggrin.gif

matyt nesutapo šį mėnesį su tavo ciklu. bet tai nereiškia, kad negali būti nestuke.gif jokiu būdu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(RedHair @ 2012 07 20, 09:33)
Flora7, ačiūūū  4u.gif

Bet mėnulio pas mane vis tiek nerasta  biggrin.gif

Man labai idomus tavo grafikas (turbut kartuojus biggrin.gif )
Sauniai laikaisi 4u.gif Ir menulis cia neturi lemiamos esmes...paziurek kiek Babyplan nestuke.gif be menulio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Duniu @ 2012 07 20, 09:44)
Man labai idomus tavo grafikas (turbut kartuojus biggrin.gif )
Sauniai laikaisi 4u.gif Ir menulis cia neturi lemiamos esmes...paziurek kiek Babyplan  nestuke.gif be menulio smile.gif

Jauciu einu as is cia, bu jau potencialiai 3 nestuke.gif grafikus pradejau matyti biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas , neveltui as nukritau , vakar pries iseinant is namu i darba atejo mano mmm labai pamazu beta tejo. o turejo buti tik sekmadieni , as maniau kad visada po O turi praeiti maziausiai 14 dienu . o man buvo tik 12 .
liudna siek tiek , bet nieko nepadarysi , as vis pamirstsu kad man pastoti yra biski mazesne tikimybe , kadangi turiu tik viena kiausintaki ,, verysad.gif
Atsakyti
Na, trumpai, kol svečias mano negrįžo, nuvariau į vaistinę, nusipirkau Viola testą, grįžau, pasidariau - nesulaukus 10 min rezultatas - su vakariniu šlap. - (totkinta telefonu):
user posted image
user posted image
realiai ryškesnis šiek tiek... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 20, 18:13)
Na, trumpai, kol svečias mano negrįžo, nuvariau į vaistinę, nusipirkau Viola testą, grįžau, pasidariau - nesulaukus 10 min rezultatas - su vakariniu šlap. - (totkinta telefonu):
user posted image
user posted image
realiai ryškesnis šiek tiek...  ax.gif

wub.gif Flora wub.gif toks ryskus ir dar su vakriniu wub.gif
Tyliai sveikinu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Duniu @ 2012 07 20, 18:23)
wub.gif Flora wub.gif toks ryskus ir dar su vakriniu wub.gif
Tyliai sveikinu wub.gif

Flora pas tave kovinukas bus wub.gif praktiskai per mano gimtadieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 20, 17:13)
user posted image
realiai ryškesnis šiek tiek...  ax.gif

sveikinimai 4u.gif na ir daug leliuku kovinuku wub.gif
Atsakyti