Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Flora7, labai labai sveikinu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 07 20, 06:12)
Labas rytas,

Na ka pradedam is naujo  verysad.gif

http://www.babyplan..../159107-anubis/

Nenusimink 4u.gif

QUOTE(Flora7 @ 2012 07 20, 16:13)
Na, trumpai, kol svečias mano negrįžo, nuvariau į vaistinę, nusipirkau Viola testą, grįžau, pasidariau - nesulaukus 10 min rezultatas - su vakariniu šlap. - (totkinta telefonu):
user posted image
user posted image
realiai ryškesnis šiek tiek...  ax.gif

Kaip grazu. wub.gif Sveikinu 4u.gif Pabandyk rytoj is ryto su rytiniu sysiuku tai bus is vis ryskus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamytee21: 20 liepos 2012 - 17:50
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 20, 18:13)
Na, trumpai, kol svečias mano negrįžo, nuvariau į vaistinę, nusipirkau Viola testą, grįžau, pasidariau - nesulaukus 10 min rezultatas - su vakariniu šlap. - (totkinta telefonu):
user posted image
user posted image

Didziausi sveikinimai bigsmile.gif thumbup.gif Gaudau virusiukus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2012 07 20, 14:34)
Nu kam tie sveciai tokiu atsakingu laikotarpiu biggrin.gif vel daba babyplan nauja straipsni paskaiciau,kad NT testas mazdaug 2 dienas veluoja nei HCG skaiciai...blyn kaip nervina,o jau ruosiausi ryt daryti lotuliukas.gif daba vel manau,nera jokios prasmes doh.gif reikai islaukti iki tu NElaukiamu mmm dienu smile.gif

tas laukimas - žudo. Vis ieškau požymių, kurie parodytų anksčiau nei mmm. bet...nei pykina, nei papukus skauda, tik pilvuką šiek tiek retkarčiaus pamaudžia.... bet jaučiu ir tas - nervinos, nuo laukimo doh.gif

Papildyta:
[quote=Flora7,2012 07 20, 17:13]
user posted image

numirčiau iš laimės smile.gif sveikinuuuuuu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobulka @ 2012 07 20, 19:43)
tas laukimas - žudo. Vis ieškau požymių, kurie parodytų anksčiau nei mmm. bet...nei pykina, nei papukus skauda, tik pilvuką šiek tiek retkarčiaus pamaudžia.... bet jaučiu ir tas - nervinos, nuo laukimo  doh.gif

Tai va ,kad tie pozymiai nestuke.gif panasus kaip atrejancio mmm doh.gif
Kelinta pas tave daba DPO diena?
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 20, 20:50)
Ačiū visoms, siunčiu daug mažų virusų, trumpai patycharia užbėgau pas jus, FF rodo, kad balandžio 1 bus smile.gif

Sveikinu nestuke.gif thumbup.gif Koks vaisingas sitas menuo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Duniu @ 2012 07 20, 20:35)
Tai va ,kad tie pozymiai  nestuke.gif  panasus kaip atrejancio mmm doh.gif
Kelinta pas tave daba DPO diena?

Pagal BT grafika pas ja 11DPO ir toks riskus testas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 20, 16:13)
user posted image
user posted image

sveikinu... 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ak kaip gaila , kad man nepasiseke sy menesi , taip dziugu matyti tiek vaiduokliuku... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.

BT
Ryt laukiu armijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 20, 18:13)
user posted image
user posted image

wub.gif sveikinu!
o mano mb lyg ir neisvyks sia savaite clap.gif
Atsakyti
QUOTE(sem10 @ 2012 07 21, 09:21)
o mano mb lyg ir neisvyks  sia savaite clap.gif

Tai gal uztaikysit ant O 4u.gif
Atsakyti
Labu 4u.gif

QUOTE(RedHair @ 2012 07 21, 08:30)
Labas rytas.

BT
Ryt laukiu armijos smile.gif

pnašu....kad taip sad.gif verysad.gif

QUOTE(Alina26 @ 2012 07 21, 08:58)
Pabirejo namuciai:)FLora sveikinu,labai grazus ir aiskus vaiduokliukas:)ryskekit 4u.gif  wub.gif

QUOTE(sem10 @ 2012 07 21, 10:21)
wub.gif  sveikinu!
o mano mb lyg ir neisvyks  sia savaite clap.gif

ačiū visoms dar kartelį už sveikinimus.

Na, matai, viskas į gerą pusę drinks_cheers.gif

Kartojau testą ryte, bet su eurovaistinės pigiausiu testu, o jis tikrai jaučiu, kokio 25 jautrumo.pasirodė labai labai blanki juostukė, blankėsnė už vakar tą kur įkėliau. bandysiu dabar kokį pirmadienį, matysiu, ar ryškėja.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kur merginų BT?

Atnešu šiandien darytą testą. Pirmas iš viršaus 10 jautrumo, kur jau buvau įkėlusi.
Antras -trečias - šiandien rytinis (čia vienas testas, tik nuotraukos dvi). Tas - 25 jautrumo - jau matosi, realiai tai daug ryškesnis thumbup.gif

user posted image

siunčiu virusiukų: user posted image user posted image user posted image

Dabar dar norėjau paklausti, o tai kaip nėštumo savaitės skaičiuojasi??? g.gif aš pagal vykusią O skaičiuoju, tai man gaunasi, kad pirmadienį bus 2 savaitės kruopelei, o visur skaičiuoklėse - man rodo - 5 savaitės, tai kaip čia skaičiuot iš tikro? g.gif
Atsakyti