Flora7, labai labai sveikinu
QUOTE(Anubis @ 2012 07 20, 06:12)
Nenusimink
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 20, 16:13)
Na, trumpai, kol svečias mano negrįžo, nuvariau į vaistinę, nusipirkau Viola testą, grįžau, pasidariau - nesulaukus 10 min rezultatas - su vakariniu šlap. - (totkinta telefonu):

realiai ryškesnis šiek tiek...

Kaip grazu.
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 20, 18:13)
Na, trumpai, kol svečias mano negrįžo, nuvariau į vaistinę, nusipirkau Viola testą, grįžau, pasidariau - nesulaukus 10 min rezultatas - su vakariniu šlap. - (totkinta telefonu):

Didziausi sveikinimai
QUOTE(Duniu @ 2012 07 20, 14:34)
Nu kam tie sveciai tokiu atsakingu laikotarpiu
vel daba babyplan nauja straipsni paskaiciau,kad NT testas mazdaug 2 dienas veluoja nei HCG skaiciai...blyn kaip nervina,o jau ruosiausi ryt daryti
daba vel manau,nera jokios prasmes
reikai islaukti iki tu NElaukiamu mmm dienu 
tas laukimas - žudo. Vis ieškau požymių, kurie parodytų anksčiau nei mmm. bet...nei pykina, nei papukus skauda, tik pilvuką šiek tiek retkarčiaus pamaudžia.... bet jaučiu ir tas - nervinos, nuo laukimo
Papildyta:
[quote=Flora7,2012 07 20, 17:13]

numirčiau iš laimės
QUOTE(Bobulka @ 2012 07 20, 19:43)
tas laukimas - žudo. Vis ieškau požymių, kurie parodytų anksčiau nei mmm. bet...nei pykina, nei papukus skauda, tik pilvuką šiek tiek retkarčiaus pamaudžia.... bet jaučiu ir tas - nervinos, nuo laukimo
Tai va ,kad tie pozymiai
Kelinta pas tave daba DPO diena?
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 20, 20:50)
Ačiū visoms, siunčiu daug mažų virusų, trumpai patycharia užbėgau pas jus, FF rodo, kad balandžio 1 bus 
Sveikinu
Papildyta:
QUOTE(Duniu @ 2012 07 20, 20:35)
Tai va ,kad tie pozymiai
panasus kaip atrejancio mmm
Pagal BT grafika pas ja 11DPO ir toks riskus testas
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 20, 16:13)

sveikinu...
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 20, 18:13)

o mano mb lyg ir neisvyks sia savaite
QUOTE(sem10 @ 2012 07 21, 09:21)
Tai gal uztaikysit ant O
Labu
pnašu....kad taip
ačiū visoms dar kartelį už sveikinimus.
Na, matai, viskas į gerą pusę
Kartojau testą ryte, bet su eurovaistinės pigiausiu testu, o jis tikrai jaučiu, kokio 25 jautrumo.pasirodė labai labai blanki juostukė, blankėsnė už vakar tą kur įkėliau. bandysiu dabar kokį pirmadienį, matysiu, ar ryškėja.
QUOTE(RedHair @ 2012 07 21, 08:30)
pnašu....kad taip
QUOTE(Alina26 @ 2012 07 21, 08:58)
QUOTE(sem10 @ 2012 07 21, 10:21)
ačiū visoms dar kartelį už sveikinimus.
Na, matai, viskas į gerą pusę
Kartojau testą ryte, bet su eurovaistinės pigiausiu testu, o jis tikrai jaučiu, kokio 25 jautrumo.pasirodė labai labai blanki juostukė, blankėsnė už vakar tą kur įkėliau. bandysiu dabar kokį pirmadienį, matysiu, ar ryškėja.
Labas rytas
Kur merginų BT?
Atnešu šiandien darytą testą. Pirmas iš viršaus 10 jautrumo, kur jau buvau įkėlusi.
Antras -trečias - šiandien rytinis (čia vienas testas, tik nuotraukos dvi). Tas - 25 jautrumo - jau matosi, realiai tai daug ryškesnis

siunčiu virusiukų:

Dabar dar norėjau paklausti, o tai kaip nėštumo savaitės skaičiuojasi???
aš pagal vykusią O skaičiuoju, tai man gaunasi, kad pirmadienį bus 2 savaitės kruopelei, o visur skaičiuoklėse - man rodo - 5 savaitės, tai kaip čia skaičiuot iš tikro?
Kur merginų BT?
Atnešu šiandien darytą testą. Pirmas iš viršaus 10 jautrumo, kur jau buvau įkėlusi.
Antras -trečias - šiandien rytinis (čia vienas testas, tik nuotraukos dvi). Tas - 25 jautrumo - jau matosi, realiai tai daug ryškesnis

siunčiu virusiukų:

Dabar dar norėjau paklausti, o tai kaip nėštumo savaitės skaičiuojasi???