Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Flora7 @ 2012 07 22, 07:48)
Labas rytas  4u.gif

Kur merginų BT?

Atnešu šiandien darytą testą. Pirmas iš viršaus 10 jautrumo, kur jau buvau įkėlusi.
Antras -trečias - šiandien rytinis (čia vienas testas, tik nuotraukos dvi). Tas - 25 jautrumo - jau matosi, realiai tai daug ryškesnis  thumbup.gif

user posted image
siunčiu virusiukų: user posted image user posted image user posted image
Dabar dar norėjau paklausti, o tai kaip nėštumo savaitės skaičiuojasi??? g.gif aš pagal vykusią O skaičiuoju, tai man gaunasi, kad pirmadienį bus 2 savaitės kruopelei, o visur skaičiuoklėse - man rodo - 5 savaitės, tai kaip čia skaičiuot iš tikro?  g.gif

skaiciuoja nuo mmm paskutiniu dienos .tada jums 5sav.
sveikinimai,rimtai sis menuo nestukiu wub.gif tikiuosi ir ar pateksiu i jusu gretas nestuke.gif siandien man 2 DPO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renata&raldas: 22 liepos 2012 - 10:15
Labas. Pas mane, kaip priklauso, kyla dabar. Laukiu dienos, kai dėsiuos žemyn ir prasidės naujas ciklas, labai tikiuosi, kad tokio pravalo nebebus, juodai susimovus jaučiuosi.
http://tevu-darzelis...106@120625f8848
Atsakyti
Sveikos.

BT
niekaip nesulaukiu armijos doh.gif
Atsakyti
labutis,na va ir vel as prie jusu jungiuosi po pertraukeles smile.gif buvau matavusi tris ciklus,bet paskui nutariau padaryti pertrauka,o dabar vel sugalvojau pazaisti iki kol vel paliks psihologiskai sunkiai smile.gif dabar dar laukiu kada parves OT sumaniau ismeginti,idedu grafikeli nors tik pradzia matavimo smile.gif

http://www.talpykla.com/?di=QNVF
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 07 22, 11:43)
Labas. Pas mane, kaip priklauso, kyla dabar. Laukiu dienos, kai dėsiuos žemyn ir prasidės naujas ciklas, labai tikiuosi, kad tokio pravalo nebebus, juodai susimovus jaučiuosi.
http://tevu-darzelis...106@120625f8848

Tai kad grazi tavo BT dar nesiruosk krysti zemyn 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 22, 10:48)
Labas rytas  4u.gif

Kur merginų BT?

Atnešu šiandien darytą testą. Pirmas iš viršaus 10 jautrumo, kur jau buvau įkėlusi.
Antras -trečias - šiandien rytinis (čia vienas testas, tik nuotraukos dvi). Tas - 25 jautrumo - jau matosi, realiai tai daug ryškesnis  thumbup.gif

user posted image
siunčiu virusiukų: user posted image user posted image user posted image
Dabar dar norėjau paklausti, o tai kaip nėštumo savaitės skaičiuojasi??? g.gif aš pagal vykusią O skaičiuoju, tai man gaunasi, kad pirmadienį bus 2 savaitės kruopelei, o visur skaičiuoklėse - man rodo - 5 savaitės, tai kaip čia skaičiuot iš tikro?  g.gif

Na kokie grazus NT wub.gif Jo skaiciuojasi nuo mmm dienos taip jau yra mirksiukas.gif
Oj laukiu as savo O greiciau lotuliukas.gif , o kaip daznai ND darydavot kad uzkibo nes ziurejau pas teve uzlepta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 07 22, 12:54)
Tai kad grazi tavo BT dar nesiruosk krysti zemyn  4u.gif
Papildyta:

Na kokie grazus NT  wub.gif  Jo skaiciuojasi nuo mmm dienos taip jau yra  mirksiukas.gif
Oj laukiu as savo O greiciau  lotuliukas.gif , o kaip daznai ND darydavot kad uzkibo nes ziurejau pas teve uzlepta  blush2.gif

Ruošiuosi, nes kaip žinia ryyyyškiai ND nepataikyta, taigi šansų nėėėėr. Greičiau naujas ciklas ir bandymai toliau..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 07 22, 12:58)
Ruošiuosi, nes kaip žinia ryyyyškiai ND nepataikyta, taigi šansų nėėėėr. Greičiau naujas ciklas ir bandymai toliau..

Na tikekimes naujas ciklas atnes geru ziniu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės planiukės 4u.gif Galima pas jus? ax.gif
Po persileidimo pradėjau matuoti BT, šiandien dar tik 4 rytas kaip matavau, bet neramina kad aukšta tempa pas mane g.gif Po persileidimo aš baigiau tepliojimus tik pirmadienį, tai sakau gal dar hormonai mano siaučia? g.gif Ir niekad nežinojau kada pas mane būna O, nes nieko nejausdavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 07 22, 11:23)
Nu kada kada, po 2 savaičių nuo O. Bet ima pyktis iki negaliu, nes pasibaigus mm po kelių dienų diedas savaitei išvažiuot žada į mokymus karinius, tai žodžiu, nežinau, kaip bus. Mėginsiu OT užsisakyt, kai mm pareis, bet vis mažiau noriu bežaist aš su jais...

nu gi nebūtinai.... g.gif
Papildyta:
QUOTE(aga&aga @ 2012 07 22, 11:54)

Oj laukiu as savo O greiciau  lotuliukas.gif , o kaip daznai ND darydavot kad uzkibo nes ziurejau pas teve uzlepta  blush2.gif

dažnai blush2.gif
nuėmiau varnelę...db matysis...

QUOTE(Frėjukė @ 2012 07 22, 12:22)
Sveikutės  planiukės  4u.gif  Galima pas jus?  ax.gif
Po persileidimo pradėjau matuoti BT, šiandien dar tik 4 rytas kaip matavau, bet neramina kad aukšta tempa pas mane  g.gif  Po persileidimo aš baigiau tepliojimus tik pirmadienį, tai sakau gal dar hormonai mano siaučia?  g.gif Ir niekad nežinojau kada pas mane būna O, nes nieko nejausdavau  blush2.gif

sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Laba visoms, O as norejau paklausti kada OT gadinti reikia pradeti? Jau pries numatoma O kelias dienas? ir i diena po viena ar kaip? g.gif Ir dar jei BT rkyla ir rodo kad lyg ir ivyko O, tai jau cia kaip ir galima tiketi kad ivyko? ar ta dar gali buti ir nepilnaverte kazkokia visdelto? ir kaip tada tikrintis reiktu ar pilnaverte ji ar ne? Nes as esu turejusi policistines kiausides kazkada ir man nevykdavo O. Tik po operacijos atsitaise viskas.
Galvoju kad dabar nebutu vel atsinaujine kazkas.

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anubis: 22 liepos 2012 - 13:18
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 22, 09:48)

Labai labai sveikinu wub.gif
del tu skaiciavimu ir man labai keista, kad skaiciuojas nuo mmm, juk realiai uzkimba per O ar kelios dienos pries O. O jeigu ciklas 45 dienos, ir O ivyksta pvz 30 CD, tai kieeeek tada jau savaiciu vaisiui butu??? Nu nesamone tikrai biggrin.gif

Mano BT, ovuliacijos nematyt
http://www.fertility...com/home/3d4340
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 07 22, 13:22)
Sveikutės  planiukės  4u.gif  Galima pas jus?  ax.gif
Po persileidimo pradėjau matuoti BT, šiandien dar tik 4 rytas kaip matavau, bet neramina kad aukšta tempa pas mane  g.gif  Po persileidimo aš baigiau tepliojimus tik pirmadienį, tai sakau gal dar hormonai mano siaučia?  g.gif Ir niekad nežinojau kada pas mane būna O, nes nieko nejausdavau  blush2.gif

Užjaučiu console.gif Po persileidimo iš pradžių BKT ir turi būti aukšta - tai normalu. 4u.gif
Atsakyti