Įkraunama...
Įkraunama...

Cirkas. Ar patinka jūsų vaikams?

Sveikutes.

Gal kas gali pasakyti koks cirkas siuo metu prie Mados (Virsuliskese)? Jokios info nerandu tik maciau, kad palapine pastatyta.Labai noriu nusivesti savo dukryte dar nera buvusi smile.gif
Atsakyti
Aga, mums irgi butu aktualu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2010 07 14, 11:29)
Sveikutes.

Gal kas gali pasakyti koks cirkas siuo metu prie Mados (Virsuliskese)? Jokios info nerandu tik maciau, kad palapine pastatyta.Labai noriu nusivesti savo dukryte dar nera buvusi  smile.gif

Gal jau buvot, kokie atsiliepimai. Idomu iki kada ten bus. Ir as jokios info nerandu doh.gif
Atsakyti
savaitgali gavome mieste toki informacini lankstinuka tai irgi susidomejome,tik neparasytos bilietu kainos,gal kuri mamyte zinos? cool.gif
Ceku cirkas MARCEL; Dirbs nuo 2010.07.08 iki 2010.08.08,
I-V 18:30
VI-VII 14:00. 18:30
Atsakyti
Kainos: suaugusiems 20 Lt, vaikams nuo 3 metų 15 Lt....
bilietai parduodami vietj, pradedami parduoti likus dviem valandom iki pasirodymo.
Atsakyti
na mes jau aplankem si cirka, vaikams gal ispudi ir paliks, bent jau maniskei tai patiko (5m) smile.gif na o man asmeniskai tai nelabai , kazkoks jis man "pachalturytas" pasirode lotuliukas.gif juo labiau kad bilieta pirkom paskutine minute ir buvo like tik po 25lt, vip zonoje, pasitaike sonines vietos, viska stebejom kazkur metro atstumu, bet is toliau manau butu buve idomiau g.gif , na nzn cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Man ir tas MARCEL cirkas neipatingas pasirode, bet vaikam patiko mirksiukas.gif Netaip daznai tas cirkas buna ax.gif
Gal kas jau buvot Baltijos cirke? Galvojam nueiti, kol dar nesalta, nors jis tesis iki spalio pab. Gal kas zinot is kur skrajutes gaut, kad nuolaida treciam bilietui butu g.gif
Atsakyti
Gal kas buvote Baltijos cirko pasirodyme siomis dienomis? Ar nesalta ten pas juos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronė: 12 spalio 2010 - 10:32
Prie mados Baltijos cirkas vėl ruošiasi sezonui smile.gif

http://www.cirkas.lt/
Atsakyti
maniske 7 mete kategoriskai( be mano itakos) atsisako eiti i cirka, ir as del to be galo dziaugiuosi. tongue.gif
Atsakyti
Pernai buvom cirke kur prie Mados. Sūneliui (tuomet dar nebuvo 5 m.) patiko, žiūrėjo beveik visą pasirodymą. O mažajai blush2.gif (tuomet dar nebuvo 3 m.) patiko tik numeriai su gyvūnais ir klounai. Na, bet užtat karuselėj prisisupo iki valios pertraukos metu biggrin.gif

Galvojam eiti ir šiais metais. Gal galit pasakyti, kas jau buvot, kiek laiko trunka pasirodymas?
Atsakyti
Mane irgi domina Baltijos cirkas. Kazin bilietus reikia pirkt is anksto,ar galima pries pasirodyma. Ir dar idomu kiek laiko uztrunka pats pasirodymas, ar buna pertrauka,jei ilggas pasirodymas. Ir kurias vietas pirkt geriausiai,nes vaikas eis pirma karta i cirka(4m),norisi kad paliktu gera ispudi ir neissigastu.
Atsakyti