Įkraunama...
Įkraunama...

Cirkas. Ar patinka jūsų vaikams?

QUOTE(deluxe @ 2011 05 20, 08:30)
Mane irgi domina Baltijos cirkas. Kazin bilietus reikia pirkt is anksto,ar galima pries pasirodyma. Ir dar idomu kiek laiko uztrunka pats pasirodymas, ar buna pertrauka,jei ilggas pasirodymas. Ir kurias vietas pirkt geriausiai,nes vaikas eis pirma karta i cirka(4m),norisi kad paliktu gera ispudi ir neissigastu.

Bilietai parduodami likus 2val. iki seanso pradžios ne ankščiau... mirksiukas.gif
Yra dvi dalys tarp kurių visada būna pertrauka (jei neklystu 5-10min.)
Patarimas šoninių vietų neimkite, jau geriau bilietukus rinktis arčiau centro.. mirksiukas.gif Ir geriau matosi smagiau žiūrisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky Cloud @ 2011 05 21, 17:44)
Bilietai parduodami likus 2val. iki seanso pradžios ne ankščiau... mirksiukas.gif
Yra dvi dalys tarp kurių visada būna pertrauka (jei neklystu 5-10min.)
Patarimas šoninių vietų neimkite, jau geriau bilietukus rinktis arčiau centro.. mirksiukas.gif Ir geriau matosi smagiau žiūrisi  mirksiukas.gif

Aciu labai uz atsakyma bigsmile.gif ir uz patarima mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano keturmeciui patiko, nors ir maciau, kad tos dvi valandos truputi prailgo ax.gif (cia apie Baltijos cirka)

Maciau tarp ziurovu ir visai pypliuku iki 2metuku, kazkaip gaila vaikuciu buvo, vieni verke kiti kazin kur blaskesi, retas ramiai isedejo.. Tokio maziuko nevesciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga83: 04 birželio 2011 - 22:35
Kaip tik praeitą savaitgalį lankėmės cirke: vyresnėliui 7 -erių, - patiko thumbup.gif Mažiukui, 4-mečiui, - žiovulys viršų ėmė biggrin.gif
Atsakyti
mes buvom cirke be gyvuneliu, tai 2h mano keturmeciui prailgo... antra dali jau praisdykavo doh.gif o buvo visai mazu, kai jau visi iseidinejo tai ne viena mama maciau dar sedincia su mieganciu vaiku ant ranku biggrin.gif manau kad dar nuo cirko programos priklauso, tam kuriam mes buvom buvo akrobatika pagrindas
Atsakyti
sveikos...kaip manote mamytes ar beveik triju metuku vaikuciui butu idomu cirke....vis galvoju ar pavyktu visa cirko programa issedeti ir isisureti cirko pasirodyma//abejoju ir neapsiprendziu, vesti ar nevesti vaiko i cirka
Atsakyti
Mes pirmą kartą ėjome į cirką 3 metukų, tai mažiui labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Su sūnum buvom trijų rūšių cirke: Kinijos - be gyvūnų, Baltijos - su gyvūnais, ir garsiajame "Saulės cirke". Sakė, labiausiai patiko "Saulės cirkas", iš Baltijos - beždžionės salto, o iš Kinijos - mergina, kuri ant kojų grandiozinį puodą varinėjo smile.gif .
Atsakyti
Ar patiko kaunieciams pabiruciams Baltijos cirkas kuris yra prie Mcdonaldo? Planuojame sestadieni ir mes eiti. Gal patartu kuri uz kokia kaina bilietus pirkti? Svarstau apie brangiausius, kur berots 25Lt kainuoja. Bet ne visada brangiausios vietos yra geriausios mirksiukas.gif ka sako jusu patirtis? Noriu, kad mano mergaite viska gerai matytu.
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2012 08 30, 10:02)
Ar patiko kaunieciams pabiruciams Baltijos cirkas kuris yra prie Mcdonaldo? Planuojame sestadieni ir mes eiti. Gal patartu kuri uz kokia kaina bilietus pirkti? Svarstau apie brangiausius, kur berots 25Lt kainuoja. Bet ne visada brangiausios vietos yra geriausios mirksiukas.gif ka sako jusu patirtis? Noriu, kad mano mergaite viska gerai matytu.

Mes kai einame i cirka visada perkame bilietus per viduri ir pirmoje eileje. Vaikai viska mato, neblasko nieks demesio.
Atsakyti
Gal kas buvote Baltijos cirke salia "Akropolio". Galvoju kita sav. vaikus nuvesti, kokie gyvunai pasirode, ar magai buvo 4u.gif
Atsakyti
Baltijos cirkas vėl Kaune prie Macdonaldo mačiau atvykę, bet yra ir prie Maximos Aleksote Čekų cirkas, gal kas patars į kurį geriau eiti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodže: 17 rugsėjo 2014 - 14:16