tikra tiesa kad klaunai nelabai patiko
bet žvėrys tai liuks
gaila kad nusifotografuot nepavyko, nes baisiai piktas buvo geopardas
Visai nesenei lankėmės su visa šeimyna cirke, tai vaikučiams labai patiko, sėdėjo, žiūrėjo net išsižioję.
Mano dvimetuke cirko programa, kuri truko 2 val. ziurejo issiziojus. Tikrai nesitikejau, kad ramiai stebes
maniskis 4 metu pirma karta cirke buvo. Ir jam netiko ir nepatiko. Antra kart nezinau kada eisim. bet manau, kad negreitai dar
mes tai pirmč kartą buvome kai mažylei buvo 3 metukai,tai vos ištempėm pirmą dalį
, vis namo tempė, o kai po metų nuėjom tai buvo sužavėta
, matyt atėjo laikas
Mes jau 1,7 m. buvom pirma karta, tai galvojom, kad gal kokiu 10 min ir issedes, bet visa programa kuo puikiausiai susidomejes ziurejo
Sveikutės, manau, kad į temą
Alytuje renginukų trūkumas, tai būtų gaila jei šis daugelio mamyčių liktų nepastebėtas.
Alytuje renginukų trūkumas, tai būtų gaila jei šis daugelio mamyčių liktų nepastebėtas.
oi mums cirkals labai labai
poto įspūdžių ir šnekos būna visai savaitei
einam kiekvieną kartą kai tik atvažiuoja
dar nebuvom, bet manau kai atvažiuos cirkas bus linksma ir smagu
QUOTE(~aiwa~ @ 2010 02 13, 19:51)
oi mums cirkals labai labai
poto įspūdžių ir šnekos būna visai savaitei
einam kiekvieną kartą kai tik atvažiuoja 
oj mums irgi patinka, kaip tik šiandienai jau turime bilietus tai eisim vakare
Papildyta:
QUOTE(lietuvaite100 @ 2010 05 14, 12:03)
Mano damai 1,7m. Kaip tik yra atvažiavęs Bltijos cirkas. Nu ir taip norisi nueiti, bet vis nerimauju dėl mažosios. Nesam niekada buvę jokiuose renginiuose, tai net neįsivaizduju kaip ji elgsis cirke. Nesinori net neprasidėjus veiksmui lėkti namo. Esu didelėse dvejonėse ką daryti. 
jei patinka gyvūneliai tai manu tikrai turėtų patikti
QUOTE(snieguoliuke_123 @ 2010 05 14, 15:00)
Jei patinka gyvūneliai tai manu tikrai turėtų patikti
gal žonglieriai ir akrobatai gali būti nuobodūs
, bet šeip kol nepabandysi nesužinosi, aš manau kad verta nueiti

Mes po cirko. Super - patiko ir man ir mergytei mano. Sedejom pirmoj eilej - jokiu asaru, jokiu kaprizu. Visa programa issedejo man ant keliu - plojo, juokes. Didesnis stresas man buvo kaip cia bus su ja, o pasirodo, kad viskas super.