Įkraunama...
Įkraunama...

Cirkas. Ar patinka jūsų vaikams?

tikra tiesa kad klaunai nelabai patiko g.gif bet žvėrys tai liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gaila kad nusifotografuot nepavyko, nes baisiai piktas buvo geopardas verysad.gif
Atsakyti
Visai nesenei lankėmės su visa šeimyna cirke, tai vaikučiams labai patiko, sėdėjo, žiūrėjo net išsižioję. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inrinke: 25 lapkričio 2009 - 11:59
Mano dvimetuke cirko programa, kuri truko 2 val. ziurejo issiziojus. Tikrai nesitikejau, kad ramiai stebes ax.gif
Atsakyti
maniskis 4 metu pirma karta cirke buvo. Ir jam netiko ir nepatiko. Antra kart nezinau kada eisim. bet manau, kad negreitai dar smile.gif
Atsakyti
mes tai pirmč kartą buvome kai mažylei buvo 3 metukai,tai vos ištempėm pirmą dalį doh.gif , vis namo tempė, o kai po metų nuėjom tai buvo sužavėta thumbup.gif , matyt atėjo laikas
Atsakyti
Mes jau 1,7 m. buvom pirma karta, tai galvojom, kad gal kokiu 10 min ir issedes, bet visa programa kuo puikiausiai susidomejes ziurejo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės, manau, kad į temą 4u.gif
Alytuje renginukų trūkumas, tai būtų gaila jei šis daugelio mamyčių liktų nepastebėtas.
user posted image
Atsakyti
oi mums cirkals labai labai thumbup.gif poto įspūdžių ir šnekos būna visai savaitei thumbup.gif einam kiekvieną kartą kai tik atvažiuoja smile.gif
Atsakyti
dar nebuvom, bet manau kai atvažiuos cirkas bus linksma ir smagu
Atsakyti
Mano damai 1,7m. Kaip tik yra atvažiavęs Bltijos cirkas. Nu ir taip norisi nueiti, bet vis nerimauju dėl mažosios. Nesam niekada buvę jokiuose renginiuose, tai net neįsivaizduju kaip ji elgsis cirke. Nesinori net neprasidėjus veiksmui lėkti namo. Esu didelėse dvejonėse ką daryti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(~aiwa~ @ 2010 02 13, 19:51)
oi mums cirkals labai labai thumbup.gif poto įspūdžių ir šnekos būna visai savaitei thumbup.gif einam kiekvieną kartą kai tik atvažiuoja smile.gif

oj mums irgi patinka, kaip tik šiandienai jau turime bilietus tai eisim vakare thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lietuvaite100 @ 2010 05 14, 12:03)
Mano damai 1,7m. Kaip tik yra atvažiavęs Bltijos cirkas. Nu ir taip norisi nueiti, bet vis nerimauju dėl mažosios. Nesam niekada buvę jokiuose renginiuose, tai net neįsivaizduju kaip ji elgsis cirke. Nesinori net neprasidėjus veiksmui lėkti namo. Esu didelėse dvejonėse ką daryti.  g.gif

jei patinka gyvūneliai tai manu tikrai turėtų patikti 4u.gif gal žonglieriai ir akrobatai gali būti nuobodūs biggrin.gif , bet šeip kol nepabandysi nesužinosi, aš manau kad verta nueiti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(snieguoliuke_123 @ 2010 05 14, 15:00)
Jei patinka gyvūneliai tai manu tikrai turėtų patikti  4u.gif  gal žonglieriai ir akrobatai gali būti nuobodūs  biggrin.gif , bet šeip kol nepabandysi nesužinosi, aš manau kad verta nueiti  thumbup.gif  thumbup.gif

Mes po cirko. Super - patiko ir man ir mergytei mano. Sedejom pirmoj eilej - jokiu asaru, jokiu kaprizu. Visa programa issedejo man ant keliu - plojo, juokes. Didesnis stresas man buvo kaip cia bus su ja, o pasirodo, kad viskas super. thumbup.gif
Atsakyti