Įkraunama...
Įkraunama...

Cirkas. Ar patinka jūsų vaikams?

as esu grieztai pries cirkus(kuriu pasirodymuose dalyvauja ar atlieka triukus gyvunai).jeigu cirkas-tai vandens,klounu,akrobatikos ar kitoks grazaus reginio sou,tuomet pati nueiciau ir savo sunu nusivesciau.kolkas sunaus nevedziau i joki cirka(jam beveik 3metai) ir ateiti vesiu tik i be gyvunu atliekamus pasirodymus.

labai idomu paklausti teveliu,kurie su atzalom yra buve ar zada nueiti i cirka,kuo jus vilioja cirkas?

P.S. http://tv.delfi.lt/video/HEq1Ew02/
Papildyta:
QUOTE(condoleeza @ 2008 12 19, 13:05)
O kai buvo numeris su krokodilu, tai dukrytė apsiverkė, kam "dėdė" skriaudžia vargšą krokodiliuką. Nežinau, ar vaikams gerai matyti panašius dalykus...  g.gif

aisku negerai.
vaikai kaip ir cirko gyvunai,yra visiskai priklausomi nuo vyresniu,didesniu malones.kai jie mato,kad gyvunai yra zeminami ir verciami atlikti nenaturalius( o gal matet gamtoje per degancius ziedus sokinejanti liuta?) aktus,ateityje jie manys,kad yra priimtina uzgaulioti,skriausti silpnesnius ir jaunesnius.arba tiesiog tuos kurie negali apsiginti.
Atsakyti
ax.gif mano berniukai yra per daug aktyvus tai jiems cirkas yra nuobodu,nera veiksmo.geriau kokie atrakcionai,karuseles ir visa kita kas susieja su judejimu. na dar didziajam labai patinka filmai filmukai,bet ir tai ne visi,jai nera veiksmo ar humoro tai neidomu. ax.gif tai kai ateina savaitgalis man galvos skausmas kuom juos uzimti,daznai mociute juos pasiema po viena tai oj kiek jie pramogu aktiviu randa,na o cirkas tai jau ne jiems smile.gif
Atsakyti
Mūsiškis tai labai mėgsta cirką biggrin.gif , vedam gal nuo 1,5metukų. nuo pat pirmo karto jam labai patinka thumbup.gif kai į panevežį atvažiuoja tai jau lekiam tekinom biggrin.gif , nori jis ir ne po kartą, tai dar ir su draugais nueina smile.gif . tik tiek kad kartais jis brangokas būna, na tas kur pavasarį buvo arenoj tai ir už 4 metukų vaiką ima pilna kaina, tai einant tryse susidaro ne menka sumelė thumbup.gif bet ai jug dėl vaikų nieko negaila thumbup.gif thumbup.gif taip pat labai patiko cirkas ant vandens, lėkėm net į šiaulius jo žiūrėti, man šiek tiek nuobodokas buvo, bet mūsų kinderiui tai labai patiko. biggrin.gif labiausiai tai jam patinka po cirko fotografuotis su gyvūnais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif manau, kad panevežyje nėra tiek jau daug pramogų vaikams, tai jei kas nors atvažiuoja tai būtinai lekiam, dabar neblogi atrakcionai antrame babilone vyksta, siūlau apsilankyti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kaip faina atrakcionai nezinojau kad yra babilone,reikes nueiti,liuks thumbup.gif
Atsakyti
Taip, labai patina vaikams. Nepraleidžiam progos nuvykti. Pasikraunam gerų emocijų visi mirksiukas.gif
Papildyta:
Nuo 2-jų metukų pradėjom lankytis.
Atsakyti
jo atrakcionai antrame babilone, ten kur buvo ledas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif valanda vienam vaikui 10Lt man regis, biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
tai kad vakar buvo drauge babilone ir sake,kad ten niekas tipo neveikia,o ruosiasi miesto gimtadieniui,tai kaip yra istikruju???
Atsakyti
QUOTE((salotiene) @ 2009 08 28, 14:28)
tai kad vakar buvo drauge babilone ir sake,kad ten niekas tipo neveikia,o ruosiasi miesto gimtadieniui,tai kaip yra istikruju???

atrakcionai yra babilonas 2, savaitgalį buvom tai dar buvo, sakė kad bus iki rugpjūčio pabaigos, iki babilono gimtadienio. smile.gif smile.gif
Atsakyti
buvo sese tai sake yra ten kur ledas buvo,daug visokiu batutu
Atsakyti
QUOTE((salotiene) @ 2009 08 28, 17:52)
buvo sese tai sake yra ten kur ledas buvo,daug visokiu batutu

tai batutai ir yra atrakcionai biggrin.gif jeigu ką, buvo pripūstų ir čiuožyklių visokių thumbup.gif , o šeip mes dažnai lekiam į "žiogą" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mes buvom cirke 2,5 metuku,cirkas labai paprastas,ir trumpas su pertrauka 1,5 val,taip kad isbuvo be problemu,labai patiko,is gyvunu buvo tik arkliukai,beje pries cirka buva galima pajodinet,tai jau vaikui atrakcija ,truputi prisibijojo,bet kaip gryzom namo tik ta ir kalbejo ,kad jojo ant arklio,labai dar patiko akrobatai ir zanglieriai,.Stai tokie prisiminimai apie cirka. thumbup.gif
Atsakyti
Mano vaikai labai mėgsta cirką, vedam juos maždaug nuo puses metukų. Pats pirmas kartas būdavo pasirodymas delfinariume Klaipėdoje, nuo tuo viskas ir prasidėjo thumbup.gif Bet mes einam ne į tą cirką, kur Vilniuje būna prie Mados(nes negirdėjau nei vieno gero atsiliepimo nei apie pasirodimus, nei apie sąlygas kuriuose laikomi gyvūnai) schmoll.gif , o einam į vandens, Kinų...cirkus thumbup.gif
Atsakyti