tany, puikus tie tavo pomidorai, nesikabinek prie ju

QUOTE(saintlina @ 2012 07 20, 07:08)
gerai gerai nesikabineju... visada norisi geriau

QUOTE(tany @ 2012 07 20, 07:23)
va cia tai tikrai

QUOTE(zikas1970 @ 2012 07 19, 16:25)
uzdarai?
As irgi vis galvoju, gal reiktu uzdaryti, bet anksciau buvau uzklausus, juokavo mamytes, kad salika reikia uzristi,kad nesusaltu
, ta prasme, uzdarineti nereikia tipo.O naktys buvo dar saltesnes. Tai pas mane atidarytas stovi,
Va ir vel susibalamutinau
O kaip kitos, irgi uzdarinejat tokiu oru?

O kaip kitos, irgi uzdarinejat tokiu oru?
As tai pradejau uzdarinet nakciai, kad labai jau salta. Jei gerai prisimenu, tai temperaturai esant zemesnei nei 15 laipsniu pomidorai nustoja augti, o pas mus naktimis dar maziau buna. Sibiras

kol kas nieko neuzdarineju. Daigams gal labiau tie +15, suauge pomidorai taip neissidirbineja. Dabar labai svarbu vedinimas, nes antroj vasaros pusej pradeda listi visokios ligos. Va kai rugpjuti prasides rukai, teks pradet uzdarinet, o kol kas tegu kaifuoja.
Vytautes fantasio tai labai graziai atrodo
pas mane tikrai ne tokie,nu bet nieko-tikiuos,kad skonis atitiks pavadinima
O cia mano antroji dalis.kazkur green zebra paslepiau
Great White(tikejausi mazesniu pomidoru, nes nemegstu toookiu dideliu,na bet vyrui jie turetu patikt)

Persimonas(irgi ganetinai dideli,na bet isivaizduoju,kad bus skanus )

Reise tomato(plesomi)(seklos is lolitos,du krumai,bet abu skirtingi,vienas kaip ir matosi tikrai kaip plesomas, kitas krumas taisyklingesni pomidorai)

Russian rose(dideli, dideli dideli,vadinas bus is ko padaza daryt
)

Tolstoy(visa eile pasodinta ir visi gerai apkibe pomidorais ir svarbiausia mano dydzio )

Mano vazoniukas grazuoliukas
(kiti vazoniniai jau geltoni ir raudoni pomidoriukai, o sis dar rodo visa savo grazuma)

Dar lauke pasisodinus kmicic,tai pomidoru yra, svarbu dabar kad kuo ilgiau nesirgtu.Reikes jau ruostis purskimui,nes senai begavo asiukliu nuoviro.

O cia mano antroji dalis.kazkur green zebra paslepiau

Great White(tikejausi mazesniu pomidoru, nes nemegstu toookiu dideliu,na bet vyrui jie turetu patikt)

Persimonas(irgi ganetinai dideli,na bet isivaizduoju,kad bus skanus )

Reise tomato(plesomi)(seklos is lolitos,du krumai,bet abu skirtingi,vienas kaip ir matosi tikrai kaip plesomas, kitas krumas taisyklingesni pomidorai)

Russian rose(dideli, dideli dideli,vadinas bus is ko padaza daryt

Tolstoy(visa eile pasodinta ir visi gerai apkibe pomidorais ir svarbiausia mano dydzio )

Mano vazoniukas grazuoliukas

Dar lauke pasisodinus kmicic,tai pomidoru yra, svarbu dabar kad kuo ilgiau nesirgtu.Reikes jau ruostis purskimui,nes senai begavo asiukliu nuoviro.
QUOTE(saintlina @ 2012 07 20, 08:37)
kol kas nieko neuzdarineju. Daigams gal labiau tie +15, suauge pomidorai taip neissidirbineja. Dabar labai svarbu vedinimas, nes antroj vasaros pusej pradeda listi visokios ligos. Va kai rugpjuti prasides rukai, teks pradet uzdarinet, o kol kas tegu kaifuoja.
Kai salia siltnamis, tai kazkaip pamacius vakare siltnamyje +12, sugalvojau padarinet. Mano mamai sokas buvo, kai pasakiau, kad siltnamio vakarais neuzdarineju

QUOTE(saintlina @ 2012 07 20, 08:37)

Vakar bandžiau saviškius pafotkint, bet vakare labai prastos nuotraukos gavosi, tai pabandysiu geriau dienos metu tą fotosesiją padaryt

Šiemet man jie labai igai nenoksta, viršūnės kai kurių jau stogą remia, o dar nėra paraudusių pomidorų

Liutuke, tavo vazonis mažiukas tikrai labai gražus

O jau pas Vytaute 69 pomidorų kasų gražumas ir gausumas

nu kad pas mane uzdarytam siltnamyje temp nukrisdavo iki 11... pas ka cia 15 laispniu siom dienom? Gi lauke budavo zemiau 10laipsniu pastaromis dienomis, gal sianakt silciau tik... o dar lyja kas nakti... tai slapia, salta ... nemanau, kad gerai... aisku jei miegat ilgai, tai geriau neuzdaryneti... bet kai as 6 ryto pradarau (veliausiai 7 vyras pradaro, jei pramiegu
...t.y. prasimerkiu, jei saule nesveicia miegu toliau, jei sviecia begu daryti ), tai manau geriau jiems uzdarytiems

mergaites patarkite prasau, isvaziuoju svaitgaliui, duris siltnamio uzdaras palikti ar atidaryti? nes naktimis tokiomis saltomis uzdarinedavau? ar uzteks 4 orlaidziu ant stogo, ar palikti ir duris praviras?

QUOTE(tany @ 2012 07 20, 09:31)
nu kad pas mane uzdarytam siltnamyje temp nukrisdavo iki 11... pas ka cia 15 laispniu siom dienom? Gi lauke budavo zemiau 10laipsniu pastaromis dienomis, gal sianakt silciau tik... o dar lyja kas nakti... tai slapia, salta ... nemanau, kad gerai... aisku jei miegat ilgai, tai geriau neuzdaryneti... bet kai as 6 ryto pradarau (veliausiai 7 vyras pradaro, jei pramiegu
...t.y. prasimerkiu, jei saule nesveicia miegu toliau, jei sviecia begu daryti ), tai manau geriau jiems uzdarytiems

o tau kondensatas nesusikaupia, man tai atrodo, kad jiems bet koks vėjukas yra geriau, tai pagrindinis dalykias, kuris padeda apsisaugoti nuo grybelinių ligų...juk augo jie ir dar prie vėsesnių orų, plius dar kai pagalvoji, kad lauke augantys pom tai išvis niekad nepopinami, bet užauga, o pas kai kurias jau ir sirpsta...
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 20, 09:34)
mergaites patarkite prasau, isvaziuoju svaitgaliui, duris siltnamio uzdaras palikti ar atidaryti? nes naktimis tokiomis saltomis uzdarinedavau? ar uzteks 4 orlaidziu ant stogo, ar palikti ir duris praviras? 

Zada atsilima. As palikciau