Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(tany @ 2012 07 20, 08:31)
tai manau geriau jiems uzdarytiems

as sadiste, manau, kad jiems geriau skersvejis smile.gif Tegu isivaizduoja, kad lauke auga, tik ant galvu nelyja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2012 07 20, 08:37)
o tau kondensatas nesusikaupia, man tai atrodo, kad jiems bet koks vėjukas yra geriau, tai pagrindinis dalykias, kuris padeda apsisaugoti nuo grybelinių ligų...juk augo jie ir dar prie vėsesnių orų, plius dar kai pagalvoji, kad lauke augantys pom tai išvis niekad nepopinami, bet užauga, o pas kai kurias jau ir sirpsta...

pas mane pastaruosiomis dienomis isoreje aprasuoja daug daugiau nei vyduje.... jau koki menesi taip... nezinau kodel g.gif o tie keli lasiukai ant pomidoru per pusvalandi isgaruoja, pradarius visus galus, nes kai darau tai pradarau viska (2 duris ir 4 orlaides), jei saulute islenda, tai gal net greiciau

tiesa diena, net per lietu laikau 1 duris praveras, per maza lietu ir orlaidziu neuzdarytneju, jei trumpalaikiai, nes speja apdziuti iki vakaro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 20 liepos 2012 - 08:56
Ir vel tokie groziai sudeti cia thumbup.gif , pamatai ir dar koki pora veisliu i sarasiuka trauki lotuliukas.gif . Vaje vaje , baisi liga lotuliukas.gif .
As irgi po kol kas neuzdarineju , tegu grudinasi mirksiukas.gif , juk pas mergyciu ir lauke puikiausiai dera , tai vadinas nebijo jie vesaus oro .
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 07 20, 08:39)
as sadiste, manau, kad jiems geriau skersvejis  smile.gif Tegu isivaizduoja, kad lauke auga, tik ant galvu nelyja  smile.gif

tai, kad jei as palikciau pradayyta, tai jiems lytu ant galvu... nes pas mus lyja istisai, dar nebuvo nei dienos kad nelytu(daugiau maziau bet lyja), darzo pvz nelaisciau jau 2 menesius, tik ziuriu, kad put viskas nepradetu blush2.gif siryt tarp lisviu galima buvo laiveli paleisti biggrin.gif
Atsakyti
Mes šiltnamio durų nakčiai neuždarinėjam. Nesvarbu ar lyja, ar saulė.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 07 20, 08:50)
tai, kad jei as palikciau pradayyta, tai jiems lytu ant galvu...

na va, pagaliau iskilo naujo polikarbonatinio siltnamio minusai lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pas mane kad ir kaip lytu, ant galvu niekaip neprilyja, nes stogas - aklina plevele. O ir per duris kazkaip vandens nepatenka (nors cia jau ne siltnamiui aciu, o vietai).
Juokauju, zinoma mirksiukas.gif Labai geras tavo siltnamis, ir pomidorai labai grazus. Uzdarai ar neuzdarai - svarbu, kad pomidorams patinka ir gerai auga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 07 20, 09:06)
na va, pagaliau iskilo naujo polikarbonatinio siltnamio minusai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Pas mane kad ir kaip lytu, ant galvu niekaip neprilyja, nes stogas - aklina plevele. O ir per duris kazkaip vandens nepatenka (nors cia jau ne siltnamiui aciu, o vietai).
Juokauju, zinoma  mirksiukas.gif  Labai geras tavo siltnamis, ir pomidorai labai grazus. Uzdarai ar neuzdarai - svarbu, kad pomidorams patinka ir gerai auga  4u.gif

nu, tai jei as uzdarau orlaides, tai ir nelyja(nors per 2 fortkes kapsi ant tako, bet cia MB brokas)... o jei orlaidziu nebutu, tai sandarumas ziaurus.... siaip jei lietus nestyprus, tai kartais buna(priklauso nuo klypties) net geriau pradarytom, nei uzdarytom(tada nekapsi smile.gif ir nelyja)
Papildyta:
tiesa vakar pastebejau, kad mano pomidorai verkia blink.gif ... ten kur nuskintas pomidoras, is katelio lasiukas matosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 20 liepos 2012 - 09:28
Tany, geriau jau uzdaryk orlaides ir palik pravertas (truputi) duris. Manau, kad taip bus sveikiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Tany augina hibridus,tai jie atsparesni,o paprasti savo ožius iškart parodytų uždarame.Šianakt uždariau,tai šlapi lapai tiek agurkų,tiek pomidorų. O jau demių ant paprastų doh.gif O pomidorų po kelis schmoll.gif Nera salygų net pieneliu nupurksti,kas man privaloma nuo viruso...
Mergairės,butina užsiimti lauko pomidorų profilaktika nuo fitoftoros,kai tik saulutė pasirodys.Tik kažin,pieną su jodu ar sodą naudoti geriau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 20 liepos 2012 - 09:57
QUOTE(edinka @ 2012 07 20, 09:35)
Tany, geriau jau uzdaryk orlaides ir palik pravertas (truputi) duris. Manau, kad taip bus sveikiau  mirksiukas.gif

vot nezinau kodel, bet man moraliskai nesinori duru palikti(orlaides tai palykciau, jei tik oras leistu)... uztenka, kad senam siltnami katys karaliauja... labai baisu, kad pas mano grazuolius kas neapsilankytu ir ka nepridirbtu.. per daug juos myliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 07 20, 09:57)
vot nezinau kodel, bet man moraliskai nesinori duru palikti..... uztenka, kad senam siltnami katys karaliauja... 

tu nebijok, katinai pomidoru needa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 07 20, 09:54)
Šianakt uždariau,tai šlapi lapai tiek agurkų,tiek pomidorų.

pas mane lauke agurkai ir ne tik... daug slapiasni buna nei pomidorai siltnamyje... labai didele oro dregme
Atsakyti