Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(wytaute69 @ 2012 07 21, 13:00)
Ne nu tu man vistiek pasakyk- is kur pas tave tiek laiko? Ar gal tavo vaikus kas paziuri? As nieko nespeju su savo trijule toio pat amziaus.

tai aisku... siandien mociute iskvieciau... planavau kitu darbu, bet kad prigasdinot... tai kiti darbai palauks biggrin.gif taigi siandien nieko nenuveikiau, apart apziurejau, pragenejau pomidorus, praravejau, ispurinavau zeme pas agurkus,paprikas siltnamy... tada morkas praretinau, kur kokia piktzole pasimaise ir isroviau...nu ir spejom dar iki kapu nueiti ir ten apsitvarkiau.... ir visos dienos nera... bet siandien geras oras lauko darbam pas mus, nei karsta, nei salta, nelyja.... vnz, super thumbup.gif
tiesa morkos nelabai mane pradziugino, kazkokiu kiausiniu prideta doh.gif
Atsakyti
Vakar jau teko paragauti taip isgirtojo Corazono. Bent jau man, tai neypatingas, gal skanesni tie su rūgštele. Dabar lauksiu prinokstant Red pear, kad galėčiau palyginti. Uraganai, Tolstojai irgi jau valgomi.
Atsakyti
QUOTE(klevo sula @ 2012 07 21, 16:59)
Vakar jau teko paragauti taip isgirtojo Corazono. Bent jau man, tai neypatingas, gal skanesni tie su rūgštele. Dabar lauksiu prinokstant Red pear, kad galėčiau palyginti. Uraganai, Tolstojai irgi jau valgomi.

nu va rimtai skiriasi skoniai visu... man tai is dideliu nieko skanesnio nera uz Corazona ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 07 21, 18:47)
nu va rimtai skiriasi skoniai visu... man tai is dideliu nieko skanesnio nera uz Corazona ax.gif

ax.gif aš tai daugiau skonio tikiuosi iš tų kurie sunoks vėliau...jeigu , aišku , sulauksiu doh.gif nes dabar saulės nebuvo , ...jie viso savo skonio tikrai dar neparodo šiuo metu nokdami g.gif aš taip galvoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klevo sula @ 2012 07 21, 16:59)

Aš irgi jau Corazono paragavau tai man jis irgi šiaip sau, vidutinis sakyčiau bent jau man ax.gif O va Russkij Razmer koks skanus bigsmile.gif Toks truputį miltingumo turintis, bet ne per daug, tiesiog niam niam wub.gif kitamet būtinai vėl juos sėsiu, jei aišku išvis kąnors sėsiu dėl palangių trūkumo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 07 21, 13:26)
ir dar kas auginate Super Sweet- ar daug leidziate ugliu is pazastu ?

ugliu is pazastu isvis neleiskit augti, jau kiek stiebu auginat, tiek ir stenkites islaikyt, nes paskui toks sabakstynas pasidarys ir pomidoriukai susmulkes iki spanguoliu dydzio.

Nesuprantu, kodel is kompo nebeleidzia ikelt nuotrauku g.gif jeigu padarysiu toki dydi, kokio praso, tai ten nieko nebesimatys g.gif kazkaip anksciau tokio dydzio visada duodavo ikelt, matyt kokiu pakeitimu padare g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 21 liepos 2012 - 21:38
QUOTE(diuni @ 2012 07 21, 07:04)
Pas mus aplinkui jau siautėja maras...ir ko stebėtis kai toks oras...tarsi vėlų rudenį :unsure:jeigu išgyvensim iki kokio antradienio , žada normalų orą...tai gal ir išgyvensim...
o , ir vėl lyja doh.gif  unsure.gif  verysad.gif

Maniškius laukinius sode biški grybštelėjo. Purškalioju pieno produktais plius žolelėm visokiom. Jau tas juodas dėmes po pernai bet kur pažinčiau.
Lyginant su pernai, kai per tris dienas nieko neliko, tai šiemet dar pakankamai liko, tfu tfu tfu.
Pernai pirmi smigo betaliuxai, šiemet pirmas dėmes pamačiau ant Syberian superior.
Irgi laukiu tų tropinių karščių, nors plius dvidešimt, nes dar pora dienų lietaus ir būt galima laukinių niekuo nebepurkšti ir sėt ridikus toj vietoj doh.gif
Atsakyti
mane dar siemet neramina kad nelabai auga pomidorai i diduma, siandien kaimyne vaisinau Betaluxais, tai jis klause ar vynuoginiai cia ? doh.gif nu rimtai mazuliukai obuoliukai o jau sunoke doh.gif kame cia beda ?
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2012 07 21, 22:37)
ugliu is pazastu isvis neleiskit augti, jau kiek stiebu auginat, tiek ir stenkites islaikyt, nes paskui toks sabakstynas pasidarys ir pomidoriukai susmulkes iki spanguoliu dydzio.

Nesuprantu, kodel is kompo nebeleidzia ikelt nuotrauku g.gif jeigu padarysiu toki dydi, kokio praso, tai ten nieko nebesimatys g.gif kazkaip anksciau tokio dydzio visada duodavo ikelt, matyt kokiu pakeitimu padare g.gif

aciu, tada teks dar prageneti, nors ir siaip siu pomidoriukai nedidukai 4u.gif
Atsakyti
sveikos verysad.gif dziaugiausi savo babuska verysad.gif o vakar pastebejau kad lyg juodot pomidoro sonas pradejo g.gif nuskyniau namie nokint,nezinau,pomidoru žaliu pilna,bet kad nenoksta g.gif g.gif betaliuksu kruva žaliu o vienas mazytis paraudonavo tik, per kiek laiko pas jus sunoksta pomidorai?? beje vakar radau kokiu 15 lapu su juodom demem g.gif ,bulvese maciau maras eina,kuom purkst??????pieno naminio neturiu schmoll.gif schmoll.gif iki siol nesirgo visiskai schmoll.gif schmoll.gif ar visus zalius pomidorus nuskint ir nokint namie????
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 07 21, 13:26)

ir dar kas auginate Super Sweet- ar daug leidziate ugliu is pazastu ?
nes nu labai jau tas krumas sakojasi ir is karto tokius stiprius mesingus ugliukus leidzia-ir daug zydi ir daug mezga...

Aš auginu Super Sweet ,pas mane jie skirtingai auga.tų kur vienas stiebas tai pomidorai net gero kiaušinio dydžio,o kur du tai mažoki ,bet skonis tai super.O ūglių tai kaip pas visus pomidorus,skabau ir leidžiu į viršų augt,jau stogą remia.Vat Red Pear tai gal jau tuoj nuluš ,nes pomidorai tai milžiniški,o nokt dar tik pradėjo,nors rašo kad labai ankstyvi.
Atsakyti
http://images112.fot...4/loreto-vi.jpg
jauciu, kad cia nieko nesimatys ant to stiebo, nu nebemoku ikelti normaliu foto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 22 liepos 2012 - 11:02