Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Liutuke! @ 2012 07 20, 12:27)
betaliux zinau kad ne tokie,kiti pas mus dar noksta.
Vat black cherry man patiko ir venus vazoniniai mano skonio, na bet kad jie vysniukai  ax.gif

lauksiu atsiliepimu kai sunoks kiti pomidorai 4u.gif

QUOTE(saintlina @ 2012 07 20, 12:35)
Black cherry bent jau man saldus ax.gif  Va Red cherry  rugstoki.

Pradejau konspektuoti 4u.gif , Red cherry pirmi mano uzrasuose rugstukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 07 20, 14:35)
Black cherry bent jau man saldus ax.gif  Va Red cherry  rugstoki.

Vadinas skoniu receptoriai dar karta patvirtina,kad jie pas kiekviena skiriasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Krasny majak-širdies formos. Vaisių daugybė apkepę. Jaučiu, kad bus superiniai. Aukštoki, kaip Agatai.
Olia-lia-tas didelis lyg iš dviejų sujungtas. Jų ant augalo taip pat nemažai. Jau dideli pažemėje. Aukštyn dar maži, bet bus dideli. Krūmai prie žemų.
Smorodina-tie žirniukai. Nepatinka man tokia smulkmė.Vaisių matau nemažai, bet kad jie daugiau papuošimams arba vaikams pasmaguriauti.
Tie kur trys-pamiršau pavadinimą. Vadinasi bus suvalgyti, jei dar tai nepadaryta..Sėklas rinksiu iš kitų kurie sunoks.
Man šiemet šiltnamyje viena naujiena..dauguma pomidorų veislių naujos, niekada nebandytos. Kai kurie svyra augalai nuo vaisių didumo ir gausos, o kelios veislės neturi nė vieno pomidoriuko. Gal labai vėlyvi, o gal tiesiog "lapiniai"..ateitis parodys, nedaug liko laukti.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 20, 12:39)
Tany a Jezus kokie grazus lauko pomidoriukai, visai kaip mano vazoninukai lotuliukas.gif

tu cia saipaisi biggrin.gif ? ar ne ten ziuri biggrin.gif ?
tiesa nekokia zinia ir is mano laukiniu sode... viena kruma jau isroviau, kotas supuves buvo visiskai, norejau tik ji nulauzt, o kita dali pomidoro dar sveika palikti, bet issirove visas krumas, tai nuplesiau sveika saka ir idejau i zeme gal prigis ... bet siaip nekas... lapai ligoti(nevisi, kol kas tik keli lapai arciau zemes), dregmes daug...visas mulcias slapias kaip kempine... man bunant dar lyti pradejo, bet taip graziai lijo, saule sveite ir lijo...net ikviepe pafotiint... neturejau fotiko, tai su telefonu pafotkinau, ziuresiu jei kas gavosi veliau ikelsiu

[attachmentid=223596]
jei ka ten ir pomidorai matosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 20 liepos 2012 - 16:57
niu va, rimtai, skonio receptoriai skiriasi, arba pomidorai skiriaisi priklausomai nuo augimo salygu smile.gif kaip tik siandien su vyru apsnekejom, kad betaluxas su rugstele, o Olka labai saldi. Kitu dar nevalgom, tai negaliu lyginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2012 07 20, 20:18)
niu va, rimtai, skonio receptoriai skiriasi, arba pomidorai skiriaisi priklausomai nuo augimo salygu smile.gif kaip tik siandien su vyru apsnekejom, kad betaluxas su rugstele, o Olka labai saldi. Kitu dar nevalgom, tai negaliu lyginti smile.gif

Ai tada as nurasau auginimo salygom cool.gif Bent jau kas pas mane auga smile.gif
Atsakyti
Pas mus aplinkui jau siautėja maras...ir ko stebėtis kai toks oras...tarsi vėlų rudenį unsure.gif netoliese lauke žaliavę pomidorai jau vakar mačiau , sujuodavę visiškai...
o aš radau porą lapų savo šiltnamyje , net ne porą , gal kokirs bendrai šešis...bet kai tiek tų lapų , gal ir ne visus užmačiau...iš nuotraukų internete palyginimo -tipiškas maras...nupurškiau vakar fitosporinu , o prieš tai -pirmadienį buvo purkšti pienu su permanganatu...vienžo , labai nuliūdau...ir stebėsiu , kas toliau bus...jeigu išgyvensim iki kokio antradienio , žada normalų orą...tai gal ir išgyvensim...
o , ir vėl lyja doh.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 07 21, 07:04)
Pas mus aplinkui jau siautėja maras...ir ko stebėtis kai toks oras...tarsi vėlų rudenį unsure.gif netoliese lauke žaliavę pomidorai jau vakar mačiau , sujuodavę visiškai...
o aš radau porą lapų savo šiltnamyje , net ne porą , gal kokirs bendrai šešis...bet kai tiek tų lapų , gal ir ne visus užmačiau...iš nuotraukų internete palyginimo -tipiškas maras...nupurškiau vakar fitosporinu , o prieš tai -pirmadienį buvo purkšti pienu su permanganatu...vienžo , labai nuliūdau...ir stebėsiu , kas toliau bus...jeigu išgyvensim iki kokio antradienio , žada normalų orą...tai gal ir išgyvensim...
o , ir vėl lyja doh.gif  unsure.gif  verysad.gif

nekas sad.gif... jo jei lietus nesibaigs, tai mano lauke darzoves supus... nes po vakar lietaus, jau ne tik laivelius galima leisti, bet visus pavandieninius laivus...blogiausia, kad visa diena prasilaike balos tarp lisviu... t.y. zeme jau tiek permirkus, kad daugiau nesugeria... o horizonte pro langa ir dabar matau juoda dangu doh.gif siltnamy ir laistyt nebereikia... bent jau tie kur salia sienu, ikisus ranka i buteli, ten vanduo... vnz dar viena savaite tokio oro pribaigs viska....
Atsakyti
paziurejau prognozes, panasu, kad nuo rytojaus visa savaite lietaus nenusimato thumbup.gif
Atsakyti
Šiltnamyje dėmėm lapai nuėje net hibridu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 07 21, 08:29)
Šiltnamyje dėmėm lapai nuėje net hibridu  blink.gif

maras?
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 07 21, 09:29)
Šiltnamyje dėmėm lapai nuėje net hibridu  blink.gif

g.gif unsure.gif aš tai šiaip jau į visokias dėmeles net nekreipiu dėmesio...ir nėr jų pas mane daug...visumoj gražūs sveiki buvo lapai...bet jau tos , kur į maro panašios varo neviltin...kaip išgyvent iki to šilto oro...kai sausa ir šilta maro grybelis-dumblis žūna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 21 liepos 2012 - 08:42