Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

Zuzla, nedrįsk lygint lotuliukas.gif

QUOTE(maika @ 2012 07 29, 14:12)
Kaip man patinka skaityti jūsų nėštukiškus pokalbius wub.gif blush2.gif

Svarbu, kad neerzina... Na, nepikybiškai, bet žinai... Man truputį duodavo per smegenis ax.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 07 29, 17:58)
manau, kad vasaros metu be sansu. butinai reikia paskambinti, kad po to neskambinti maidei ir nesakyti 'o galima pas jus" biggrin.gif siaip, pas mus tai daug kas pasilieka miegoti, i savaite koks vienas-du zmones tai tikrai..

Maide, koks tavo tel. nr? lotuliukas.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 07 29, 18:54)
O dabar as pelnytai parsinesiau sau balto alaus ir vartoju ji ziauriai salta su apelsino gabaleliu...

mad.gif Kaip aš norėėėėčiau....
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 07 29, 20:07)
Svarbu, kad neerzina... Na, nepikybiškai, bet žinai... Man truputį duodavo per smegenis  ax.gif
Maide, koks tavo tel. nr?  lotuliukas.gif
mad.gif Kaip aš norėėėėčiau....

ne, tikrai neerzina. man jau nebeduoda per smegenis. toks jausmas jau, kad nestumas gali atsitikti visoms, bet tik ne man. nu, cia jau kazkoks kitas psichologinis-emocinis nevaisingumo etapas, matyt. nu bet ir px irnesakyk.gif

odin-odin-dva-dva-tri-tri lotuliukas.gif

as jau su arbuzu. visas arbuzas atiteko tik MAAAAANNN!!!!! am-niam-niam... kapoju ir seile varva. ner kada rasyt SM net.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 29, 18:58)
biggrin.gif  lotuliukas.gif kaip musu puskvaile. ji irgi lyginimo lentos manjake. o tavo Semka guli kaip mano Murkietas. Vienas prie vieno poza.

ne, Semka pirmą kartą ant lentos smile.gif tiesiog ne vietoj pastačiau, tai kaip mat prisistatė apsiuostyt - patiko biggrin.gif

QUOTE(maika @ 2012 07 29, 19:17)
Šiaip, geros foto, čia tu pati taip gražiai fotkinti?  ax.gif

na taip blush2.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 07 29, 19:54)
uzves grizdami mano labai laukiama patiekala - arbuza praturtinta braskiu likeriu.. uooj, kaip as laukiu...

kaip skanu bigsmile.gif

QUOTE(Grim @ 2012 07 29, 20:07)
Maide, koks tavo tel. nr?  lotuliukas.gif

hihihi.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 07 29, 20:38)
as jau su arbuzu. visas arbuzas atiteko tik MAAAAANNN!!!!! am-niam-niam... kapoju ir seile varva. ner kada rasyt SM net.

thumbup.gif

matėt, kaip Meilutytė varo bigsmile.gif laukiu ne blogiau pasirodančio Titenio lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 29, 19:38)
odin-odin-dva-dva-tri-tri  lotuliukas.gif .

Nu bet kas per bjaurastis user posted image

QUOTE(zuzla @ 2012 07 29, 21:02)
matėt, kaip Meilutytė varo bigsmile.gif

Aš, galima, sakyt apsižliumbiau pamačius, nu man taip gražu... Žliumba lotuliukas.gif

O žinot, kokia gera naujiena? Mano papai padidėjo visu dydžiu! Visu!!! Nusipirkau dydžiu didesnį liemenuką, apie ką seniai svajojau biggrin.gif Ir be jokių plastinių operacijų biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas
dirol.gif Taip noreciau siandien pabuti nematoma doh.gif , miegu stovedama.
Svente buvo superine, tik kaip visada truksta miego ir namu poilsio.

Dovanele labai patiko. Kad kojinytes nejudetu, priklijavau su dvipuse lipnia juosta smile.gif

Prisivalgiau saslu visai vasarai nestuke.gif

Zuzla, labai idomus fototapetai ir Semka ant lentos tongue.gif maniskei lenta - sventas dalykas - pagrindene gulejimo vieta; taip pat labai smagu padraskyti (sena leidziam) bigsmile.gif

Manes visiskai neerzina nestukiski pokalbiai, smagu zinoti kaip sekasi auginti pilvelius nestuke.gif wub.gif

Maide, musu namai vasara taip pat nakvynes namai mirksiukas.gif Bet smagu taip gyventi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 30 liepos 2012 - 07:27
QUOTE(Grim @ 2012 07 29, 22:34)
O žinot, kokia gera naujiena? Mano papai padidėjo visu dydžiu! Visu!!! Nusipirkau dydžiu didesnį liemenuką, apie ką seniai svajojau biggrin.gif Ir be jokių plastinių operacijų biggrin.gif

gerai tau thumbup.gif mano tik vos papilnėjo, ieškojau ne didesnio kaušelio, o apimties doh.gif

QUOTE(DruiDe @ 2012 07 30, 08:26)
Dovanele labai patiko. Kad kojinytes nejudetu, priklijavau su dvipuse lipnia juosta  smile.gif 

nu va, kaip gerai mirksiukas.gif

labas rytas user posted image
galvoju, valgyt trečią bandelę ar susilaikyti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 07 29, 22:34)
Nu bet kas per bjaurastis user posted image
Aš, galima, sakyt apsižliumbiau pamačius, nu man taip gražu... Žliumba  lotuliukas.gif

kaip fainiai! cia del papu laugh.gif
o siaip, tai bile ko paklausk, kur maide gyvena - tai parodys.

QUOTE(DruiDe @ 2012 07 30, 08:26)
Maide, musu namai vasara taip pat nakvynes namai  mirksiukas.gif Bet smagu taip gyventi
pas mus ne tik vasara.. wink.gif nu jo, smagu. man tai linksma, bet kartais labai pavargstu nuo zmoniu ir norisi savo kiauto, tyliai pabuti. be jokiu ten nakvynes namu.

QUOTE(zuzla @ 2012 07 30, 09:07)
labas rytas user posted image
galvoju, valgyt trečią bandelę ar susilaikyti mastau.gif

labas rytas..
nu gal tu ja palik priespieciams.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 30, 09:51)
nu gal tu ja palik priespieciams..  unsure.gif

nesigavo ph34r.gif
Atsakyti
Labas, tylus vakarelis. O as buvau kirpykloje ir jau esu panasi i zmogu. Ir nusipirkau ilgai ieskotus triusikus-sortukus. Dabar nervuosiu vyra savo uodega. laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 30 liepos 2012 - 18:35
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 30, 19:23)
O as buvau kirpykloje ir jau esu panasi i zmogu. Ir nusipirkau ilgai ieskotus triusikus-sortukus. Dabar nervuosiu vyra savo uodega. laugh.gif

thumbup.gif kokia nusisekus diena biggrin.gif

jau galvojau, visas lietus nuplovė, škvalas nusinešė smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.

nu kas cia per bardakas? ko tylim? as siandien turesiu savo issvajotos spintos pradzia.... ateis pradeti surinkineti. tik pabaigsiu truputi popierius tvarkyti ir ka desiuos senaja iskrovineti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 31, 11:18)
nu kas cia per bardakas? ko tylim?

nu nesibark rolleyes.gif
aš tai gal ant savaitgalio špakliaus gausiu, tai vyras darbelio su miegamojo siena turės ax.gif vis dar spyriojasi dėl takelio Semkai į antresoles unsure.gif

traukiu pietus.. po jų darysiuos manikiūrą cool.gif
Atsakyti