Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(zuzla @ 2012 07 31, 15:38)
aš tik nesuprantu, kodėl su savo charakteriu tu iškart to nepadarei mastau.gif

as paklausiau kame kampas iskarto.. na, paprase neislisti, tai gal turejo tam priezasciu, bet po mano paklausimo ir neryslaus mykimo as likau apmastymuose. Na, as visada taip, pagalvoju, pamastau, sudelioju taip ir anaip.. ir tik tada puolu. matai, pradzioje as nelindau, nes maniau vyro darbuotojas koks nors atejo, nes nuolat is ju po keleta kartu ateina per diena, bet kai jie iseidinejo, kai isgirdau moteriska balsa tai ir pradejau klausimus uzduoti. O sian visa diena mastau kaip ir kas ir vat sumasciau pripliusavusi jo ne-atsakyma. ant karstuju galiu pulti kai situacija akivaizdi, bet jeigu yra kazkas neaisku, man reikia issiaiskinti pradzioje. o po jau pagal situacija.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 31, 15:44)
as paklausiau kame kampas iskarto.. na, paprase neislisti, tai gal turejo tam priezasciu, bet po mano paklausimo ir neryslaus mykimo as likau apmastymuose

tai vat.. kai aiškiniesi viena, gali išsiaiškinti iki tiek, kad oioioi, pati žinau, kaip tada fantazija gali toliu nueiti.. nebedarau taip, nekankinu savęs, einu ir aiškinuosi. jis turėjo priežasčių nusukti atsakymą, tu turi priežasčių dabar viską išsiaiškinti.. dėl savo pačios nervinės sveikatos.
bet tau tavo situacijoje, aišku, geriau matyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 31, 15:52)
tai vat.. kai aiškiniesi viena, gali išsiaiškinti iki tiek, kad oioioi, pati žinau, kaip tada fantazija gali toliu nueiti.. nebedarau taip, nekankinu savęs, einu ir aiškinuosi. jis turėjo priežasčių nusukti atsakymą, tu turi priežasčių dabar viską išsiaiškinti.. dėl savo pačios nervinės sveikatos.
bet tau tavo situacijoje, aišku, geriau matyt 4u.gif

tai butinai aiskinsiuos vakare. tiesiog nebuvo laiko, kazkokia ziauriai uzimta diena. pridariau kruva popieriu, iskrausciau spinta, likau be pietu, dabar valgyt negaliu, nes uz valandos i treniruote.. tai vat.. sian kojas darysiu ir sugalvosiu kaip cia man viska isniurkstineti...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 31, 11:52)
tai ir galvoju priklijuoti jai kiliminės dangos takelį į viršų. pritaikyčiau pagal spalvą, kad į akis nekristų.. ir visiems būtų gerai.
Gera mintis thumb_yello.gif Semka yra šeimos narys, kurio gerove irgi turi būti pasirūpinta smile.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 07 31, 12:16)
dienos klausimas
g.gif Na tikrai nelabai skaniai čia viskas atrodo. Gal ir gerai kad ant karštųjų nepuolei jo mastau.gif Tikiuosi pavyks viską išsiaiškinti 4u.gif
Ką pati daryčiau nežinau. Pasėdėčiau, pagalvočiau, palaukčiau gal pats ką nors paaiškins, jeigu ne - tektų klausti kas čia vyksta...

QUOTE(velnyte @ 2012 07 31, 14:14)
Atsiprašau , kad taip įsiterpiau, bet jūsų diskusijos įdomios. Tad kartais paskaitinėju. Nors man tema tiktų iki IUI.
Užeik, prisėsk, imk keksiuką prie arbatos smile.gif Jeigu nori, gali kažką daugiau pasipasakot smile.gif
Ne tu viena tokia iki IUI irnesakyk.gif Ir pas mane IUI vis planuose, ir pas zuzlą ko gero buvo, bet jai taip ir neprireikė wub.gif Visos mes čia į temą, ir visi pokalbiai į temą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 31, 15:58)
tai butinai aiskinsiuos vakare.

kaip praėjo? unsure.gif

QUOTE(maika @ 2012 07 31, 20:21)
Gera mintis thumb_yello.gif Semka yra šeimos narys, kurio gerove irgi turi būti pasirūpinta smile.gif

Užeik, prisėsk, imk keksiuką prie arbatos smile.gif Jeigu nori, gali kažką daugiau pasipasakot smile.gif
Ne tu viena tokia iki IUI irnesakyk.gif Ir pas mane IUI vis planuose, ir pas zuzlą ko gero buvo, bet jai taip ir neprireikė  wub.gif Visos mes čia į temą, ir visi pokalbiai į temą  4u.gif

tikrai taip smile.gif gyvūnai gadina namus tik jei jie yra jiems nepritaikyti.

drinks_cheers.gif

nu ką, Zuzliukas dar pilvely, bet jau turi ratus smile.gif
kadangi pas mus vakare prie namų kaimynų ir vaikų susirinkimai, tai kad išvengt bereikalingų apkalbų, sustojom parduotuvės aikštelėj išbandyti savo bagažinės talpumą, nes pasiėmę iš pardavėjos sudėjom kad tik tilptų.. tai ką aš žinau.. kaip galvojau kitą žiemą važiuot slidinėt su vėžimu, tai dar reikės apmąstyt šį reikalą laugh.gif
Atsakyti
Labas rytas.
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 31, 15:19)
O, logiska vandene apsireiske smile.gif
aciu. pasinaudosiu priremimo i siena patarimu. Ir patikek, mano galva jau nebekvadratine, o kaip minimum 28 kampus jau turi. ir tikrai ne deimanto skaidrumo spalvos.

Zinai, kaip lengva logiskai delioti svetimas problemas i lentynas 4u.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 07 31, 22:09)

Ratuotasis Zuzliukas - smagu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 31, 22:09)
thumbup.gif Kokios spalvos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 08 01, 08:35)
thumbup.gif Kokios spalvos? smile.gif

sidabriškai pilkos su balta smile.gif na.. į ateitį žiūrint, kad visiems tiktų blush2.gif
aišku balta gali teptis, bet visos dalys nusiima ir gali būti skalbiamos mašinoj, o ir šiaip gerai valosi irnesakyk.gif

labas rytas user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 08 01, 08:46)
sidabriškai pilkos su balta smile.gif na.. į ateitį žiūrint, kad visiems tiktų blush2.gif
aišku balta gali teptis, bet visos dalys nusiima ir gali būti skalbiamos mašinoj, o ir šiaip gerai valosi irnesakyk.gif

labas rytas user posted image
Patinka man tokios neutralios spalvos ax.gif

Išskirsi ir man puodelį kavos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 08 01, 09:21)
Išskirsi ir man puodelį kavos?  bigsmile.gif

tai matai, kaip lėkiu dalinti kavą biggrin.gif traukis puoduką..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 08 01, 09:26)
tai matai, kaip lėkiu dalinti kavą biggrin.gif traukis puoduką..
Kaip tik išsiploviau savajį essen.gif

Kaip tavo manikiūras? nail.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 08 01, 09:57)
Kaip tavo manikiūras?  nail.gif

pasidariau, nulakavau.. grįžus namo nuėmiau laką, spalva pieniško šokolado, galvojau, gražiau žiūrėsis schmoll.gif nusilakavau tamsiai raudonai, bus gerai, tik kad jau atsibodo ta raudona smile.gif
Atsakyti