http://www.probirka....le.php?id=23363
QUOTE(zuzla @ 2012 08 02, 13:58)
tikriausiai, ir nesibaigs, busi is tu mamu, kurios myles tik savo vaika, o kiti bus dzin. bet ir gerai.
Nu kas cia per bardakas.. nieko nesinorejo, ar niekuo skaniai nepakvipo? Tiesa, o kaip tavo draugyste su wc? nepykino taves?
Papildyta:
QUOTE(amita @ 2012 08 02, 14:18)
kas tiesa tas ne melas
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 02, 14:30)
Nu kas cia per bardakas.. nieko nesinorejo, ar niekuo skaniai nepakvipo?
Tiesa, o kaip tavo draugyste su wc? nepykino taves?
Tiesa, o kaip tavo draugyste su wc? nepykino taves?
pamiršau
porą dienų "iš mandagumo" lengvai papykino ir viskas.. net neatsimenu kada, gal 8-9 sav.
Zinai, Maidenana, buciau drasesne praeiciau as su tokia maikute musu miestelio gatvem
QUOTE(amita @ 2012 08 02, 16:37)
Zinai, Maidenana, buciau drasesne praeiciau as su tokia maikute musu miestelio gatvem 
o as galeciau ore. man dzin ka kiti galvoja. Bet zinai, ji temine. Siaip gatvemis netinka eiti. Gatvese gal daugiau suprantanciu zmoniu ir ziurint i vaisingumo kliniku eiles, tai bet koks praeivis gali buti jos klientas. Bet jeigu butu kokia akcija 'Isivaikinkim" - drasiai apsimauciau. Nieko as pries ta isivaikinima, bet as noriu savo kuno ir kraujo. Ir dar man suprantamu genu bei elgesio. ir panasumo. Tiesiog noriu ir basta.
QUOTE(DruiDe @ 2012 08 02, 08:12)
(o kartu, beja siandien
9 metai)
Sveikinimai
QUOTE(zuzla @ 2012 08 02, 11:12)
maikut, kokie tavo planai? naujas ciklas..
Kadangi taip ir likau šiek tiek nesupratus, ar čia naujas ciklas, ar čia kas (nes pas mane dar plius tepliojimai nenormalūs būna), tai kelias dienas mėčiausi ką daryti, ar dar nueiti pas gyd. ar ne
QUOTE(maika @ 2012 08 03, 08:21)
man jau trečius metus pavasarį siaubingai išberia veido odą, tai baltais kietais spuogeliais.. ko tik nedariau
kad tik tavo ciklas vėl neužsitęstų

labas rytas
su penktadieniu, mielosios
Labas rytas.
Kaip noreciau dabar ten po palme su Pina Colada graziam bokaliukyje
Sedziu ir rezgu plana kaip pasiplauti po pietu namo
Tik dar neapsisprendziau ar varysiu namo miegot ar i pliaza riebaliuka padeginti
Jau pavargau nuo Juros sventes
Labai faina maikute
Kaip noreciau dabar ten po palme su Pina Colada graziam bokaliukyje
Sedziu ir rezgu plana kaip pasiplauti po pietu namo
Jau pavargau nuo Juros sventes
Labai faina maikute
Kokia ramybe siandien
Viskas, surezgiau gera plana ir uz pusvalanduko maunu namo , t.y. greiciausiai prie juros
Gero savaitgaliuko visom
Viskas, surezgiau gera plana ir uz pusvalanduko maunu namo , t.y. greiciausiai prie juros
Gero savaitgaliuko visom
QUOTE(DruiDe @ 2012 08 03, 10:31)
Gero savaitgaliuko visom
ir tau
QUOTE(zuzla @ 2012 08 03, 08:37)
man jau trečius metus pavasarį siaubingai išberia veido odą, tai baltais kietais spuogeliais.. ko tik nedariau
kad tik tavo ciklas vėl neužsitęstų
o jei jau užsitęs tai tegu porai metų

va va
QUOTE(DruiDe @ 2012 08 03, 10:31)
Pailsėk, neperkaisk QUOTE(maika @ 2012 08 03, 08:21)
zinau... as del savo psoriazes ir neisnesioju...
Labas, merginos.
Perskaiciau visa juros sventes programa, tai labiausiai noresiu pamatyti salsos festivali. kaip tik siandien nuo 8 iki 11 vakaro. vat duosiu dziazo. gaila, kad neturiu tos tokios suknutes su kutais, trumpos. o kolkas laukiu bahuro, kuris man sudes laminata. 400.00