Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

Maide - nesu as pedante ir ne galimos klaidos man stresa kelia, o uzduociu gausa ir atsakomybe. kai nuo taves priklauso milijonai litu, tai nu nafig. ir dar su tokiu darbo kruviu.
tame ir beda, kad mano sefai mano, kad as visose srityse esu geriausia lotuliukas.gif negaliu tokiu atveju issirinkti MAN geriausiu (nors ir kalbu su sefu man reikiama linkme, kad paliktu tik strategiskai svarbias uzduotis, o kitas kam nors kitam blush2.gif bet jie mano, kad kiti nesusitvarkys, o tai reiskia, kad kitam nera kam).
nu zodziu, panasu, kad pribrendo reikalas keisti darba.
siaip as suprantu, kad tokia situacija yra mano problema, nes man idomu viskas, kas nauja, kas man yra su issukiu, o rutininiai darbai is serijos - nu reikia padaryt, bet darau dantis sukandus.
va taip ir prisirenku uzduociu, kuriu gausa paskui is proto varo.
cia visuose darbuose man taip.
ir beje - vyro as nemaitinu, tai jis mane maitina is darbo gryzusia blush2.gif
maitina gerai blush2.gif svarstykles bent taip rodo doh.gif
gerai, si savaitgali nedirbsiu.
ijungiu tuoj kompa ir isvaziuojam visam savaitgaliui. maudysimes ezere ir t.t.
gero savaitgalio mergaites
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 08 04, 12:58)

thumbup.gif
ir tau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 04, 12:02)
as pirmadieni irgi pradedu plesyt tapetus, tai ikelsiu siena pries ir kai sudesiu viska ir nudazysiu.

O as prisidirbau. Ziauriai prisidirbau. Visi ND ponafik. krc, ND padaryti kaip ir priklause. O as siandien is inercijos agnus castus susivariau kaip visada. Nu ir viskas. Bl, vel ciklas prarastas. per mano uzsimiegojima.

juros svente grazi labai smile.gif alia zmoniu kaip skuzdeliu. Vakare, kai ijungia sviesas labai grazu.

drinks_cheers.gif

oh tu blin unsure.gif

niekada nebuvau jūros šventėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 08 04, 12:58)
Maide - nesu as pedante ir ne galimos klaidos man stresa kelia, o uzduociu gausa ir atsakomybe. kai nuo taves priklauso milijonai litu, tai nu nafig. ir dar su tokiu darbo kruviu.

nu ir gerai, kad nesi pedante, IMHO, pedantizmas tai pirmas zingsnis link shizofrenijos. Bet atsakomybe tai ant taves. ir dar tokia milijonine. Tu pakalbek su sefais, gal jiems bus priimtinas variantas, kad imiesi tik tiek, kiek tau idomu ir pakeliama (su l a i s v a i s savaitgaliais ir vakarais bash.gifsmile.gif. Tada visi gales islosti, ir tavo atsakingas darbas, ir vaikai, ir litai vietoje.. a?

kaip tau gerai, kad tave maitina vyras. As tai nepamenu, kada maniskis man butu nors kiausini sykiu su savais (nu, ta prasme ne biologiniais laugh.gif) isvires.. vis as ir as... net kavos neipila.. verysad.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 08 04, 13:10)
niekada nebuvau jūros šventėje smile.gif
o kas trukde? kad ir si karta galejai atvaziuoti, parodyciau. kaip tik klp 760-meti svencia.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 04, 16:23)
net kavos neipila..  verysad.gif

o kas trukde? kad ir si karta galejai atvaziuoti, parodyciau. kaip tik klp 760-meti svencia.

o tu prašei?

tai kad aš apskritai pirmą kartą prie mūsų baltijos 20-ties pasirodžiau smile.gif niekada neturėjau pinigų pajūriui. o dabar vyras netryška entuziazmu važiuoti, mat kelis metus dirbo klp, tai matęs tų švenčių..
šįkart buvo mintis atvažiuoti, jei glaisto nebučiau gavus, bet gavau ir kadangi pradarytas, tai ir teko remontą pradėt smile.gif bet vyras turbūt pasakytų ne, nes ir taip išlaidų..

siena nuglaistyta, viena akim žiūrėsiu kašį, kita - į virtuvę, gaminsiu skanųjį pyragą su brokoliais ir feta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 08 04, 16:40)
o tu prašei?

tai kad aš apskritai pirmą kartą prie mūsų baltijos 20-ties pasirodžiau smile.gif niekada neturėjau pinigų pajūriui. o dabar vyras netryška entuziazmu važiuoti, mat kelis metus dirbo klp, tai matęs tų švenčių..
šįkart buvo mintis atvažiuoti, jei glaisto nebučiau gavus, bet gavau ir kadangi pradarytas, tai ir teko remontą pradėt smile.gif bet vyras turbūt pasakytų ne, nes ir taip išlaidų..

siena nuglaistyta, viena akim žiūrėsiu kašį, kita - į virtuvę, gaminsiu skanųjį pyragą su brokoliais ir feta smile.gif

kas ryta kliancinu. kas savaitgali prasau. kiaulem akim ziuriu ir sakau "nu plyyyz, nu nors viena karta, nu padaryk pusrycius, nu mums abiem, nu prasau"... sako "ne." su tasku. "nenoriu". "noriu valgyt, eik gaminti, o as dar 10 min pamiegosiu". Stai tokia kalba. As pati zinau, kad reikia paprasyti, nes niekas neprivalo buti telepatu. Bet kad mano prasymai niekada nelieka isgirsti...

nu bet o kas tie pinigai pajuryje? alus/gira - 4 litai bokalas per svente, viso kito pirkti nereikia, nes tai elementariai nereikalingi daiktai. Nuostabiausio skonio lavasas uzkandziui - 7 lt. Nebent kelione, su marsrutiniu klp-vln-klp 120 lt.. tas tai brangu. oo visa kita priimancia puse galetu parupinti. aisku, i viesbuti tai branghgu, nuomotis brangu, bet kai pas draugus vaizuoji, tai visai nieko gaunasi. Viena forumiete karta man parase sms zinute per nauju metus (12.30) "ar lauki sveciu is kauno naujukams? net jei nelauki - jie atvyksta." ir viskas, superinis balius musu namuose gatavas. visiems parasem/paskambinom, kad pas mus sveciai ir visi gali uzgriuti jiems patogiu laiku gruodzio 31. nu ir gerai gavosi. Pamenu, mes isgerem milojona lambruscos, o 5 ryto, kai liezuviai nebeapsiverte, tai gerem Dom Perignon 1995 metu doh.gif biggrin.gif aisku, jo nedagerem, liko beveik visas butelis, bet ryte jis mums buvo kaip tik. Iki siol svaigstam kaip smagiai spontaniskai buvo. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 04, 17:52)
Bet kad mano prasymai niekada nelieka isgirsti...

nu bet o kas tie pinigai pajuryje?

Iki siol svaigstam kaip smagiai spontaniskai buvo. laugh.gif

prastai..

didžiausi pinigai išeina kelionei ir nuomai, nes vienai dienai važiuoti prabanga ir pinigų ir laiko atžvilgiu, o priimančios pusės neturim smile.gif

smagu thumbup.gif

prisiminiau savo smagiausią šampano gėrimą.. po kažkokio baliuko ryte atsibudus nuėjau šampės į šaldytuvą, su juo ir taurėm grįžau į lovą ir su vyru iki pietų neišlipom - kalbėjomes, svajojom.. na ir ne tik smile.gif
Atsakyti
noriu i klaipeda. man kliapeda visada buvo mielas miestas, nes as is to krasto... bet su klaipedoj gyvenanciais giminem rysys nutrukes, priimancios puses ner... o tai visai mielai nuvaziuotume - kad ir kita savaitgali lotuliukas.gif
aisku, kuras nepigiai atsieina...
bet siaip turetu buti smagu...
Atsakyti
priviet, difčionki mirksiukas.gif

kaip savaitgalis?

pas mane darbingas doh.gif nieko nepailsėjau.. vakar vos valandėlei priguliau, visą laiką ant kojų.. dabar bandau dirbadama ilsėtis laugh.gif
tapetai lyg ir neblogai atrodo g.gif galvojau, bus blogiau.. tiesa, kur ne kur raštas neatitiko, o ir pats raštas atrodo stambus, galėtų būti smulkesnis.. kortelę su nuotrauka pamiršau namie, tai vakare įdėsiu, įvertinsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 08 06, 10:18)
kaip savaitgalis?
dabar bandau dirbadama ilsėtis laugh.gif

Labas rytas.
Savaitgalis triuksmingas, t.y. visa savaite tokia buvo. Vakar tik 22 val likom dviese. Islidejom visus savo svecius, dabar reikes uzsiimti tvarka, nes namie tragedija doh.gif, nelankstytu rubu kalnai, dulkiu kaip po pagalviu karo tongue.gif ir taip ramu bigsmile.gif
Juros svente man patinka wub.gif , patinka ne renginiai - faktiskai nieko gero is ju, o atmosfera - daug triuksmo ir makalynes mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 08 04, 18:09)
prisiminiau savo smagiausią šampano gėrimą.. po kažkokio baliuko ryte atsibudus nuėjau šampės į šaldytuvą, su juo ir taurėm grįžau į lovą ir su vyru iki pietų neišlipom - kalbėjomes, svajojom.. na ir ne tik smile.gif
nu kaip romantiskai smile.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 08 06, 10:18)

kaip savaitgalis?

pas mane darbingas doh.gif nieko nepailsėjau.. vakar vos valandėlei priguliau, visą laiką ant kojų.. dabar bandau dirbadama ilsėtis laugh.gif
tapetai lyg ir neblogai atrodo g.gif galvojau, bus blogiau.. tiesa, kur ne kur raštas neatitiko, o ir pats raštas atrodo stambus, galėtų būti smulkesnis.. kortelę su nuotrauka pamiršau namie, tai vakare įdėsiu, įvertinsit smile.gif
Labas rytas.

savaitgalis kaip ior priklauso juros sventei - triuksmingai ir alingai smile.gif Labai nustebino Parkuojaus aludariai - tikras skanus alus, nesu tokio dar ragavusi. Dar prie juros vakar vegetavome visa kompaska, maudemes ir pan. O vakare vel i miesta. A, tie "Stoties kebabai" buvo, is vln atvaziavo - nu bet kokio skonio rolleyes.gif klp tokiu su ziburiu nerasi. bet ziauriai skanu.

Nu ka, nauja savaite prasideda. Siandien planuose - tapetu plesimas.
Atsakyti
nu reikia nesakyti, kad tau O. isviso nutilk vaiku tema. Visiskai. Tyliai sau krapstykis, kai jis nemato. Plepek su mumis.

Sveikutes 4u.gif Žinokit,vos neprisidirbau su kalbom savo ir priekaištais vyrui doh.gif Sprogo kaip bomba jis šį savaitgalį,išdėjo viską man,kiek susikaupę buvo per privestinį planavimą ir vos neišsiskyrėm.....nu blyn trenkė kaip perkūnas iš giedro dangaus...keturis metus sutarėm idealiai kol neprasidėjo vaikų darymas...žodžiu...klausau Jūsų,nekalbu iš vis šia tema su vyru..suvokiau,kad žiauriai vertinu tai ką turiu ir kad jis ir mūsų puikūs santykiai man svarbiau nei vaikai....gal kada įsivaikinsim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 06 rugpjūčio 2012 - 10:16
QUOTE(jurmarta @ 2012 08 06, 11:16)
...nekalbu iš vis šia tema su vyru..suvokiau,kad žiauriai vertinu tai ką turiu ir kad jis ir mūsų puikūs santykiai man svarbiau nei vaikai....gal kada įsivaikinsim...

isivaizduoju kaip tu jautiesi.. ziauriai...
o tavo vyras gal nenori vaiku?
Atsakyti