kazkaip gera cia pas jus....issikalbu,sulaukiu supratimo ir....palengveja....
O zinot ka? Ogi vakarienei - jautiena troskinta raudonajame vyne. jau troskinasi. Jau visas butas kvepia rozmarinais..
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 06, 15:18)
O zinot ka? Ogi vakarienei - jautiena troskinta raudonajame vyne. jau troskinasi. Jau visas butas kvepia rozmarinais..
o aš vakar jautienos kari dariau, su nektarinais
MMM... Alkana
QUOTE(jurmarta @ 2012 08 06, 14:34)
kazkaip gera cia pas jus....issikalbu,sulaukiu supratimo ir....palengveja....
Ir ne "pas jus", o "pas mus"
aš irgi čia labai gerai jaučiuosi
QUOTE(zuzla @ 2012 08 06, 15:23)
Na ir sudėtingi patiekalai pas jus, toooli man iki tokių QUOTE(maika @ 2012 08 06, 15:37)
o kas čia sudetingo
apkepiau jautienos gabaliukus, apie valandą patroškinau (mat išpjovai pinigų neturiu, tai tenka rinktis kietesnę mėsą), išėmiau, užliejau jogurto indeliu, toj pačioj keptuvėj pakepinau supjaustytus porą svogūnų, paskui česnako pridėjau, po minutės eina karis, mėsa su visu jogurtu, kons.žirnelių indelis, pora supjaustytų nektarinų, druska, pipirai, kambario temperatūros grietinėlės indelis, dar 15 min troškinimo ir psio
QUOTE(zuzla @ 2012 08 06, 15:23)
skanu. Man karis labai skanu, bet vyras nemegsta, jam cia, matote, ne maistas. Kaip ir sushi jam ne maistas. O siaip - uzkandis. Tai kario nedarau. QUOTE(maika @ 2012 08 06, 15:37)
alia jau sunkumas - sumesti viska i puoda, uzpilti vynu, apibarstyti prieskoniais ir vualia. Palieki troskintis kokiom 3 valandom ir tiek. Pas oliveri perskaiciau, kad vis delto, pries troskinant nereikia apkepti mesos, mat apkepusi ji nelieka tokia skani ir sultinga. Tai as ir nebeapkepu.
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 08 06, 15:45)
o kas čia sudetingo
apkepiau jautienos gabaliukus, apie valandą patroškinau (mat išpjovai pinigų neturiu, tai tenka rinktis kietesnę mėsą), išėmiau, užliejau jogurto indeliu, toj pačioj keptuvėj pakepinau supjaustytus porą svogūnų, paskui česnako pridėjau, po minutės eina karis, mėsa su visu jogurtu, kons.žirnelių indelis, pora supjaustytų nektarinų, druska, pipirai, kambario temperatūros grietinėlės indelis, dar 15 min troškinimo ir psio
Bet as ziuriu, tu daznai mesai jogurta naudoji.. O tas juogurtas nesurugsta mesoje? Duoda minkstuma? man vyras parupina jautienos nugarine be PVM, tai 2 kg apie 40 lt gaunasi. O Rimi praeita savaite dalino lasisas po 11,99 uz kg.
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 06, 15:52)
Bet as ziuriu, tu daznai mesai jogurta naudoji.. O tas juogurtas nesurugsta mesoje? Duoda minkstuma?
O Rimi praeita savaite dalino lasisas po 11,99 uz kg.
O Rimi praeita savaite dalino lasisas po 11,99 uz kg.
tu mane su kažkuo painioji
apskritai jogurtas retas svečias mano šaldytuve, nes man nuo jo pučia pilvą, taip kad tikrai kažką painioji..
aha, prie progos dažnai nusiperku, bet kol kas turim užsišaldę iš seniau.
QUOTE(zuzla @ 2012 08 06, 15:57)
tu mane su kažkuo painioji
jogurtą mėsai naudojau tik čia, ir tik antrą kartą. surūgt tikrai nesurūgsta, o po troškinimo mėsa ir taip minkšta 
apskritai jogurtas retas svečias mano šaldytuve, nes man nuo jo pučia pilvą, taip kad tikrai kažką painioji..
gal ir painioju...
o as nepernesu zuvies. na, nebent rukyta prie alaus.
SVEIKINAM SANGRIA23 SU SUNELIU!!! Sveikatos mazyliui!

Ecchhh, kaip greitai
Atrodo ka tik Sangria trydaliojo del PRG

Ecchhh, kaip greitai
Zuzla, fantastiska siena. labai-labai grazu. Ir pagalbininke irgi nu jau labai jaukiai isitaisius
As rytoj ikelsiu siena kaip dabar, po to kai nuplesiu nors kiek.