Oi, negaliu "mes"
"tu nesupranti"
Zodziu, pagyvensim, paziuresim. Man is sono dabar irgi atrodo, kad kai kurios drauges vaikus lepina ir tie jau seniai ant galvos uzlipe. Matysim, kaip su savais seksis
, nu bet kate, tai as skaitau, kad visai isaukleta
palyginus su kitom, zino, kas namie seimininkai
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 08, 19:35)
acius
O pas mus buvo meistras. kad sudeti gipsokartona tiek ant lubu, tiek ant sienu
dabar teks siek tiek trumpinti spinta
MV didziausioj panikoj, strese ir agresijoj
o as zinojau, kad vistiek, joks remontas sklandziai nepraeina ir visada iskila kakzokiu niuansu... Tai man normalu visai, kad reikes knystis.. Ot beda, nupjauti.. Juk daug blogiau, kai rekia uzauginti lisna cm, ane? 
O pas mus buvo meistras. kad sudeti gipsokartona tiek ant lubu, tiek ant sienu
O kodėl tu nori to gipskartonio? Aš tai jau sakiau niekada nebedėsiu. Paskui ten pelės šokius rengia, o be to labai erdvė sumažėja.
QUOTE(velnyte @ 2012 08 09, 13:56)
O kodėl tu nori to gipskartonio? Aš tai jau sakiau niekada nebedėsiu. Paskui ten pelės šokius rengia, o be to labai erdvė sumažėja.
is esmes, ne as... cia vyras nori, po to kai as jam pasakiau, kad man reikes tinkuoti ir spakliuoti per kokius 4 kartus. o erdves man nereikia tame kambaryje, ten kabinetas. vien spinta ir kompas.
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 09, 14:02)
is esmes, ne as... cia vyras nori, po to kai as jam pasakiau, kad man reikes tinkuoti ir spakliuoti per kokius 4 kartus. o erdves man nereikia tame kambaryje, ten kabinetas. vien spinta ir kompas.
Gibskartonis - geris, jei ji lyginti su spakliavimu
Velnyte, turit namie peliu?
QUOTE(DruiDe @ 2012 08 09, 14:27)
Gibskartonis - geris, jei ji lyginti su spakliavimu
Maidei jos nebaisios, ji 2 katinus turi 
Taip, puikiasias sprendimas kyska
Papildyta:
Tik sirsiu katyte bijo
QUOTE(DruiDe @ 2012 08 09, 10:36)
Joo, B vitaminas daro savo darba
, bet nuo nervu jis labai gelbeja.
Spuogai gali buti ir hormonu disbalanso pasekme. Polinkis i cistas - mazas progesteronas, per didelis estrogenas - riebi oda, kemsasi poros - spuogai. Mano labai jautri oda, plius estrogeno daugoka. Esu nuolatinej paieskoj tobulos kosmetikos
Ir mane visai nejaudina ka apie mane sneka. Bet kartais tas izulumas per krastus jau lenda pernai su gresianciu ilgai nedarbinguma turejau, tai ejo i buhalterija suzinoti kokia pagal koda man diagnoze ir kodel as taip ilgai sergu Pagal mane tai jau nenormalu
Zyzimas priimtas
Zinai gi kokie JAUTRUS vyrai, kai jiems ka nors skauda ar niezti
ir gali galva i siena musti, bet nepripazins, kad nuo vaistu. Juk tave lengviau apkaltinti
Kantrybes, praeis.
Spuogai gali buti ir hormonu disbalanso pasekme. Polinkis i cistas - mazas progesteronas, per didelis estrogenas - riebi oda, kemsasi poros - spuogai. Mano labai jautri oda, plius estrogeno daugoka. Esu nuolatinej paieskoj tobulos kosmetikos
Ir mane visai nejaudina ka apie mane sneka. Bet kartais tas izulumas per krastus jau lenda pernai su gresianciu ilgai nedarbinguma turejau, tai ejo i buhalterija suzinoti kokia pagal koda man diagnoze ir kodel as taip ilgai sergu Pagal mane tai jau nenormalu
Zyzimas priimtas
Kaip as sakau: yra bobos(cia dvieju lyciu) ir yra moterys
Tokias asabas tai as mislynu susaudyt per maza
QUOTE(amita @ 2012 08 09, 17:15)
Kaip as sakau: yra bobos(cia dvieju lyciu) ir yra moterys
Viena mano kolegiu praejusi vasara gulesi i Vilniu operacijai(is moteriskos puses). Tai isivaizduokit: antra diena po operacijos, zmogus dar gaivaliojasi ir staiga skambutis is bendradarbes su klausimu- o ka tau ispjove? kodel ispjove?

Ai, cia ziurint kokie santykiai kolektyve. Maniskiam toks klausimas butu normalus
Papildyta:
Pas mus seimos pagausejimas. Sinsilos vel atsivede du sinsiliukus. Faini kokie
O pietums zuviene su lasisa ir obuoliu pyragas. Kveepia
QUOTE(Shira @ 2012 08 09, 16:34)
Ai, cia ziurint kokie santykiai kolektyve. Maniskiam toks klausimas butu normalus
Pas mus visi viska zino, kartu vakarojam daznai ir pan. Ir kolegos, ir drauges. Bet jei artimai nebendrauja zmones, tai aisku nekorektiska klaust.
Papildyta:
Papildyta:
Net jei tai gana artimi santykiai, vis del to yra ribos. Niekas neatsauke tokios savokos, kaip elementarus taktas ir bendravimo kultura.
QUOTE(amita @ 2012 08 09, 17:38)
Net jei tai gana artimi santykiai, vis del to yra ribos. Niekas neatsauke tokios savokos, kaip elementarus taktas ir bendravimo kultura. 
Jei tau butent pats klausimas baisiai skamba, tai taip, galima visai kitaip paklaust. Maniau, kalbi apie apskritai nosies kisima i asmenini gyvenima.
Butent, apie tai ir kalbu. Ir nesuprantu, koks tikslas dometis, ka kam ispjove ir kodel
Vietoj to, kad paparasciausiai palinketi greiciau pasveikti
QUOTE(amita @ 2012 08 09, 17:50)
Butent, apie tai ir kalbu. Ir nesuprantu, koks tikslas dometis, ka kam ispjove ir kodel
Vietoj to, kad paparasciausiai palinketi greiciau pasveikti
O draugem irgi nieko nepasakoji?
Tada pas mus tikrai viskas kitaip. As einu i darba su nuotaika, nes zinau, kad bus linksma
Na matai kaip.. sakykim, savo geriausios drauges apie lovos reikaluis niekada neklausineju, nes tai ne mano reikalas paprasciausiai.. Ne veltui tai vadinasi intymus gyvenimas.. Jei pati kazka pasisakys, tai pasisakys. Jei nesisako, ner man ko kist nosies i ne savo reikalus.. Beje, jei zmogus savo intymaus gyvenimo smulkmenomis dalinasi su bendradarbiais, draugais(kad ir kokie artimi, geri santykiai su jais bebutu), tai nesupyk, bet tai paprasciausiai savo antros puses negerbimas
Ir aplamai, pagal savo ir keliu pazistamu patirti sprendziu, jog darba ir asmenini gyvenima reikia atskirti