QUOTE(maika @ 2012 08 08, 20:53)
man irgi nuotaikos nėra... cista ~4 cm (nieko nejaučiu)

dermatologė davė doksicikliną mėnesį gerti, kitas daktaras sako kad tai - blogis
nu kas cia dabar? Klausyk, juk tau nuolat cistos? cistos - neplyse foliai. kazin, kaip reaguotu organizmas, jeigu tu jam kas menesi ovitrelle duotum? juk jis progdina..
Nu bet 4 cm tai truputi dydis, ka.. Doksiciklinas yra blogis. Blogis blogis. Spuogai - tai reakcija i krauja arba skrandi. Beje, spuogai (kaip ir visos kitos odos ligos) labai paastreja nuo vitamino B pertekliaus (visu jo rusiu) arba besigydant vitaminu B. Isvada - alu keiti vynu, valgai lasteliena ir ramini nervus. labai spakainiai gyveni, be stresu. Siaip, del tu spuogu, pasiulyciau spirituotu vandeniu plauti veida ir susileisti keleta injekciju suprastino, bet jis pas mus nebeparduodamas (alia, jis rusiskas vaistas). O vit E geri?
QUOTE(zuzla @ 2012 08 09, 08:34)
kitą savaitę šiame pastate gaisrinės pratybos, visiems nuomininkams dalyvavimas privalomas.. įdomu, kas iš mūsų eis - aš ar dirikas
Zuzliukas vienas eis. Juk jis - tikras Vyras.
QUOTE(DruiDe @ 2012 08 09, 08:39)
Didelis kolektyvas - beprotiskai sunku

dirbu administracijoje, vien musu 40 zmoniu. Patikek kiek gandu, purvo ir intrigu
jo? O as kazkaip mazai kreipiu demesi i kolektyvines visas tas intrigas, manes net neliecia tas, zinau, kad uz nugaros kalbedavo, bet man nu nezinau, ant tiek nusispjauti budavo..
QUOTE(zuzla @ 2012 08 09, 08:49)
nu jo, administracijoje tarp moterų siaubas kas darosi.. aš dirbau irgi didelėj įmonėj, bet statybos ir technologijų skyriuje, tai oi kaip man ten buvo gerai, tarp tiek vyrų
as irgi kazkaip visur kur dirbau, glaudziausiai su vyrais..
Labas rytas..
Och, bekalbant apie vyrus ir Vyrus. Nu leiskite pazyzti.. eilini karta.
Toks jausmas, kad man reikia nustoti naudoti savo moteriskus zyzimus ir likti eiliniu vyru. Zodziu, anas nuo praeito ryto (4 val) zyzia, kad jam viskas niezti, visa kuna, kad jam alergija ant naujos dormeo pagalves ir naujos dormeo hipoelergines antklodes.. ir dar, kad as itin prastai isskalbiau pataline, ten liko milteliu likuciu ir nuo to viskas jam blogai, niezti ir jis neissimiega. As, kai antra nakti nebemiegu nuo to zyzymo, paprasiau jo paskaityti itin idemiai savo neurorubino instrukcija... kuria jis ismete.. radau internete ir ka murgdziau i ekrana... bl, nu na... kaip uzknyso, 2 dienas man smegenis komposino, visi kalti, tik ne jo suknisti vaistai...
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.