Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

laabs rytas
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 08, 16:29)
Mano B (hihihi.gif) viskuo geras.
vat ir zyziu ir skundziuosi. laugh.gif o kaip be sito? as ir taip kaip vyras galiu viska pati padaryti ir viskuo pasirupinti, bet reikia tureti ir moterisku savybiu. tai pasirinkau zyzyma laugh.gif

Taram pam pam - mano siena.

Super aprasyta drinks_cheers.gif . Vienos is paciu moteriskiausiu savybiu - bejegiskumas ir zyzimas (ir visai nesvarbu as jos tikros ar gerai suvaidintos, svariausia tai leidzia V pasijusti V)
Su trecdaliu darbo 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(Grim @ 2012 08 08, 16:46)
Ogi 87/51. Bet gyva  biggrin.gif
Va mano draugelis
Vaišinu visas smile.gif

Neblogai blink.gif jei stipriai nejudi, t.y. horizontalioj padeti, pakenciamas pojutis, bet kad dar ir spurgu kepti thumbup.gif
Koks fainas draugelis wub.gif

Zuzliuk, neliudek ir neimk i galva. Jei pradeciau pasakoti ka manoji sefe isdarineja ir kaip elgiasi, uztrukciau min. savaite doh.gif Pries pora metu buvau jau is darbo pasiruosusi iseiti, bet nugalejau SAVE ir nuo siol ji man tik kudakuojanti vista tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 08 09, 07:40)
Zuzliuk, neliudek ir neimk i galva. Jei  pradeciau pasakoti ka manoji sefe isdarineja ir kaip elgiasi, uztrukciau min. savaite  doh.gif Pries pora metu buvau jau is darbo pasiruosusi iseiti, bet nugalejau SAVE ir nuo siol ji man tik kudakuojanti vista  tongue.gif

šaunuolė 4u.gif
tik gal didesniam kolektyve kitaip..

labas rytas mirksiukas.gif
vakar vyras surinko visas mano problemas ir išmetė į šiūkšliadėžę smile.gif tikiuosi, ši diena bus geresnė.
kitą savaitę šiame pastate gaisrinės pratybos, visiems nuomininkams dalyvavimas privalomas.. įdomu, kas iš mūsų eis - aš ar dirikas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 08 08, 22:25)
nepamiršk jogurto kapsulių ir prieš pradedant, ir vėliau, kad neužsidirbtum dar ir pienligės doh.gif

labai gaila, kad teks KT gert sad.gif
O, tiksliai gi doh.gif Kas ką rekomenduotumėt pagerti? ax.gif

Aha verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 08 09, 08:34)
tik gal didesniam kolektyve kitaip..
kitą savaitę šiame pastate gaisrinės pratybos, visiems nuomininkams dalyvavimas privalomas.. įdomu, kas iš mūsų eis - aš ar dirikas laugh.gif

Didelis kolektyvas - beprotiskai sunku doh.gif dirbu administracijoje, vien musu 40 zmoniu. Patikek kiek gandu, purvo ir intrigu doh.gif
Jau matau tave su Zuzliuku dalyvaujancia pratybose doh.gif primink jam, kuris is jusu dvieju esat vyras ir tikros nelaimes atveju (ne duok D) turi eigtis Vyriskai . Nors su dabartiniais darbdaviais, gali but ir moteris ir nestuke.gif , bet jei privaloma, turi ir gaisre nedegt ir vandeny neskesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 08 09, 08:39)
Didelis kolektyvas - beprotiskai sunku  doh.gif  dirbu administracijoje, vien musu 40 zmoniu. Patikek kiek gandu, purvo ir intrigu  doh.gif

Jau matau tave su Zuzliuku dalyvaujancia pratybose  doh.gif primink jam, kuris is jusu dvieju esat vyras ir tikros nelaimes atveju (ne duok D) turi eigtis Vyriskai . Nors su dabartiniais darbdaviais, gali but ir moteris ir  nestuke.gif , bet jei privaloma, turi ir gaisre nedegt ir vandeny neskesti  doh.gif

nu jo, administracijoje tarp moterų siaubas kas darosi.. aš dirbau irgi didelėj įmonėj, bet statybos ir technologijų skyriuje, tai oi kaip man ten buvo gerai, tarp tiek vyrų wub.gif

ir nesakyk drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(maika @ 2012 08 09, 08:34)
O, tiksliai gi  doh.gif Kas ką rekomenduotumėt pagerti?  ax.gif

maikut, ta prasme ką? vaistinėje nusipirk jogurto kapsulių ir bus gerai. ar tu kažką kitą turi omeny?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 08 09, 08:49)
tai oi kaip man ten buvo gerai, tarp tiek vyrų wub.gif

maikut, ta prasme ką? vaistinėje nusipirk jogurto kapsulių ir bus gerai. ar tu kažką kitą turi omeny?
drinks_cheers.gif man irgi vyriški kolektyvai priimtinesni blush2.gif arba bent jau kad moterų nebūtų dauguma doh.gif

Apie jogurto kapsules blush2.gif Niekad nesu gėrusi, tai galvoju kurias būtent gerti ax.gif Tai dabar kaip ir aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 08 09, 09:04)
Apie jogurto kapsules  blush2.gif Niekad nesu gėrusi, tai galvoju kurias būtent gerti  ax.gif Tai dabar kaip ir aišku smile.gif

aš gėriau su raudona etikete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 08 08, 20:53)
man irgi nuotaikos nėra... cista ~4 cm (nieko nejaučiu)  verysad.gif dermatologė davė doksicikliną mėnesį gerti, kitas daktaras sako kad tai - blogis  doh.gif  verysad.gif
nu kas cia dabar? Klausyk, juk tau nuolat cistos? cistos - neplyse foliai. kazin, kaip reaguotu organizmas, jeigu tu jam kas menesi ovitrelle duotum? juk jis progdina..
Nu bet 4 cm tai truputi dydis, ka.. Doksiciklinas yra blogis. Blogis blogis. Spuogai - tai reakcija i krauja arba skrandi. Beje, spuogai (kaip ir visos kitos odos ligos) labai paastreja nuo vitamino B pertekliaus (visu jo rusiu) arba besigydant vitaminu B. Isvada - alu keiti vynu, valgai lasteliena ir ramini nervus. labai spakainiai gyveni, be stresu. Siaip, del tu spuogu, pasiulyciau spirituotu vandeniu plauti veida ir susileisti keleta injekciju suprastino, bet jis pas mus nebeparduodamas (alia, jis rusiskas vaistas). O vit E geri?

QUOTE(zuzla @ 2012 08 09, 08:34)

Zuzliukas vienas eis. Juk jis - tikras Vyras.

QUOTE(DruiDe @ 2012 08 09, 08:39)
Didelis kolektyvas - beprotiskai sunku  doh.gif  dirbu administracijoje, vien musu 40 zmoniu. Patikek kiek gandu, purvo ir intrigu  doh.gif
jo? O as kazkaip mazai kreipiu demesi i kolektyvines visas tas intrigas, manes net neliecia tas, zinau, kad uz nugaros kalbedavo, bet man nu nezinau, ant tiek nusispjauti budavo..

QUOTE(zuzla @ 2012 08 09, 08:49)
nu jo, administracijoje tarp moterų siaubas kas darosi.. aš dirbau irgi didelėj įmonėj, bet statybos ir technologijų skyriuje, tai oi kaip man ten buvo gerai, tarp tiek vyrų wub.gif

as irgi kazkaip visur kur dirbau, glaudziausiai su vyrais..

Labas rytas..
Och, bekalbant apie vyrus ir Vyrus. Nu leiskite pazyzti.. eilini karta. Toks jausmas, kad man reikia nustoti naudoti savo moteriskus zyzimus ir likti eiliniu vyru. Zodziu, anas nuo praeito ryto (4 val) zyzia, kad jam viskas niezti, visa kuna, kad jam alergija ant naujos dormeo pagalves ir naujos dormeo hipoelergines antklodes.. ir dar, kad as itin prastai isskalbiau pataline, ten liko milteliu likuciu ir nuo to viskas jam blogai, niezti ir jis neissimiega. As, kai antra nakti nebemiegu nuo to zyzymo, paprasiau jo paskaityti itin idemiai savo neurorubino instrukcija... kuria jis ismete.. radau internete ir ka murgdziau i ekrana... bl, nu na... kaip uzknyso, 2 dienas man smegenis komposino, visi kalti, tik ne jo suknisti vaistai... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 09, 09:50)
Zuzliukas vienas eis. Juk jis - tikras Vyras.

Och, bekalbant apie vyrus ir Vyrus. Nu leiskite pazyzti.. eilini karta.

biggrin.gif

nu jo, juokas pro ašaras smile.gif

kalbėjau su ta nesenai pagmdžiusia drauge.. tai žinokit, tęsiasi - mus išbėrė, mes rėkiam, kai norim valgyt, mes labai gerai miegam lauke vežant vežimėliu ir t.t. ir pan. doh.gif sakau, o tai tu irgi miegi vežime bigsmile.gif ta - nesupratau, nu sakau, sakai mes mes.. ana - tai kad aš su juo 24/7, tai kitaip neišeina kalbėt.. bože bože, mergos, prižadėkit, jei pradėsiu taip kalbėt, kad pastatysit mane į vietą, į moters vietą, kad ne bučiau tik mama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 08 09, 10:15)
kalbėjau su ta nesenai pagmdžiusia drauge.. tai žinokit, tęsiasi - mus išbėrė, mes rėkiam, kai norim valgyt, mes labai gerai miegam lauke vežant vežimėliu ir t.t. ir pan. doh.gif sakau, o tai tu irgi miegi vežime bigsmile.gif ta - nesupratau, nu sakau, sakai mes mes.. ana - tai kad aš su juo 24/7, tai kitaip neišeina kalbėt.. bože bože, mergos, prižadėkit, jei pradėsiu taip kalbėt, kad pastatysit mane į vietą, į moters vietą, kad ne bučiau tik mama unsure.gif

Zinai, as busiu geriausia sitame spirime del "mes", bet tada tu prizadek, kad nepradesi 'tu nieko nesupranti! as gi Mama, tu neturi vaiku!".. nu zinai.. kaip buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 09, 09:50)
Isvada - alu keiti vynu, valgai lasteliena ir ramini nervus. labai spakainiai gyveni, be stresu. Siaip, del tu spuogu, pasiulyciau spirituotu vandeniu plauti veida ir susileisti keleta injekciju suprastino, bet jis pas mus nebeparduodamas (alia, jis rusiskas vaistas). O vit E geri?

jo? O as kazkaip mazai kreipiu demesi i kolektyvines visas tas intrigas, manes net neliecia tas, zinau, kad uz nugaros kalbedavo, bet man nu nezinau, ant tiek nusispjauti budavo..
as irgi kazkaip visur kur dirbau, glaudziausiai su vyrais..

Och, bekalbant apie vyrus ir Vyrus. Nu leiskite pazyzti.. eilini karta.

Joo, B vitaminas daro savo darba smile.gif , bet nuo nervu jis labai gelbeja.
Spuogai gali buti ir hormonu disbalanso pasekme. Polinkis i cistas - mazas progesteronas, per didelis estrogenas - riebi oda, kemsasi poros - spuogai. Mano labai jautri oda, plius estrogeno daugoka. Esu nuolatinej paieskoj tobulos kosmetikos smile.gif

Ir mane visai nejaudina ka apie mane sneka. Bet kartais tas izulumas per krastus jau lenda pernai su gresianciu ilgai nedarbinguma turejau, tai ejo i buhalterija suzinoti kokia pagal koda man diagnoze ir kodel as taip ilgai sergu Pagal mane tai jau nenormalu doh.gif

Zyzimas priimtas friends.gif Zinai gi kokie JAUTRUS vyrai, kai jiems ka nors skauda ar niezti smile.gif ir gali galva i siena musti, bet nepripazins, kad nuo vaistu. Juk tave lengviau apkaltinti 4u.gif Kantrybes, praeis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 09 rugpjūčio 2012 - 09:40
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 09, 10:34)
Zinai, as busiu geriausia sitame spirime del "mes", bet tada tu prizadek, kad nepradesi 'tu nieko nesupranti! as gi Mama, tu neturi vaiku!".. nu zinai.. kaip buna biggrin.gif

aha, būna ir taip biggrin.gif
prižadu mirksiukas.gif
Atsakyti