pradejau ziureti Попытка Веры
nu ka galiu pasakyti. ziauru, koks gyvenimas...kaip kai kurie dalykai pazistami...
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 16, 10:36)
Nedaryti valgyti neiseis...
mano atveju potvynis reikia nestuma. per visus pastojimus, mazdaug implantacijos diena sapnuodavau potvynius ir kad as braidau po ta vandeni. Na, toks kaip svarbiausias momentas budavo - kad kojos butu vandeny.
Bloooogaaa.... bromkriptinas siauteja...
Kodėl? mano atveju potvynis reikia nestuma. per visus pastojimus, mazdaug implantacijos diena sapnuodavau potvynius ir kad as braidau po ta vandeni. Na, toks kaip svarbiausias momentas budavo - kad kojos butu vandeny.
Bloooogaaa.... bromkriptinas siauteja...
Kojos tai buvo vandenyj
O koks tavo PRL? Kada paskutinį kartą tikrinaisi?
QUOTE(Shira @ 2012 08 16, 14:01)
O man patinka tos besaulines dienos
Nekarsta, nesalta - energijos pilna jauciuos.
Šiaip tai man irgi QUOTE(zuzla @ 2012 08 16, 18:55)
buvau pasimatyme
nors gydytoja planavo tik po mėnesio žiūrėt, bet kadangi buvau labai nusiteikus, tai padarė echo šian
visai nekuklus tas mano gražuolis
aną echo gydytojai visom pozom savo brilijantus rodė, šįkart
taip kad tikrai bus bernužėlis. pusę savaitės atsilieka, bet jam ir nėra į ką dideliu būti, svarbu, sveikas
tai ta proga siunčiu daug daug virusiukų ir linkiu visoms tokio paties ir dar gražesnio pilvuko

ok, zuzliukas musu briliantinis.... tai ta proga siunčiu daug daug virusiukų ir linkiu visoms tokio paties ir dar gražesnio pilvuko
QUOTE(maika @ 2012 08 16, 21:03)
Kojos tai buvo vandenyj
bet šiuo metu turiu 2 cistas... ir šiaip... visokios KT šviečiasi... kažkaip galvoju kad ir LP manęs neišgąsdintų dabar, morališkai būčiau pasiruošus... viskas dzin... 
O koks tavo PRL? Kada paskutinį kartą tikrinaisi?
o gal ten ne cistos, o foliai? man viena karta subrendusi foli supainiojo su mioma ir liepe skubiai gultis operacijai... O koks tavo PRL? Kada paskutinį kartą tikrinaisi?
Paskutini karta PRL tikrinausi pries paskutini IUI, tai reiskia lapkricio gale. tada S vienetais buvo 22 - anot daktares - idealus. Po to skaityk, nestumas, po to sesija su stresais... bet kovo men vel atsisedau ant bromokriptino. Tai ir tebegeriu iki siol. Aisku, laiks nuo laiko uzmirstu, bet kokias 5 dienas per savaite tikrai geriu. Reikia pasitikrinti, bet jolsanoj iki 11 tepriima, o as su tais remontais negaliu nei is namu iseiti, nei ka.
Vat sian vyras namuose turejo darbo, tai paleido mane i sale... Tai as ta proga dar i zara, i mohito, i body shop`a uzsukau. papirkau zaroj dzinsus... nu siaip, levoki, bet tiks, nes 500 uz Guess pasirode perbrangu, o Guess per ispardavima 375,- - nu ka as zinau, ar verta... Siaip jie tiek pat ziema kainavo be nuolaidos...
Sveikos 
vis dar "atostogauju"... Kelis kartus cia paskaitinejau, bet net nenorejau prisijungti ir pakomentuoti, nes jau ziauriai pavargau nuo to galvojimo apie vaikus. Nors pas K. jau uzsiregistravau rugsejo pradzioje... Bandysim... Aisku, dar reikes pries tai vyro tyrima pakartoti, o gal pas ji vel nieko gero nebera... Net negera apie tai pagalvoti
Ziauri depresija man del to
Zuzliukas nuostabus
Sekmes visoms kitoms
vis dar "atostogauju"... Kelis kartus cia paskaitinejau, bet net nenorejau prisijungti ir pakomentuoti, nes jau ziauriai pavargau nuo to galvojimo apie vaikus. Nors pas K. jau uzsiregistravau rugsejo pradzioje... Bandysim... Aisku, dar reikes pries tai vyro tyrima pakartoti, o gal pas ji vel nieko gero nebera... Net negera apie tai pagalvoti
Zuzliukas nuostabus
Sekmes visoms kitoms
zuzla koks grazus pilvelis
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 16, 21:49)
man kaip itin glaudziai draugaujanciai su fantazija, tai atrodo, kad net galvute ten pilvo virsuje matau...
ten užpakaliukas
QUOTE(*River* @ 2012 08 16, 22:35)
laikykis, mieloji
QUOTE(meskute102 @ 2012 08 16, 22:48)
senks
labas rytas
niūru, bet gi penktadienis
kavytės?

šįkart pienu pasirūpinau
QUOTE(zuzla @ 2012 08 17, 07:41)
:
Ar dar turi laisvų virusų? Labai reikia
Shira, tai H nuvylė mažumėlę?
Maidenana , sakau geriausia treniruotė
QUOTE(velnyte @ 2012 08 17, 09:16)
tikrai turiu
QUOTE(*River* @ 2012 08 16, 22:35)
Ziauri depresija man del to
laba..nu ir geru tau atostogu. Manau, dabar kaip tik laikas atsipalaiduoti ir saziningai nebegalvoti apie vaikus, nes rugseji vistiek prasides kelione link ju - jau rimtesne. Ir su gera pabaiga.
QUOTE(zuzla @ 2012 08 17, 08:41)
ten užpakaliukas
niūru, bet gi penktadienis
tikiuosi, pas diriką nieko nepasikeitė ir išleis mane atostogų
nes parašo ant prašymo vis dar neturiu..
kavytės?
šįkart pienu pasirūpinau
o.. o ka, jis galva zemyn? as visada maniau, kad jie ten sedi galva i virsu.. niūru, bet gi penktadienis
kavytės?
šįkart pienu pasirūpinau
neturi teises neisleisti. privalo. tai kad..
koks juokingas pienas..
QUOTE(velnyte @ 2012 08 17, 09:16)
Ar dar turi laisvų virusų? Labai reikia
Esu po IUI. Nežinau kodėl labai juokas vis ima. Po procedūros juokiaus su ašarom visą kelia. Vyras taip ir nesuprato, kas su manim vyksta. O dabar sėdžiu darbe, šefas žaibais sklaidosi. Siaube kaip užkniso jo nuotaikų kaitos
.
Shira, tai H nuvylė mažumėlę?
lubas špakliuot...Neįsižeisk, kad juokiuos, bet žinau, kad jei kitais metais nesupūsiu ant rankų stebukliuko, tai kiek spakliavimo ir dažymo laukia....geriau nesakysiu kiek...
aaa, cia tave nuo streso. atrodytu, kad iprasta procedura, bet as po pirmos savo gyvenime IUI, tai parsivilkau namo, priguliau tv ziureti ir kaip luzau... apsaugine organizmo reakcija.. nieko nepadarysi. bet iprasi, jeigu, neduok D prireiktu antro ar trecio IUI, tai jau iprastai eisi kaip i darba.Shira, tai H nuvylė mažumėlę?
papasakok, kaip tau su gimdos kakleliu praejo? Greitai rado? neaptaskei koridoriaus? tiesa, tu pas S IUI daraisi?
Nu jo, spaklius laukia...
QUOTE(zuzla @ 2012 08 17, 08:24)
Gaudau
Maidenana, jo pasisekė. Pūslė pilna buvo, vos išlaikiau. Per ją nieko nepajutau. Tik pasakė, kad jau. Kur ten sienas aptaškysi, žemyn galva nuleidžia, gerai, kad iki ašarų latakų nenubėgo
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 17, 10:20)
o.. o ka, jis galva zemyn? as visada maniau, kad jie ten sedi galva i virsu..
koks juokingas pienas..
koks juokingas pienas..
na taip
na gal jam geriau, jei kitas dvi savaites paimčiau, o ne šias
koks buvo
QUOTE(velnyte @ 2012 08 17, 10:27)
Kur ten sienas aptaškysi, žemyn galva nuleidžia, gerai, kad iki ašarų latakų nenubėgo
QUOTE(velnyte @ 2012 08 17, 09:27)
Gaudau
.
Maidenana, jo pasisekė. Pūslė pilna buvo, vos išlaikiau. Per ją nieko nepajutau. Tik pasakė, kad jau. Kur ten sienas aptaškysi, žemyn galva nuleidžia, gerai, kad iki ašarų latakų nenubėgo
. Darė H, nes S atostogauja. Bet S ir liepė, pas ją darytis ir nieko nelaukti. Žodžiu dabar laukiu nežnia ko...tiksliau aiško ko, betnežinia kas bus...Bet gal Zuzliukas geras virusuotojas bus 
Labas rytas
retai čia parašau, bet kasdien skaitau jūsų temutę
Kaip supratau,jums IUI darė šuniuko poza? Blin, kiek aš prašiau S., kad man taip darytų, sakė nėra ko išsigalvoti, subėga spermiukai ir taip, tradiciškai.Mat pas mane gimda užsilenkusi į nugaros pusę (retroversiška) ir kiek skaičiau, geriausia poza pastojimui yra iš nugaros
Atsišviečiau neseniai iš klinikos PRL tyrimus, pas mane 4 kartus iš 5 darytųjų buvo aukščiausia PRl norma, todėl ir PRG mažas, ir rezultato, aišku,