Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(velnyte @ 2012 08 17, 10:27)
Maidenana,  jo pasisekė. Pūslė pilna buvo, vos išlaikiau. Per ją nieko nepajutau. Tik pasakė, kad jau. Kur ten sienas aptaškysi, žemyn galva nuleidžia, gerai, kad iki ašarų latakų nenubėgo biggrin.gif .  Darė H, nes S atostogauja. Bet S ir liepė, pas ją darytis ir nieko nelaukti. Žodžiu dabar laukiu nežnia ko...tiksliau aiško ko, betnežinia kas bus...Bet gal Zuzliukas geras virusuotojas bus bigsmile.gif

Nu super naujienos. Bet as isivaizduoju koks tau turetu buti sokas, jeigu per sita vieninteli IUI gausis velniukstis.. Tu gali isivaizduoti, kad del tiek mazai tu laukei 10 metu? Turetu viskas gerai gautis.
Kuo stimuliavaisi ir kiek foliu? Per IUI ovuliave ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 08 17, 10:51)
Atsišviečiau neseniai iš klinikos PRL tyrimus, pas mane 4 kartus iš 5 darytųjų buvo aukščiausia PRl norma, todėl ir PRG mažas, ir rezultato, aišku,  nestuke.gif  nebuvo...Gėriau Brom'ą po visą tabletę, šią savaitę vėl pakartojau, ką gi- 831,69 (norma 59-619) unsure.gif Teks didinti Brom'o kiekį ir kulniuoti pas endokr.

o kaip darei prl tyrimą? reikia būti nevalgius, negėrus, nesusijaudinus, būti atsibūdus min 3 val, nerūkyti, nesantykiauti vakarą/naktį/rytą prieš tyrimą..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 08 17, 09:55)
o kaip darei prl tyrimą? reikia būti nevalgius, negėrus, nesusijaudinus, būti atsibūdus min 3 val, nerūkyti, nesantykiauti vakarą/naktį/rytą prieš tyrimą..

Buvau nevalgiusi ir negėrusi, per tris valandas nuo atsibudimo pridaviau. Vienintelio nežinojau-santykius turėjom blush2.gif ir dar priedo ryte susinervinau (dukrytė apsirgo+Endemike užtrukau visą valandą, vėlavau į darbą, tai irgi geros nuotaikos nepridėjo). Ką gi, reikės kt.kartą priduoti kraują pgl visus absoliučiai nurodymus mirksiukas.gif
O galima kažin PRL priduoti kartu su PRG, 7 DPO? Kitose klinikose žiūriu liepia nebūtinai ciklo pradžioje, galima ir gale.
AČIŪ 4u.gif
Beje, virusiuką griebiu ir aš mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 08 17, 11:55)
O galima kažin PRL priduoti kartu su PRG, 7 DPO? Kitose klinikose žiūriu liepia nebūtinai ciklo pradžioje, galima ir gale.

Beje, virusiuką griebiu ir aš mirksiukas.gif

aišku, kad galima, tik jis bus natūraliai šiek tiek padidėjęs, nes ciklo pabaiga.. bet jei laikeisi beveik visų nurodymų ir prl toks aukštas, tai tikrai eik pas endokrinologą ir prašyk hipofizės rentgeno, kad pažiūrėt, ar nėra prolaktinomos..

prašom prašom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 08 17, 11:01)
aišku, kad galima, tik jis bus natūraliai šiek tiek padidėjęs, nes ciklo pabaiga.. bet jei laikeisi beveik visų nurodymų ir prl toks aukštas, tai tikrai eik pas endokrinologą ir prašyk hipofizės rentgeno, kad pažiūrėt, ar nėra prolaktinomos..

prašom prašom mirksiukas.gif

Va to labiausiai ir bijau, man baisiai skamba magnetinio rezonanso tomografija. Prisiskaičiau apie prolaktinomą, bet man netinka nei vienas simptomas g.gif be to, radau info, jog PRL gali būti padidėjęs ir nuo skydliaukės ligų, o man pripaišė autoimuninį tiroiditą.Žodžiu, mažiau kalbų ir bereikalingo streso, daugiau darbų -kai nueisiu pas endokr., žiūrėsiu, ką sakys. Gero artėjančio savaitgalio visoms vacation4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 17 rugpjūčio 2012 - 11:20
QUOTE(Jautruolė @ 2012 08 17, 12:19)
Va to labiausiai ir bijau, man baisiai skamba magnetinio rezonanso tomografija.

Gero artėjančio savaitgalio visoms vacation4.gif

tai ir per rentgeną pamatys, jei bus koks darinys smile.gif

ir tau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 17, 09:53)
Nu super naujienos. Bet as isivaizduoju koks tau turetu buti sokas, jeigu per sita vieninteli IUI gausis velniukstis.. Tu gali isivaizduoti, kad del tiek mazai tu laukei 10 metu? Turetu viskas gerai gautis.
Kuo stimuliavaisi ir kiek foliu? Per IUI ovuliave ar ne?

Jo , kad tik tavo žodžiai D į ausį pataikytų. Kažkaip rami esu tik darbe sunku nesinervinti, nes ypač šiandien kažkaip ne taip gaunasi, o dar pirmadienis laukia...nekenčiu pirmadienų darbe gun_bandana.gif

Stimuliavom Femara, buvo vienas folis antradienį 17mm, kitas 12mmm. Ryte ketvirtadienį susileidau Ovitreli ir po 12 val IUI darėm. Nebepaklausiai kokio dydžio buvo folis, bet sakė viskas čiki. Ai bus kaip bus.

Kaip tavo remontai?
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 08 17, 13:24)
Jo , kad tik tavo žodžiai D į ausį pataikytų. Kažkaip rami esu tik darbe sunku nesinervinti, nes ypač šiandien kažkaip ne taip gaunasi, o dar pirmadienis laukia...nekenčiu pirmadienų darbe gun_bandana.gif

Stimuliavom Femara, buvo vienas folis antradienį 17mm, kitas 12mmm. Ryte ketvirtadienį susileidau Ovitreli ir po 12 val IUI darėm. Nebepaklausiai kokio dydžio buvo folis, bet sakė viskas čiki. Ai bus kaip bus.

Kaip tavo remontai?

o tu nesinervuok, joks darbas nevertas nestumo. glostyk pilva ir galvok, kad esi rami. o kiek mln pas vyra buvo?
penktadieniais pas mane irgi nuolatinis zavalas budavo. bet mano kritinis laikas budavo 15.30, nes 16 val bosai namo paleisdavo. ir jeigu man kas noras paskambindavo 15.30 arba ateidavo emailas, reiske, kad iseiginiu nebus. artimiausia menesi. viena karta po tokio skambucio iseiginiu nebuvo nuo geguzes iki rugpjucio galo.

neklausk geriau. vakar su meistrais laikiau gipsa ant lubu. sian gal pabaigs sienas. ryt laukia stukaturkes pirkimas ir visa ka. jau pati darysiuos viska nuo rytojaus. tik reikes paciai susipirkti, kad zinociau kas kaip. bet jau nervai pakriko, nes kiaurai namuose, dulkese, tarp visu grezimu, kalimu nuo 8 ryto... nebeatlaiko nervai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 17 rugpjūčio 2012 - 12:47
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 17, 12:44)
neklausk geriau. vakar su meistrais laikiau gipsa ant lubu. sian gal pabaigs sienas. ryt laukia stukaturkes pirkimas ir visa ka. jau pati darysiuos viska nuo rytojaus. tik reikes paciai susipirkti, kad zinociau kas kaip. bet jau nervai pakriko, nes kiaurai namuose, dulkese, tarp visu grezimu, kalimu nuo 8 ryto... nebeatlaiko nervai.

Jo gyvenimas dulkėse ir grąžtų muzikoje... 4u.gif Bet bus gražu. 4u.gif Aš tik gal trečias savaitgalis kaip nedirbu, bet atostogų irgi niekas neišleidžia ir neišleis greičiausiai šiais metais. Eisim ant Kalėdų
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 17, 13:44)
o tu nesinervuok

nebeatlaiko nervai.

lengva sakyt nesinervuok smile.gif atrodo, paėmei, perjungei mygtuką ir jau nebesinervini.. nebūna taip.

na dar šiek tiek.. nors ne, pasiruošk, kad dulkių bus dar daugiau, nes kai užglaistysi, reikės išlyginti paviršių šlifavimo kempinėlėm, va tada bus dulkės.. kantrybės 4u.gif
kas dėl glaisto, nežinau, kokį nusprendei/patarė pirkti, bet maniškiai statybininkai naudoja su marmuro užpildu.

o pas mane - svoboda pupugajam thumbup.gif na pabusiu iki 15:30 ir mausiu iš čia smile.gif

kitos nuotraukos nebuvo galima išsirinkti prekės pristatymui lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 17 rugpjūčio 2012 - 13:28
QUOTE(velnyte @ 2012 08 17, 13:56)
Jo gyvenimas dulkėse ir grąžtų muzikoje... 4u.gif Bet bus gražu.  4u.gif Aš tik gal trečias savaitgalis kaip nedirbu, bet atostogų irgi niekas neišleidžia ir neišleis greičiausiai šiais metais. Eisim ant Kalėdų

zinok, mane cia buvo i darbo inspekcija iskviete. tai vat, su tom atostogom istorija tokia: ji ant manes varo, kad as jiems neduodu atostogui. tai, sakau, as neturiu nei vieno prasymo nei rasytine nei zodine forma. o ji man - ne, tu neduodi. bl, sakau, jie nepraso. ji - privalai duoti. krc, i vienus vartus ji bando isvartyti, kad as teroriste neduodu jiems atostogu. as jai aiskinu, kad kontingentas toks, kad jiems ne motais ar reikia i darba ar nereikia - nori ir geria/tvarkosi savo reikalus. morale: tu turi teise i atostogas ir tavo prasymas privalo buti pasirasytas, pasirodo, nepaisant darbo kruvio. Aisku, yra susitarimo reikalas su vadovybe, yra asmenine atsakomybe uz vykdomus projektus ir t.t. bet musu vdi tas nejaudina.

QUOTE(zuzla @ 2012 08 17, 14:12)
lengva sakyt nesinervuok smile.gif atrodo, paėmei, perjungei mygtuką ir jau nebesinervini.. nebūna taip.

na dar šiek tiek.. nors ne, pasiruošk, kad dulkių bus dar daugiau, nes kai užglaistysi, reikės išlyginti paviršių šlifavimo kempinėlėm, va tada bus dulkės.. kantrybės 4u.gif
kas dėl glaisto, nežinau, kokį nusprendei/patarė pirkti, bet maniškiai statybininkai naudoja su marmuro užpildu.

o pas mane - svoboda pupugajam thumbup.gif na pabusiu iki 15:30 ir mausiu iš čia smile.gif

kitos nuotraukos nebuvo galima išsirinkti prekės pristatymui lotuliukas.gif

aisku, lengva. pamenu, savo paskutini IUI su dvynukais as jau nei kiek nesijaudinau, nes eilini karta buvau pasiruosiusi, kad nieko nepavyks.. suveike. pavyko. Bet pamenu ir pirmaji IUI, kur as kazkaip net neprileidau minties, gal pastojimas gali ir neivykti. Man tada atrode, kad IUI mano issigelbejimas, viena karta nueisiu ir turesiu vaika. Pasirodo, tai buvo tik pirmas zingsnis link suvokimo, kad priklausau nevaisingoms seimoms. jau lygiai 2 metai. prasidejo treti.

a, vat as norejau taves, kaip tos srities atstoves, patarimo prasyti. Gali man eiles tvarka patarti kas po ko eina? Zodziu, viskas gipsokartonas. dabar kaip suprantu, man reikia uzpildyti spakliumi tuos siulus. uzdeti armaturine juosta. Tik internete vienur raso, kad pradzioje spaklius, po to juosta, po to vel kazkoks spaklius. kitur raso, kad pradzioje juosta, o po to spaklius. sioje vietoje nebesusigaudau. dar nesusigaudau kas po ko - tinkavimas, glaistymas, ar glaistymas jau tada, kai isdzius mano uzspakliuoti siulai ir bus nuslifuoti ili lygumo ir tas glaistymas bus paskutinis veiksmas pries dazant sienas dekoratyvine spalva? kokio siurkstumo pirkti sveiciama kempinele/popieriu? help.gif mega_shok.gif

Sveikinu su atostogomis! 4u.gif tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif
Nnnnjooo, gera nuotrauka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 17, 13:55)
*zinok, mane cia buvo i darbo inspekcija iskviete. tai vat, su tom atostogom
**Bet pamenu ir pirmaji IUI, kur as kazkaip net neprileidau minties, gal pastojimas gali ir neivykti. Man tada atrode, kad IUI mano issigelbejimas, viena

*galiu patarti, kaip įmonėje įsivedėm tvarką šiuo klausimu. Metų pradžioje buvo sudaromas atostogų grafikas, su visais supažindinamas ir išleidžiamas įsakymas, patvirtinantis grafiką. Tokiu būdu išvengi kiekvieną kart prašyti prašymą dėl atostogų. Pažiūrėjai į grafikiuką, suskaičiavai atostoginius ir priminei piliečiui, kad nuo pirmadienio tu atostogose. Labai paprasta. Mano atveju yra darbų visokių stringančių, o be to planas stebuklo sulaukti viską stabdo.

**Būtent to ir bijau, kad nuo seno esu įsitikinusi, kad "IUI mano issigelbejimas". Todėl stengiuos šiuo klausimu smegeninės neapkrauti ir nelikti su mintimis, nes nusivylimas bus labai skaudus tada.
Atsakyti