Keista, kad mamos tokios aklos ir tiki viskuom ka sako daktarai... Neduokit klijuku... Neduokit...
Jeigu bent truputeli atsimerktumet, gal pamatytumet kas darosi?
1. Kiek dabar alergisku kūdikiu, vaiku iki 2metu? Iki metuku?
2. Kiek vaiku serga astma iki 2 metuku?
3. Kiek vaiku serga veziu iki 2 metuku?
4. Kiek vaikuciu valganciu misinukus istisai vemia? Atpilineja? Turi pilvo diegliu, virskinimo sutrikimu? (atseit blogas misinukas, keiskit kitu - nesamone, visi jie blogi!)
5. Kokia kudikiu - vaiku sveikata?

Isvada labai paprasta: misinuka pakeiskit kruopu klijuku - pasibaigs visos problemos! (na tik reiktu ivertint galimybe keisti kudikiui iki 3menesiu) Nei vaikas atpilineja, nei pilvuko diegliu lieka - isbandyta! O daktarams nera reikalo visko zinoti, tegu toliau eina i farmacininku kursus ir klausosi naujausiu isradimu. Po tu isradimu ligonines tik pilneja vaiku... Paziurekit pries 30-40metu kas buvo? Nekiekvienas buvo girdejes termina "alergija"..
Ar tada nebuvo automobiliu? Visi vazinejo su benzinu - švino pilnu, benzinas buvo pigesnis uz piena, girdejes istoriju, kad benzina ir i griovius pildavo, kad norma isnaudotu...

Nuo ko visa tai??? Nuo to kad kišam vaikučiams - chemija!
O daktarai juokiasi nusisuke uz nugaros, kad vaikai serga, jiems gi darbo ir pinigu daugiau! Kaip jie nesakys, kad reikia misinukus duoti?

Ir dar, nepadauginkit vitamino D. Jis kenkia, jeigu per daug. Nuo jo pertekliaus gali vaikas miegoti neramiai naktimis - mes kol supratome musu seimos daktaro apgaule, praejo apie 8 menesiai. Visa sita laika vaikas kankinosi naktimis, o pasirode, D vitamino 5 kart per daug buvo paskirta! verysad.gif (prakeikti šundaktarei!)

Ir venkite antibiotiku. Šeimos daktarai nieko neismano, vos gali, tuoj pat kisa antibiotikus! Nuo ju vaikai labai greit tampa alergiski verysad.gif
Vaziuokit gydytis pas daktarus - homeopatus, jie jus pagydys be antibiotiku ir nerizikuosite alergija vaikui (dazniausiai visam gyvenimui ir palieka).