Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinė kaitlentė

Aš už elektrines, nors kai gaminu valgyti pritrūksta didesnės kaitinimo vietos, galėtų būti dar viena. Prieš metus turėjau su 2 dujinėm skylėm ir su 2 elektrinėm (čia toks susitarimas su vyru buvo, nes jis dujinės norėjo, o aš keramikinės). Dabar turim įmontuojamą keramikinę ir labai patenkinta, labai gerai valosi, niekur neprilenda visokių trupinukų. Tik puodus teks įsigyti kokybiškus, kad dugnai būtų lygūs smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
ir aš prisijungiu prie šios temos. Galiu papasakoti iš savo patirties, kadangi keramikine virykle turiu jau daugiau nei 6 metus.
Visų pirma jos labai gerai eksplotuojamos t.y. kiek metu turiu o pavirsius atrodo kaip naujas (mane tai labai rūpėjo, prieš pasirenkant).
Valosi jos be problemų, dregna kempine (yra spec. valikliai labai geri firmos Eros).
Kas jaudinasi kad puodai per dideli, tai juk ne bėda vyryklei jokio skitrumo tik aišku puodas tokiu atveju ikais lečiau.
Dar vienas superinis dalykas yra tai kad puodų rankenos neikaista taip kaip ant dujinės viryklės.
O dėl sunkumų tai jie tokie: kad puodai turėtų būti lygiu dugnu sako kad viryklei sveikiau smile.gif na ir dar toks dalykas kad elektrinė viryklė ilgiau būna karšta nei dujinė.
Ir visgi smile.gif Naudojantis elektrine virykle niekados neiškils tokių problemų kaip dujų nuotekis smile.gif Ir kaip jau kazkas rašė naudojantis elektrine virykle galima susitvarkyti popierius ir moketi už elektra mažiau
thumbup.gif elektrinės viryklės thumbup.gif
Atsakyti
Noriu atnaujinti tema ir paklausti, gal yra zinanciu apie indukcines kaitlentes ir turinciu patirties su jomis?
Atsakyti
QUOTE(koka @ 2006 07 21, 13:48)
aš dabar turiu dujinę, bet planuojam keisti į elektrinę(na tą keramikinę ar keraminę, nesigaudau aš apie jas), bet keičiam tik dėl dizaino. O kažin, tos, kurios pasikeitėt, ar nesigailit?

as gailiuosi tik vieno dalyko, kad labai ilgai dvejojau ir nesiryzau pasikeisti dujines i elektrine. 4u.gif
Atsakyti
o kaip atskirti puodus, pritaikytus būtent elektrinei viryklei?

Kiek jie mazdaug kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Smapas @ 2007 04 05, 11:28)
Noriu atnaujinti tema ir paklausti, gal yra zinanciu apie indukcines kaitlentes ir turinciu patirties su jomis?

Vat ir mes niekaip neapsisprendziam kokia geriau pirkti - indukcine ar stiklo keramikos?
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2006 07 23, 14:15)
Tikrai neigailiu, super daiktas ne dik del dizaino- pirma gerai irpatogiai valosi,

kaip jus valot ????
man nenusivalo , nepadeda jokie valikliai unsure.gif
QUOTE(jufka @ 2006 08 03, 14:46)
Valosi jos be problemų, dregna kempine (yra spec. valikliai labai geri firmos Eros).

kur ju yra pirkti??
Atsakyti
mes ne per seniausiai isigijom indukcine kaitlente. pasirinkau 3 skyliu, kad viena pakankamai didele butu. dziaugiuosi labai, nes ikaista net greiciau nei dujine, jei reikia primazinti karsti, sureguoja iskart, atvesta taip pat labai greit, todel vasara neturetu buti problemu. su valymu, tai stengiuosi visuomet palaikyti svaria, o jei kas isvega, tuoj nuvalau, todel dar sveisti nereikejo.
Atsakyti
QUOTE(Doviliuxe @ 2007 04 10, 23:31)
mes ne per seniausiai isigijom indukcine kaitlente. pasirinkau 3 skyliu, kad viena pakankamai didele butu. dziaugiuosi labai, nes ikaista net greiciau nei dujine, jei reikia primazinti karsti, sureguoja iskart, atvesta taip pat labai greit, todel vasara neturetu buti problemu. su valymu, tai stengiuosi visuomet palaikyti svaria, o jei kas isvega, tuoj nuvalau, todel dar sveisti nereikejo.

O kaip su puodais-ar pirkote kokius nors specialius? Kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Arba @ 2007 04 11, 08:57)
O kaip su puodais-ar pirkote kokius nors specialius? Kiek kainavo?

mes turim integruojama keramikine kaitlente, tai man ji thumbup.gif teko kelis menesius naudotis su dujine, tai man buvo sunku blush2.gif , kelis kart apsideginau truputi blush2.gif
o puodus tai pirkom tefal firmos Avitela parduotuveje, mokejom 300 su trupuciu, tiksliai nepamenu. tikrai esu patenkinta, greit ikaista ir atvesta kaitlente thumbup.gif
Atsakyti
Mes nusipirkom indukcine (nes stiklo keramikos vare i nevilti savo pridegimais, kai kazkas isbega). Esu labai uzimta, tad nelabai galiu sau leisti visa laika budet prie puodo (niu prasta is manes vireja blush2.gif ).
Pirkom imontuojama, tad ji dar supakuota, nes neatveze baldus.. Pasirinkom indukcine, nes kaista puodas, o ne kaitlentes pavirsius. Gal nebus tokiu prisvilimu kazkam issiliejus, ypac kai puodo diametras mazesnis uz kaitvietes plota ?
Minusas tik tame, kad puodai turi buti tokiu dugnu, prie kuriu magnetas limpa. Dauguma mano puodu Tupperware, tad su jais jokiu problemu nebus, bet kai kuriuos teks pakeisti.. (vireja prasta, bet puodai 8 doh.gif ).
Kas gal turite indukcine ir turejote keramikos? Gal galite jas palyginti tarpusavyje?
Na as savo nuomone tik po kokio menesiuko tegalesiu pasakyt.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruliux @ 2007 04 09, 14:00)
kaip jus valot ????
man nenusivalo , nepadeda jokie valikliai unsure.gif

Vat man irgi idomu, kaip jas valyt? Kaip kazkas cia rase, kad naudoja n metu, o atrodo kaip nauja. Tai as tuo, toli grazu, negaleciau pasigirt. Apsinesus visa, prikepus. O ju gramdyt juk negalima. Tai kiek su medine lopetele pagramdau, kiek su kempinele pavalau - viskas vis tiek nenusivalo doh.gif

Patarkit, kaip valyt?

O gal nauja tema sukurt spec. apie valyma?

4u.gif
Atsakyti