QUOTE(Sindy @ 2007 10 28, 16:44)
Pirmiausia patarciau pirkti indukcine kaitlente. Beveik nebuna prisvilimu, nes kaista ne pati kaitlente, o puodo dugnas, todel aplink nekaista. be to yra funkcija pries puodo isbegima, t.y. kai tik isbega skystis is puodo ir pasiekia valdymo pulta, kaitlente iskart issijungia, kadangi kaip minejau pati katlente nekaista, tai puodo virimas sustoja iskart ir begimas per puodo virsu iskart sustoja. Kantelis aplink kaitlente kogero pagelbetu, kad skystis neissilietu ant stalvirsio..
Va tik perkant indukcine kaitlente, butina bus tureti ne bet kokius puodus, o tik tokius, prie kuriu dugno limpa magnetas (dazniausiai ant tokiu puodu dugno yra zenklas, parodantis, jog puodas tinka indukcinei). Tik viena karta esam nupirke keptuve, kuri magneta trauke, taciau kaitlentei netiko, mes ja grazinom atgal
Laaaabai pritariu Sindy, as jau metus turiu indukcine, negaliu atsidziaugti, nerealus daiktas. Minusai yra du: 1. kaina (ji buna brangesne, bet man atsipirko visokiu valikliu nenaudojimu ir komfortu), 2. Reikalingi spec. puodai ir keptuve
Nors tinka emaliuoti, bet visi kiti turi traukti magneta, kaip jau buvo mineta.
Uzkaista greiciau nei dujine, visiskai neprisvyla - jeigu isbega pienas, ji tiesiog nuvalau su skuduriuku ir verdu toliau, temperatura is karto sumazeja jeigu sumazini, isjungus ir pakelus puoda, kaitlente gali beveik su pirstu liesti...ji tiesiog siek tiek karsta.
Na, viskas nuskambejo kaip reklama...itariu

Bet as laaaabai dziaugiuosi siuo pasirinkimu

Nerealiai!