Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinė kaitlentė

Klabant apie kainas, imanoma rasti ir akcijiniu uz pakankamai padoria kaina. Kaip jau esu rasiusi kazkurioje temoje, indukcines pakolkas visoms firmoms gamina vienas fabrikas, tad pazystamu vadybininku zodziais, neverta labai daug demesio kreipti i firmos pavadinima. Svarbiau jos turimos funkcijos bei garantinis terminas.
Atsakyti
Gal galėtumėte patarti, kaip išsirinkti puodus keramikinei kaitlentei, ar būtinai pirkti brangius, ar kaitlentei yra skirtumas pigus ar brangus puodas? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2008 01 16, 11:30)
Gal galėtumėte patarti, kaip išsirinkti puodus keramikinei kaitlentei, ar būtinai pirkti brangius, ar kaitlentei yra skirtumas pigus ar brangus puodas? Ačiū 4u.gif

Paprastai keramikinei katlentei nereik įpatingų puodų wink.gif Svarbu, kad dugnas būtų lygus. Dažyti berods netinka. O jei metaliniai, tai bile dugnas negaubtas.
Mes dabar žadam indukcinę pirkt... Ir reiks visus puodus keist, keptuves... Nes magnetas nė prie vieno nelimpa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 01 16, 15:51)
Paprastai keramikinei katlentei nereik įpatingų puodų wink.gif Svarbu, kad dugnas būtų lygus. Dažyti berods netinka. O jei metaliniai, tai bile dugnas negaubtas.
Mes dabar žadam indukcinę pirkt... Ir reiks visus puodus keist, keptuves... Nes magnetas nė prie vieno nelimpa  doh.gif

O gal kartais žinai, kodėl dažyti puodai netinka? Aišku, reiškia, gali būti ir pigus puodas, kad tik dugnas normalus būtų. Na, pas mus kaip ne pas žmones, va, jau visi indukcines perka, o mes dar tik keramikinę nusipirkom (reiks pasakyti brangiajam biggrin.gif ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amama @ 2007 10 28, 17:08)
Laaaabai pritariu Sindy, as jau metus turiu indukcine, negaliu atsidziaugti, nerealus daiktas. Minusai yra du: 1. kaina (ji buna brangesne, bet man atsipirko visokiu valikliu nenaudojimu ir komfortu), 2. Reikalingi spec. puodai ir keptuve
Nors tinka emaliuoti, bet visi kiti turi traukti magneta, kaip jau buvo mineta.
Uzkaista greiciau nei dujine, visiskai neprisvyla - jeigu isbega pienas, ji tiesiog nuvalau su skuduriuku ir verdu toliau, temperatura is karto sumazeja jeigu sumazini, isjungus ir pakelus puoda, kaitlente gali beveik su pirstu liesti...ji tiesiog siek tiek karsta.
Na, viskas nuskambejo kaip reklama...itariu smile.gif Bet as laaaabai dziaugiuosi siuo pasirinkimu smile.gif Nerealiai!

Pritariu visais 110% drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus stiklinė kaitlentė ir ilgus metus statom betkokį puodą ant betkurios vietos ir nieko niekam neatsitiko... ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
tai gal kas is cia besilankanciu galetu trumpai papasakot i ka reiktu atkreipti demesy pries perkant kaitlente, nes kaip tik isirenginejam buta ir jau kaip i laikas butu rinktis butine techniaka, tai be kaitlentes ir orkaite ne prokur.
jau kaip i apsisprende pirkt indukcine, o ka reiktu dar atkreipt demesy?
dar gal pora zodeliu ir apie orkaiciu pasirinkima nes yra kad buna kaitlent ir orcaite su bendu valdymu ir buna kad atskirai?
kas patirtimi gali pasidalint? 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasakyti , kad isigjus Zepter puodus tau orkaite bus nelabai reikalinga .Sie puodai tinka indukcinems viryklems , o viska kepti galesi ant kaitlentes. Ir plokstaini ,ir mesa ir varskes apkepa ir tt.
Atsakyti
na, aš nesigailiu, kad įsigijom kaitlentę, pirkom "tryjų taškų", nes nesu didelė virėja ir neturim didelės šeimunos, kad reiktų 4. šiaip naudoju tik 2. vienas iš tryjų taškų yra 3 matmenų pasirinkimo 15, 22 arba 29, kiti taškai 15 ir 19 cm. pirkom Fagor.o dėl puodų, tai mums salone sakė, kad svarbiausiai nedėti mažesnių nei diametras ir emaliuotų puodų, o taip pat kaitlentę saugoti nuo kristalinių produktų patekimo ant jos kai ji karšta, tai cukrus, druska, soda. valyti nedelsiant, nelaukti kol atvės. o šiaip valyti su spec. peiliuku kai ji atvėsusi, perplaunant muiluota ir švaria šluoste, o pablizginu popieriniu rankšluosčiu
Atsakyti
nusipirkau gerą valiklį katlentėms Eres firmos Cera-Net
kaip viską gerai išvalo
Atsakyti
QUOTE(agnee @ 2007 09 11, 13:31)
pas mane po kikevieno virimo ar kepimo pasidaro toks nublukes siurkstus ratas kuri reikia ilgai sveisti kol jis isnyksta ten ne pridegimai , gal netinkami puodai ? pas mane jie metaliniai?  kaip manot?  unsure.gif

Aš keliu problemą į viršų.
Vis tik, ka jūs darote su tais "išblukusiais" ratais?
Bandžiau trinti kempine ir spec. priemone. Reikia gerai paplušėti, kad išnyktų. Ir taip po kiekvieno virimo/kepimo...Po tokių trynimų atsirado mikro įbrėžimų verysad.gif
Turi būti kažkoks kita būdas valyti...O gal blogai ekploatuoju?
Atsakyti
QUOTE(Tiramiska @ 2008 04 05, 21:20)
Aš keliu problemą į viršų.
Vis tik, ka jūs darote su tais "išblukusiais" ratais?
Bandžiau trinti kempine ir spec. priemone. Reikia gerai paplušėti, kad išnyktų. Ir taip po kiekvieno virimo/kepimo...Po tokių trynimų atsirado mikro įbrėžimų  verysad.gif 
Turi būti kažkoks kita būdas valyti...O gal blogai ekploatuoju?

aš tokius ratus su valikliu katlentėms Eres firmos Cera-Net nuvalau

ir dar supratau, kaip daryti, kad jų neatsirastų- reikia, kad puodo dugnas būtų idealiai sausas būtų ir nedaryti aukščiausios temperatūros ar kaip ten tuos skaičiuskus vadinti (pas mus nuo 1 iki 9 ir yra dar vienas pasirinkimas 9 su tašku)
ir po to kaip taip pradėjau daryti, tokių ratilų daugiau nebeatsirado.
Atsakyti