Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 83 tema

QUOTE(klopedija @ 2012 09 19, 20:18)
Ką ketini pirkti? Gal ir man reikia? hihihi.gif
O jei rimčiau, tai kokios sumos trūksta?  g.gif

pirksiu dovanai oginskaites knyga apie kernagi, dar kolege pora knyguciu lyg ir paims, tai +/- 30lt truksta. na, blogiausiu atveju bandysiu iki ju nuvaziuot, tik kad jie labai strategiskai nepatogioj vietoj doh.gif
Atsakyti
Štai kokį seną namą radau Canterburyje:
user posted image

Įdomiausia, ka dviršuje Charlzo Dikenso citata apie jį, tik įdomu iš kokios knygos g.gif
user posted image
Atsakyti
Labas,

Ar skaitėt kuri Dalios Jazukevičiūtės "Stiklinį paukštį"? Kaip jums?

Aš neseniai perskaičiau, tai mane palietė, net labai. Gal dėl to, kad sujudino skaudulius, kad labai sugestyviai (man asmeniškai bent jau) perteiktas veikėjos vidinis pasaulis. Kelios kritikės sumalė į miltus šį romaną jos. Bet aš apginčiau rolleyes.gif Tai pirma mano pažintis su šios autorės kūryba.
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2012 09 23, 19:09)
Labas,

Ar skaitėt kuri Dalios Jazukevičiūtės "Stiklinį paukštį"? Kaip jums?

Gaila šitos dar neskaičiau
Mane ji kaip žmogus labai žavi. Skaičiau "Anarchistės išpažintį" ir "Juodas kvadratas". Šios 2 labai patiko ir mane palietė. O štai "Gyvatė keičia odą" nuvylė... Kaip suprantu iš asmeninės patirties parašyta, bet briedų briedas.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2012 09 23, 19:27)
Gaila šitos dar neskaičiau
Mane ji kaip žmogus labai žavi. Skaičiau "Anarchistės išpažintį" ir "Juodas kvadratas". Šios 2 labai patiko ir mane palietė. O štai "Gyvatė keičia odą" nuvylė... Kaip suprantu iš asmeninės patirties parašyta, bet briedų briedas.

Tai štai, tas "Stiklinis paukštis" kai kam irgi briedų briedas atrodo beveik smile.gif Sudominai. Bandysiu "Anarchistės išpažintį" susirasti. Youtube paklausiau, kaip ji savo poeziją skaito. Tembras balso koks žemas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 23 rugsėjo 2012 - 19:14
QUOTE(Forget @ 2012 09 23, 18:20)
Štai kokį seną namą radau Canterburyje:
<...>
Įdomiausia, ka dviršuje Charlzo Dikenso citata apie jį, tik įdomu iš kokios knygos  g.gif

"David Copperfield", šitas namas "vaidino" toje knygoje.
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2012 09 23, 20:13)
Tai štai, tas "Stiklinis paukštis" kai kam irgi briedų briedas atrodo beveik smile.gif Sudominai. Bandysiu "Anarchistės išpažintį" susirasti. Youtube paklausiau, kaip ji savo poeziją skaito. Tembras balso koks žemas..

Man "Juodasis kvadratas" labiausiai patiko. Manau ir paukštis patiks. Aš pirmą kartą ją pamačiau per TV, interviu davė ir taip sudomino. Tokia tikra intelektuali bohema, kuri arba labai patinka arba negali pakęst

Caralaite, kažkodėl taip ir galvojau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2012 09 23, 21:40)
Man "Juodasis kvadratas" labiausiai patiko. Manau ir paukštis patiks. Aš pirmą kartą ją pamačiau per TV, interviu davė ir taip sudomino. Tokia tikra intelektuali bohema, kuri arba labai patinka arba negali pakęst
Caralaite, kažkodėl taip ir galvojau, ačiū  4u.gif

Aha, manau, įdomi asmenybė ji ir bent jau iš knygų herojų manau, kad man artima...susišaukia.
Atsakyti

SKRAIDANCIOS KNYGOS smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieplauka: 25 rugsėjo 2012 - 14:03
Forget, labai idomus namas, aciu uz nuotraukas.

Prieplauka, smagus filmukas!

Man prasidejo vel mokslai, tai skaitymas kolkas uzstrigo. Tik po truputi klausausi Юрий Домбровский "Факультет ненужных вещей". Tai dar viena knyga (tiksliau dilogija) apie stalinizmo laikotarpio ziaurumus. Sikart sauletajame Kazachstane. Mane vis dar traukia ta tematika, matyt, vis dar sugebu isskaityt kazka nauja.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O aš įsitraukiau į Андрей Валентинов Цикл «Ория» - antrą knygą skaitau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2012 09 26, 21:21)
Sveikos  4u.gif

O aš įsitraukiau į Андрей Валентинов Цикл «Ория» - antrą knygą skaitau.  biggrin.gif
O aš vis galvojau: "Kodėl Tu "ant Valentinovo" neužkimbi?" hihihi.gif Man viskas viskas besąlygiškai patinka. doh.gif thumbup.gif O jis daaaaug parašęs. biggrin.gif mirksiukas.gif http://odrozd.narod....v/tab2fset.html
Atsakyti