Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 83 tema

QUOTE(Shusha @ 2012 09 17, 23:23)
Labai įdomu kokia nuomonė bus baigus skaityti. Pradžia mane sužavėjo, nusiteikiau begaliniam malonumui ( knyga vis tik stora  biggrin.gif ), bet į pabaigą kažkaip mano entuziazmas išvėso, o gal, teisingiau, autorės... Beskaitant apėmė jausmas, kad pirmus porą trečdalių rašė rimtai, o paskui ją ta knyga užkniso ir nutarė bele kaip pabaigti, kad tik pabaigta būtų  g.gif

Labas vakaras,
Iš tiesų taip ir pasirodė, tas skubėjimas jaučiasi paskurinius kokius 200 lapų. Matyt, kad autorė labai išsiplėtė, o po to pamatė, kad gali tekti leisti dvitomį, jei ir toliau taip plėsis. bigsmile.gif Tada viską sugrūdo į tuos porą šimtų lapų. Bet šiaip visai patiko, vertinant knygą iš istorinės pusės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 26 rugsėjo 2012 - 21:00
O aš klausau http://rutracker.org...ic.php?t=201716 ir niekaip neužsikabinu ant Marselio Prusto schmoll.gif Daug gražių žodžių, tobulų sakinių... varo toookį nuobodulį... blink.gif Šiek tiek primena Moemo stilių, bet užknisa snobiškas elgesio, gyvenimo būdo rafinuotumas. Kyla klausimas: ar gi čia gyvenimas? Ir kyla noras imt lazdą, išvanot visiems pasturgalius ir išvaryt griovių kast. mad.gif lotuliukas.gif
Dūšiai ne miela, bet džiaugiuosi nors truputį susipažinus su Prusto kūryba.
Atsakyti
man Prustas is pradziu sunkiai ir letai skaitesi, ypac pati "Svano puseje" pradzia, pasidare siek tiek idomiau, kai prasidejo Odetes istorija, o tikra "kabli" pagavau nuo antros knygos - "Zydinciu merginu seselyje".
iveikiau is viso 5, dar 2 kada nors taip pat iveiksiu, tik ikvepimo sulauksiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 09 26, 21:03)
O aš klausau http://rutracker.org...ic.php?t=201716  ir niekaip neužsikabinu ant Marselio Prusto  schmoll.gif  Daug gražių žodžių, tobulų sakinių... varo toookį nuobodulį...  blink.gif  Šiek tiek primena Moemo stilių, bet užknisa snobiškas elgesio, gyvenimo būdo rafinuotumas. Kyla klausimas: ar gi čia gyvenimas? Ir kyla noras imt lazdą, išvanot visiems pasturgalius ir išvaryt griovių kast. mad.gif  lotuliukas.gif 
Dūšiai ne miela, bet džiaugiuosi nors truputį susipažinus su Prusto kūryba.

Aš klausiau prieš porą savaičių, tai pradžia tikrai nuobodi. Beveik visą pramiegojau, teko iš naujo klausyti, bet nuo vidurio jau įdomiau darosi, o pabaigus atsisiunčiau iš karto antrą dalį mirksiukas.gif
Dėl griovio kasimo pritariu biggrin.gif Tik tada juk nebūtų apie ką rašyti, jei visi darbais užsiėme... Dabar kaip tik skaitau Jane Austen "Puikybė ir prietarai", juokiuosi vos ne iš kiekvieno dialogo.
QUOTE(Gemma @ 2012 09 27, 07:26)
man Prustas is pradziu sunkiai ir letai skaitesi, ypac pati "Svano puseje" pradzia, pasidare siek tiek idomiau, kai prasidejo Odetes istorija

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O aš "Dekameroną" baigiu kankint. Yra skaičiusių?

klopedija, mačiau, kad Coetzee "Maiklo K gyvenimas ir laikai" perskaitei ax.gif (jei ko nemaišau g.gif) Kaip ji tau?
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2012 09 27, 13:20)

klopedija, mačiau, kad Coetzee "Maiklo K gyvenimas ir laikai" perskaitei ax.gif (jei ko nemaišau g.gif) Kaip ji tau?

Ji skaitė ir dar man skolino bigsmile.gif Man tai labai patiko, net dabar atsimenu tą jausmą skaitant. Tokia keista kažkuo markesiška knyga
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2012 09 27, 14:30)
Ji skaitė ir dar man skolino  bigsmile.gif Man tai labai patiko, net dabar atsimenu tą jausmą skaitant. Tokia keista kažkuo markesiška knyga

Man jo "Nešlovė" nelabai, bet ši labai patiko, senokai tokią gerą buvau ir beskaičius drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2012 09 27, 12:20)
O aš "Dekameroną" baigiu kankint. Yra skaičiusių?

o kaip gi biggrin.gif
bet paauglystėje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2012 09 27, 14:37)
o kaip gi biggrin.gif
bet paauglystėje ax.gif

Ir kaip? Liko dar kas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2012 09 27, 13:20)
Man patinka tokios crazy knygos. Siužeto smulkiai jau nebepamenu, bet stilius ir turinys išskirtiniai. thumbup.gif
Dabar išleista nauja jo knyga http://www.bernardin...as-zmogus/88072
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2012 09 27, 12:20)
*O aš "Dekameroną" baigiu kankint. Yra skaičiusių?

**Coetzee "Maiklo K gyvenimas ir laikai" perskaitei ax.gif (jei ko nemaišau g.gif) Kaip ji tau?

* aisku, skaitem. mokyklinej programoj buvo itraukta, as tada dar labai sazininga buvau, viska skaiciau pioneer.gif
prisimenu atskirus epizodus: apie mara, apie pasakojamas istorijas, kai kurios labai netgi erotines, kai kurios su siaubo (?) elementais

** man is sios knygos liko toks klaidziojimo jausmas, panasiai kaip visuose apokaliptiniuose filmuose, kur beveik visi ismirsta, o ir tik saujele gyvuju lieka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemma: 27 rugsėjo 2012 - 14:02
QUOTE(klopedija @ 2012 09 27, 14:53)
Dabar išleista nauja jo knyga http://www.bernardin...as-zmogus/88072

Aga, vaikščiojau aplink ją knygyne rolleyes.gif

QUOTE(Gemma @ 2012 09 27, 15:00)
* aisku, skaitem. mokyklinej programoj buvo itraukta, as tada dar labai sazininga buvau, viska skaiciau pioneer.gif
prisimenu atskirus epizodus: apie mara, apie pasakojamas istorijas, kai kurios labai netgi erotines, kai kurios su siaubo (?) elementais

** man is sios knygos liko toks klaidziojimo jausmas, panasiai kaip visuose apokaliptiniuose filmuose, kur beveik visi ismirsta, o ir tik saujele gyvuju lieka...

* Aš tai neskaičiau, nes man labiau patikdavo skaityt ką aš norėjau nei ką mokytoja liepė biggrin.gif
Visko ten yra - ir linksmų, ir nuobodžių istorijų. Erotikos irgi biggrin.gif O apie marą gerai prisimeni - pagrindiniai veikėjai nuo maro bėgdami ir susibūrė į pasakotojų grupę.

** Man tai moliūgai biggrin.gif
Atsakyti