Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 83 tema

QUOTE(Gemma @ 2012 09 27, 08:26)
man Prustas is pradziu sunkiai ir letai skaitesi, ypac pati "Svano puseje" pradzia, pasidare siek tiek idomiau, kai prasidejo Odetes istorija, o tikra "kabli" pagavau nuo antros knygos - "Zydinciu merginu seselyje".
iveikiau is viso 5, dar 2 kada nors taip pat iveiksiu, tik ikvepimo sulauksiu  rolleyes.gif

QUOTE(sm2002 @ 2012 09 27, 13:12)
Aš klausiau prieš porą savaičių, tai pradžia tikrai nuobodi. Beveik visą pramiegojau, teko iš naujo klausyti, bet nuo vidurio jau įdomiau darosi, o pabaigus atsisiunčiau iš karto antrą dalį  mirksiukas.gif
Dėl griovio kasimo pritariu  biggrin.gif Tik tada juk nebūtų apie ką rašyti, jei visi darbais užsiėme...
Neįkalbėsit. tongue.gif Atidaviau duoklę snobizmui ("reikia nors susipažinti") hihihi.gif ir užteks. Iš "lėtų" rašytojų yra lengviau lendančių: tas pats Moemas, Tomas Manas, Kundera, ir t.t. Dabar dar labai sudomino Muzilis. biggrin.gif

Nihiliste, lyg kaunietė esi? g.gif Ar ne laikas kokį kartą išdrįsti ir išlįsti į dienos šviesą? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2012 09 27, 12:20)
O aš "Dekameroną" baigiu kankint. Yra skaičiusių?

yra, žinoma smile.gif Bet man, pamenu, kankint nereikėjo, lengvai ir greit susiskaitė. Mokykloje dar. Bet pas mus programoje jos dar tikrai nebuvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 09 27, 16:50)
Dabar dar labai sudomino Muzilis.   biggrin.gif

Nuo vilko ant meškos... hihihi.gif Prisimenu mano skaitymą... Penkis puslapius perskaičiau, du puslapius atgal grįžau. Už tai kiekvieną kartą atrasdavau naujų minčių bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sm2002: 27 rugsėjo 2012 - 17:26
O aš jau laikiu akimirkos, kai paimsiu Doloresos Kazragytės naują knygą į rankas, jau yra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2012 09 27, 18:24)
Nuo vilko ant meškos...  hihihi.gif
Aš taip nepasakyčiau. nono.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 09 27, 17:55)
Aš taip nepasakyčiau. nono.gif  biggrin.gif

"Žmogus be savybių" skaitai?
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 09 27, 17:50)
Neįkalbėsit.  tongue.gif  Atidaviau duoklę snobizmui ("reikia nors susipažinti") hihihi.gif  ir užteks. Iš "lėtų" rašytojų yra lengviau lendančių: tas pats Moemas, Tomas Manas, Kundera, ir t.t. Dabar dar labai sudomino Muzilis.  biggrin.gif

Nihiliste, lyg kaunietė esi?  g.gif  Ar ne laikas kokį kartą išdrįsti ir išlįsti į dienos šviesą? hihihi.gif

Muzili ir as skaityt zadu ax.gif

Ne visai Kauniete, bet netoli blush2.gif Jau Dolitle mane agitavo, tai va ir drasinuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2012 09 27, 18:26)
Ne visai Kauniete, bet netoli blush2.gif Jau Dolitle mane agitavo, tai va ir drasinuosi biggrin.gif

drinks_cheers.gif man regis, pats laikas organizuot meet'a bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2012 09 27, 19:02)
"Žmogus be savybių" skaitai?
Ne. schmoll.gif

QUOTE(Gemma @ 2012 09 27, 20:56)
drinks_cheers.gif  man regis, pats laikas organizuot meet'a  bigsmile.gif
Taip. biggrin.gif Siūlom, kada?.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 27 rugsėjo 2012 - 20:03
QUOTE(klopedija @ 2012 09 26, 22:49)
O aš vis galvojau: "Kodėl Tu "ant Valentinovo" neužkimbi?" hihihi.gif  Man viskas viskas besąlygiškai patinka.  doh.gif  thumbup.gif  O jis daaaaug parašęs.  biggrin.gif  mirksiukas.gif  http://odrozd.narod....v/tab2fset.html

Aš beveik jį visą ir parsisiuntusi į skaityklę, bet... na, bandžiau ir vieną knygą ir kitą ir tik už Orijos užkibau, bel jau kaip užkibau biggrin.gif Gal jau dabar ir kitos knygos man labiau patiks g.gif
Na, bet pirmiau Oriją reikia pabaigti, o tada žiūrėsim. Popierinės knygos lentynose dulka verysad.gif Laiko skaitymui amžinai trūksta verysad.gif (Visą rugsėjį savaitgaliais baliavoju biggrin.gif, o paprastai daugiausiai perskaitau per savaitgalį )
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2012 09 27, 13:20)
O aš "Dekameroną" baigiu kankint. Yra skaičiusių?

QUOTE(nihilistė @ 2012 09 27, 14:35)
Man jo "Nešlovė" nelabai, bet ši labai patiko, senokai tokią gerą buvau ir beskaičius

Labas vakaras,
Skaitytas ir "Dekameronas", ir "Nešlovė".
Dabar skaitau senąją gerąją A. Kristi ("Herkulio žygdarbius"). Laukia "Hipnotizuotojas.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 09 27, 20:03)
Taip.  biggrin.gif  Siūlom, kada?..  mirksiukas.gif

o jei koki 3dieni (10.03) ar 4dieni (10.04)?
Atsakyti