Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 83 tema

QUOTE(klopedija @ 2012 08 04, 11:30)
Uždrausti ir "Obuolį"!  lotuliukas.gif Arba įpareigoti išleisti nors po vieną vertingą knygą per metus.  lotuliukas.gif

tokį įpareigojimą siūlyčiau visoms leidykloms įvesti rolleyes.gif

QUOTE(Rasma @ 2012 08 04, 20:33)
Arba kokia vieną sezoną su turku padraugavus lietuvaitė parašytų memuarus 'akių serijai' biggrin.gif

matant tai, kas dabar knygynų perkamiausiųjų topuose, manau, kad tokie memuarai būtų net labai perkami, deja... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 08 04, 21:30)
Kaip tik švieži įspūdžiai, todėl atleiskite, už ilgą citatą  blush2.gif

Taiklu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2012 08 04, 13:49)
Labos smile.gif

Be abejo 4u.gif Turiu tau daug knygu prikaupus, bet visa beda ribotas bagazas skrendant lektuvu verysad.gif tai nezinau nuo kurios tau pradet skolint..Beja, atvykstu i LT atostogoms jau rugpjucio 18d. ir pabusiu iki 28d. gal tame tarpe vilnietes noretu pasimeetinti? 4u.gif

Oi, kaip faina, kad grįžti 4u.gif
VILNIETĖS, VĖL MEETAS mirksiukas.gif
Ką manote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 05 rugpjūčio 2012 - 19:27
Labas vakaras,
Aš perskaičiau naujausią A. Kristi detektyvą " Juoda kava", kaip ir daugumoje A. Kristi detektyvų pagrindinis veikėjas E. Puaro, kuris išnarplioja bylą.
Skaičiau K. Altegen detektyvą "Šešėlis", suintrigavo, buvo netikėta ir įdomu. Tačiau daugiau šios autorės knygų neplanuoju skaityti. Patraukė, kad išpardavimas, bet nepritraukė tiek, kad ieškočiau kitų kūrinių.
Dabar baiginėju A. Vasiljevo knygą "Šiandien esu madingas". Tai knyga - klausimų/atsakymų forma apie patį autorių, madą, pašmaikštavimai apie rusų madas, buitį, interjerus ir Rusijos aristokratų įnašą į aukštąją madą. Šmaikštu, linksma, bet kartu ir intriguoja. Linksma, dekoruota gražiomis nuotraukomis knyga. 4u.gif
Atsakyti
Tik pakalbėjot apie G. Karaliūnės šedevrą, kai šeštadienį bibliotekoj dvi jos knygas pamačiau lyg sakančias: paimk mus, perskaityk biggrin.gif Ir kaip aš sugebėjau atsispirt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nihilistė: 06 rugpjūčio 2012 - 07:38
QUOTE(SOFIJA5 @ 2012 08 03, 22:16)
Beje, perskaičiau John Burdett „Bankoko 8"

noriu dar ir dar... ir net mačiau antrą dalį knygyne  ax.gif Jau vien jos anonsas veda iš proto  tongue.gif

Cia yra dvi knygos mirksiukas.gif http://lib.rus.ec/a/20926
Atsakyti
Kaunietės! Gal kitą savaitę susibėgam? mirksiukas.gif Siūlykit dieną. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 08 07, 11:11)
Kaunietės! Gal kitą savaitę susibėgam?  mirksiukas.gif  Siūlykit dieną.  mirksiukas.gif

man vis dar atostogos, tad tinka bet kuri diena bigsmile.gif
Atsakyti
Manau, kad man irgi kitą savaitę bet kuri turėtų tikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 08 07, 11:11)
Kaunietės! Gal kitą savaitę susibėgam?  mirksiukas.gif  Siūlykit dieną.  mirksiukas.gif

pirmadienis arba antradienis
Atsakyti
Pabaigiau G.Grušaitės "Neišsipildymas". Gal kas skaitėt, kokie ispūdžiai?
Aš negaliu apsisprest, mano įspūdžiai dviprasmiški.
Iš pradžių buvo sunku įsivažiuot, nes knygos tema meilė (lesbietiška) ir gyvenimo beprasmiškumas, o dauguma sakinių sukonstruoti iš tokių abstrakčių žodžių, kad aš kartais net kiekvieno atskirai nepajėgdavau suvokti, o ką jau kalbėti apie jų komplektaciją ... ax.gif Herojų nebandymas ieškoti gyvenimo prasmės, tuščias laiko leidimas kažkaip erzino mano miesčionišką asmenybės dalį. Bet kuo toliau skaičiau, tuo sunkiau buvo atsispirti įtraukiančiai pasakojimo logikai, užsiliuliavau Nicos, Paryžiaus, Londono nuotaikose. Netgi rasdavau ivairių minčiu perliuku apie ...gyvenimo beprasmiskuma biggrin.gif
Zodziu, rekomenduoti nedrįsciau, nes depresija persunkta lektura - skonio reikalas. Man visai patinka. Taip pat nedrisciau teigti, kad tai slamstas ar grafomanija. Idomu, ar jauna rasytoja tes savo karjera sia kryptimi.
Uztat ir idomu butu perskaityti kitu ispudzius.
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2012 08 07, 22:04)
pirmadienis arba antradienis

Man šios dienos netinka, deja, o kaip ketvirtadienis? Rugpjūčio 16 - oji?

Skaitau Murakamio "Į pietus nuo sienos, į vakarus nuo saulės" pramaišiui su N. Barreau "Mane rasi pasaulio krašte".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martux: 08 rugpjūčio 2012 - 10:26