Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 83 tema

QUOTE(gintarelia @ 2012 08 02, 20:28)
paskui ėmė atsiduoti girtoko žmogaus sąmonės srautu.
Taip, tas pomėgis "pasipuošti" laikas nuo laiko prasimuša. Bet man nekliūva. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 08 02, 18:22)
Vieną naktį "vasaros rezidencijoj" skaičiau garsiai, su MB tiek įsižvengėm, kad pradėjo kaimynų šunys loti.  lotuliukas.gif 
Gaila, kad knyga skolinta, reikės ieškoti nusipirkti.  g.gif

Oj, kaip romaaantiškai nuskambėjo biggrin.gif
Atsakyti
Tokia ir romantika: miegam palapinėj kieme. hihihi.gif Aš per naktis knygas skaitau. Jaučiu kažkokių miego sutrikimų požymius, pabundu apie 2 val. nakties ir pradedu mintyt iki kokių 5. blink.gif Dabar niekis, bet ką darysiu, kai baigsis atostogos? verysad.gif
Atsakyti
Atsiliepimas special for Sofija5 ir dar zis biggrin.gif
Neįtikėtinai pasisekė man biggrin.gif
Nugi bibliotekoje užvakar nukoviau "Emos jūrą", II-ąją trilogijos dalį, kurią parašė G. Karaliūnė smile.gif Galėjau įsivaizduoti ko tikėtis po pirmosios dalies perskaitymo, bet tai ne - reikia išbandyti ir praktiškai. Man net nebūdinga, bet perskaičiau per vieną dieną. Ir kalbant į temą, labai džiaugiuosi, kad dar nors man neatsivėrė žiaunos biggrin.gif Siužetas vystosi visu tempu, undinė nėščia nuo vandenio ir net vietoj briedžio Princo istorijoje atsiranda Mohamedas ir Saidas=Saulius. Kaip visada...geri armani kostiumai, turtai, visiškas žavesys, meilė neišsemiama ir t.t. Oi, ir kodėl masina dar ir trečią dalį perskaityt doh.gif Jau beprasmybei ir banalybei toliau nėra kur cool.gif Rekomenduoju.

Atsakyti
QUOTE(gintarelia @ 2012 08 02, 20:28)
"Vilkų saulutė" man iš pradžių patiko, paskui ėmė atsiduoti girtoko žmogaus sąmonės srautu.
Vakar baigiau "Vilkų saulutę". Na, paskutinė dalis, kur pradeda politikuoti, ir man kažkaip nei šiokia, nei tokia pasirodė. Gal dėl to, kad visa, kas nors kiek atsiduoda politika, mane erzina. cool.gif Bet apskritai G.Beresnevičius įdomus. biggrin.gif

Rasma, prajuokinai. lotuliukas.gif
Aš tokias knygas išvis uždrausčiau pomidorai2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 08 02, 19:22)
O aš skaitau Gintaro Beresnevičiaus "Vilkų saulutę" ir apsieinu be vertimo.  lotuliukas.gif
Kažkaip pradeda jis man patikt, gilios filosofinės įžvalgos, vietomis "mirtinas" humoras.
Vieną naktį "vasaros rezidencijoj" skaičiau garsiai, su MB tiek įsižvengėm, kad pradėjo kaimynų šunys loti.  lotuliukas.gif 
Gaila, kad knyga skolinta, reikės ieškoti nusipirkti.  g.gif

va sita ,Klopedija, Tau irgi patiktu mirksiukas.gif , jei ka- turiu mirksiukas.gif
pabeges dvaras

QUOTE(klopedija @ 2012 08 03, 09:55)

Rasma, prajuokinai.  lotuliukas.gif
Aš tokias knygas išvis uždrausčiau pomidorai2.gif  lotuliukas.gif

nevarykit lotuliukas.gif autore iskelus galva vaikscioja, net autigrafus dalina bendradarbiams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2012 08 03, 10:01)
va sita ,Klopedija, Tau irgi patiktu  mirksiukas.gif , jei ka- turiu  mirksiukas.gif
pabeges dvaras
Manau, kad taip. biggrin.gif
Pasirodo, dar turiu "Dausas".
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 08 03, 09:55)
Aš tokias knygas išvis uždrausčiau pomidorai2.gif  lotuliukas.gif

Pala pala....dar žiū, kada mokyklinėse programose vietoje Žemaitės "Marti" atsidurs biggrin.gif

QUOTE(prieplauka @ 2012 08 03, 10:01)
nevarykit  lotuliukas.gif autore iskelus galva vaikscioja, net autigrafus dalina bendradarbiams lotuliukas.gif

Oi, šiukštu smile.gif

Šiaip, jei rimtai kalbant, man ta moteris knygoje 'nuoga'...gal ji ir vaikšto iškelta galva, bet ji įdėjo knygon tai, ko gyvenime neturėjo: ji nėra turtinga, ji neturėjo žavaus vyro ir verkia žiūrėdama filmus apie meilę cool.gif
Tos knygos skirtos vien mergiškoms svajoms ir neišsipildžiusiems lūkesčiams įkūnyti..
Atsakyti
Labos 4u.gif
As tai dabar skaitau knygas, kurios be manes dar Sofijai patinka tongue.gif Sofija, special for you atsiliepimas apie mirtinuju irankiu serija "Kaulu miestas" ir "Pelenu miestas" zinok gerules biggrin.gif lengva fentazi su visu imanomu rusiu mitinemis butybemis: pradedant demonais ir baigiant vilkolakiais biggrin.gif Tiesa, dar Persio Dzeksono naujausia dali sukramciau thumbup.gif irgi labai gera serija thumbup.gif
QUOTE(Rasma @ 2012 08 03, 00:20)
Atsiliepimas special for Sofija5 ir dar zis  biggrin.gif
Nugi bibliotekoje užvakar nukoviau "Emos jūrą", II-ąją trilogijos dalį, kurią parašė G. Karaliūnė smile.gif  Rekomenduoju.

doh.gif 3xtfu kad dar karta sitos autores knyga rankoje laikyciau doh.gif Totali beprasmibe, net neminek man schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2012 08 03, 13:57)

Šiaip, jei rimtai kalbant, man ta moteris knygoje 'nuoga'...gal ji ir vaikšto iškelta galva, bet ji įdėjo knygon tai, ko gyvenime neturėjo: ji nėra turtinga, ji neturėjo žavaus vyro ir verkia žiūrėdama filmus apie meilę cool.gif
Tos knygos skirtos vien mergiškoms svajoms ir neišsipildžiusiems lūkesčiams įkūnyti..

nera visiskai taip, kaip tu sakai, bet kad jai kazko truksta, tai tikrai...o be to jei turi daug, nori dar daugiau, arba buna viskas blogai visada.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2012 08 03, 14:56)
bet kad jai kazko truksta, tai tikrai...

Aš, jau perskaičiusi dvi knygas, jau žinau ko trūksta...
Trūksta rašytojos talento ir proto tai suprasti ax.gif
Teneįsižeidžia niekas, bet čia mano asmeninė nuomonė.
Baisoka, kai leidyklos nebeskiria rašytojų nuo grafomanų.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2012 08 03, 00:20)
Atsiliepimas special for Sofija5 ir dar zis  biggrin.gif
Nugi bibliotekoje užvakar nukoviau "Emos jūrą", II-ąją trilogijos dalį, kurią parašė G. Karaliūnė smile.gif Galėjau įsivaizduoti ko tikėtis po pirmosios dalies perskaitymo, bet tai ne - reikia išbandyti ir praktiškai. Man net nebūdinga, bet perskaičiau per vieną dieną. Ir kalbant į temą, labai džiaugiuosi, kad dar nors man neatsivėrė žiaunos biggrin.gif Siužetas vystosi visu tempu, undinė nėščia nuo vandenio ir net vietoj briedžio Princo istorijoje atsiranda Mohamedas ir Saidas=Saulius. Kaip visada...geri armani kostiumai, turtai, visiškas žavesys, meilė neišsemiama ir t.t. Oi, ir kodėl masina dar ir trečią dalį perskaityt doh.gif Jau beprasmybei ir banalybei toliau nėra kur cool.gif Rekomenduoju.

lotuliukas.gif Aš tai būtinai skaitysiu, ir antrą, ir trečią dalį. Tokių fantazijos šuolių, kaip Emos istorijoje, niekur kitur neįsivaizduoju. Rasma, o tu Jeruzalės bibliotekoje gavai antrą dalį? Prašysiu, kad ir man paliktų biggrin.gif
QUOTE(zis @ 2012 08 03, 15:21)
Labos 4u.gif
As tai dabar skaitau knygas, kurios be manes dar Sofijai patinka tongue.gif

O aš tau pavydžiu. verysad.gif Persį varčiau, varčiau knygyne verysad.gif ir Kaulų miestą. Net galvojau, kad "Kaulų miesto" seriją pradėsiu rinkti, bet ... tfu... ir taip serija knygų nesurinkta. Baisu dar vieną pradėti verysad.gif Paskolinsi ?mirksiukas.gif

Beje, perskaičiau John Burdett „Bankoko 8" - tikrai nerekomenduoju šio detektyvo tradiciniams detektyvo mylėtojams, bet... aš pati asmeniškai įsimylėjau detektyvą Sončajų Džitpličipą, kuris ir detektyvas, ir budistas... ir knygos atmosferą įsimylėjau... SoftSkin, manau, kad tau patiktų 4u.gif Žodžiu, visiškai netradicinis, užburiantis detektyvas 4u.gif Ir visai ne skandinaviškas, nors man skandinaviški patinka, o čią jų ... priešingybė biggrin.gif Super. Žiauriai patiko ir... privertė susimąstyti, pergalvoti kai kurias, ypač su seksualumu susijusias, nuostatas. Šiek tiek šokiravo, bet... noriu dar ir dar... ir net mačiau antrą dalį knygyne ax.gif Jau vien jos anonsas veda iš proto tongue.gif
Atsakyti