QUOTE(Rasma @ 2012 08 03, 00:20)
Atsiliepimas
special for Sofija5 ir dar
zis
Neįtikėtinai pasisekė man
Nugi bibliotekoje užvakar nukoviau
"Emos jūrą", II-ąją trilogijos dalį, kurią parašė G. Karaliūnė

Galėjau įsivaizduoti ko tikėtis po pirmosios dalies perskaitymo, bet tai ne - reikia išbandyti ir praktiškai. Man net nebūdinga, bet perskaičiau per vieną dieną. Ir kalbant į temą, labai džiaugiuosi, kad dar nors man neatsivėrė žiaunos

Siužetas vystosi visu tempu,
undinė nėščia nuo vandenio ir net vietoj briedžio Princo istorijoje atsiranda Mohamedas ir Saidas=Saulius. Kaip visada...geri
armani kostiumai, turtai, visiškas žavesys, meilė neišsemiama ir t.t. Oi, ir kodėl masina dar ir trečią dalį perskaityt

Jau beprasmybei ir banalybei toliau nėra kur

Rekomenduoju.

Aš tai būtinai skaitysiu, ir antrą, ir trečią dalį. Tokių fantazijos šuolių, kaip Emos istorijoje, niekur kitur neįsivaizduoju.
Rasma, o tu Jeruzalės bibliotekoje gavai antrą dalį? Prašysiu, kad ir man paliktų
QUOTE(zis @ 2012 08 03, 15:21)
Labos
As tai dabar skaitau knygas, kurios be manes dar Sofijai patinka
O aš tau pavydžiu.

Persį varčiau, varčiau knygyne

ir Kaulų miestą. Net galvojau, kad "Kaulų miesto" seriją pradėsiu rinkti, bet ... tfu... ir taip serija knygų nesurinkta. Baisu dar vieną pradėti

Paskolinsi ?
Beje, perskaičiau
John Burdett Bankoko 8" - tikrai nerekomenduoju šio detektyvo tradiciniams detektyvo mylėtojams, bet... aš pati asmeniškai įsimylėjau detektyvą Sončajų Džitpličipą, kuris ir detektyvas, ir budistas... ir knygos atmosferą įsimylėjau...
SoftSkin, manau, kad tau patiktų

Žodžiu, visiškai netradicinis, užburiantis detektyvas

Ir visai ne skandinaviškas, nors man skandinaviški patinka, o čią jų ... priešingybė

Super. Žiauriai patiko ir... privertė susimąstyti, pergalvoti kai kurias, ypač su seksualumu susijusias, nuostatas. Šiek tiek šokiravo, bet... noriu dar ir dar... ir net mačiau antrą dalį knygyne

Jau vien jos anonsas veda iš proto