Gal kam pravers
http://www.toli.lt/n...tika-uz-800-lt/
QUOTE(Jolė*** @ 2012 09 07, 19:39)
O Kaip uzsisakyti toli.lt naujienas, kad gauti el. pastu? Kazkaip nerandu per kur...
Naujienas tai nežinau ar eina užsiregistruoti, aš tai FB palaikinus jo puslapį tai ir išmeta naujienas
QUOTE(rihanna9 @ 2012 09 07, 19:14)
O Kaip uzsisakyti toli.lt naujienas, kad gauti el. pastu? Kazkaip nerandu per kur...
QUOTE(dianytis @ 2012 09 07, 19:36)
Naujienas tai nežinau ar eina užsiregistruoti, aš tai FB palaikinus jo puslapį tai ir išmeta naujienas 
Aš tai paprastu būdu, rankiniu tikrinu - uzsibookmeikerinau ir prašukuoju kasdien kelis kartus, vistiek prie kompo sėdžiu, tas pats juk - ir FB reiktų atsidarinėti. Nemoderni aš
QUOTE(rihanna9 @ 2012 09 07, 20:14)
As esu kelis kartus registravus ju naujienlaiski, bet niekada nesu gavus nieko.
QUOTE(rihanna9 @ 2012 09 07, 20:14)
Nugi paspaudus nuorodą http://www.toli.lt/n...tika-uz-800-lt/ viršuj pačiam kairėj yra "naujienų prenumerata"-aš registravausi ir tvarkingai gaunu visada į paštą
QUOTE(Jolė*** @ 2012 09 07, 21:23)
Aš tai paprastu būdu, rankiniu tikrinu - uzsibookmeikerinau ir prašukuoju kasdien kelis kartus, vistiek prie kompo sėdžiu, tas pats juk - ir FB reiktų atsidarinėti. Nemoderni aš 
Atsibodo tikrinti
Kol kas ner ko pavydet, kol bilietu ner kiseniuj
Bet, tikiuos, bus
Irgi ten noriu baisulingai
Bet, tikiuos, bus
QUOTE(powerpuff @ 2012 09 07, 15:37)
O tai kur jum registruotis jei su rankiniu bagažu? Online check inn pasidarot ir keliaujat tiesiai pro security, ar kažkas pasikeitė ir aš nežinau?
Be to aš kiek skraidžius tai labai dažnai ryanairas atskrenda anksčiau negu planuota. Ech Portugalija.. užpavydėjau jau jum 
sveiki,
gal galite padeti rasti du pigesnius bilietus i Tenerife vasario menesio viduryje?
Kad buti ant siu dienu 02.12-16 (atvykimas gali buti ir 02.10 ir pan., trukme 6-9 dienos).
Aciu
gal galite padeti rasti du pigesnius bilietus i Tenerife vasario menesio viduryje?
Kad buti ant siu dienu 02.12-16 (atvykimas gali buti ir 02.10 ir pan., trukme 6-9 dienos).
Aciu
QUOTE(Desire_blue @ 2012 09 12, 23:42)
Visada perkuosi bilietus rezervacijos.lt Kiek teko lyginti - pas jų bene pigiausi bilietai, ypač į Kanarų salas.
As kiek ten ziuriu, tai vis duoda bilietus su persedimu kitame oro uoste
Tenerife mums labai aktualu, bet data nesvarbu. Reikia tik pigiu bilietu ir pageidautina be persedimu arba bent jau tame paciame oro uoste