Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 8 tema

Gal kam pravers
http://www.toli.lt/n...tika-uz-800-lt/
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2012 09 07, 19:39)

O Kaip uzsisakyti toli.lt naujienas, kad gauti el. pastu? Kazkaip nerandu per kur...
Atsakyti
Naujienas tai nežinau ar eina užsiregistruoti, aš tai FB palaikinus jo puslapį tai ir išmeta naujienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rihanna9 @ 2012 09 07, 19:14)
O Kaip uzsisakyti toli.lt naujienas, kad gauti el. pastu? Kazkaip nerandu per kur...

QUOTE(dianytis @ 2012 09 07, 19:36)
Naujienas tai nežinau ar eina užsiregistruoti, aš tai FB palaikinus jo puslapį tai ir išmeta naujienas smile.gif

Aš tai paprastu būdu, rankiniu tikrinu - uzsibookmeikerinau ir prašukuoju kasdien kelis kartus, vistiek prie kompo sėdžiu, tas pats juk - ir FB reiktų atsidarinėti. Nemoderni aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rihanna9 @ 2012 09 07, 20:14)

As esu kelis kartus registravus ju naujienlaiski, bet niekada nesu gavus nieko.
Atsakyti
QUOTE(rihanna9 @ 2012 09 07, 20:14)

Nugi paspaudus nuorodą http://www.toli.lt/n...tika-uz-800-lt/ viršuj pačiam kairėj yra "naujienų prenumerata"-aš registravausi ir tvarkingai gaunu visada į paštą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2012 09 07, 21:23)
Aš tai paprastu būdu, rankiniu tikrinu - uzsibookmeikerinau ir prašukuoju kasdien kelis kartus, vistiek prie kompo sėdžiu, tas pats juk - ir FB reiktų atsidarinėti. Nemoderni aš  biggrin.gif

Atsibodo tikrinti smile.gif, nes ne taip daznai ten kazka imeta. Beje, neisivaizduoju kokiom priemonem jie tas akcijas isgaudo... Su tipinem paieskos siatemomis to rasti neimanoma beveik...I el. pasta naujienas gauti patogiau smile.gif.
Atsakyti
Kol kas ner ko pavydet, kol bilietu ner kiseniuj blush2.gif
Bet, tikiuos, bus 4u.gif 4u.gif Irgi ten noriu baisulingai drinks_cheers.gif

QUOTE(powerpuff @ 2012 09 07, 15:37)
O tai kur jum registruotis jei su rankiniu bagažu? Online check inn pasidarot ir keliaujat tiesiai pro security, ar kažkas pasikeitė ir aš nežinau?  g.gif Be to aš kiek skraidžius tai labai dažnai ryanairas atskrenda anksčiau negu planuota. Ech Portugalija.. užpavydėjau jau jum smile.gif

Atsakyti
sveiki,

gal galite padeti rasti du pigesnius bilietus i Tenerife vasario menesio viduryje?
Kad buti ant siu dienu 02.12-16 (atvykimas gali buti ir 02.10 ir pan., trukme 6-9 dienos).
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Visada perkuosi bilietus rezervacijos.lt Kiek teko lyginti - pas jų bene pigiausi bilietai, ypač į Kanarų salas.
Atsakyti
Nu, varlas, ko nutylat ? Isskridat jau gal visas, gulit papludimiuos bambas isverty? smile.gif. Davaj, grait ieskot akciju pigiem bilietam smile.gif.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rihanna9: 13 rugsėjo 2012 - 23:55
QUOTE(Desire_blue @ 2012 09 12, 23:42)
Visada perkuosi bilietus rezervacijos.lt Kiek teko lyginti - pas jų bene pigiausi bilietai, ypač į Kanarų salas.

As kiek ten ziuriu, tai vis duoda bilietus su persedimu kitame oro uoste g.gif Tikrai taip apsisunkint keliones nenorim doh.gif Pasirenku, kad rodytu be persedimu, tai isvis niekas nesikeicia schmoll.gif Iki galo nesutvarkytas puslapis...
Tenerife mums labai aktualu, bet data nesvarbu. Reikia tik pigiu bilietu ir pageidautina be persedimu arba bent jau tame paciame oro uoste doh.gif
Atsakyti