Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 8 tema

QUOTE(natina @ 2012 09 06, 14:37)
Siaip gi santuokos liudijimo turetu pakakt g.gif

Sunku ten su tom arabų linijom, dėl to patarčiau išsiverst bent. Mes kol dėl vizų galiojim išsiaiškinom, nes kompas metė jiem kad mum reik vizų, o pagal ambasadų skaičiavimus nereikėjo. Tai iškvietė kažkokį vyrą ir dar pasiaiškinom su juo, džiaugėmės, kad išskirdom... Nes aš irgi staigiai nusipirkau bilietus, apsižiūrėjau kad būsim 22 dienas, vizos nereikia iki 21 dienos, bet pasirodo jie neskaičiuoja pirmos dienos (Filipinuose), tai teko aiškint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 09 06, 14:41)
Sunku ten su tom arabų linijom, dėl to patarčiau išsiverst bent. Mes kol dėl vizų galiojim išsiaiškinom, nes kompas metė jiem kad mum reik vizų, o pagal ambasadų skaičiavimus nereikėjo. Tai iškvietė kažkokį vyrą ir dar pasiaiškinom su juo, džiaugėmės, kad išskirdom... Nes aš irgi staigiai nusipirkau bilietus, apsižiūrėjau kad būsim 22 dienas, vizos nereikia iki 21 dienos, bet pasirodo jie neskaičiuoja pirmos dienos (Filipinuose), tai teko aiškint smile.gif

na, issiverst ir patvirtinti gal reiktu g.gif del sventos ramybes, kad ne keli tukstanciai, o keliasdesimt litu bus prarasta.
Atsakyti
Tikriausiai taip ir padarysiu, išsiversiu ir notariškai pasitvirtinsiu santuokos liudijimą, plius turėsiu savo teises senąja pavarde. Na gal dar reiks ir į tą Romą pasukt, jei labai neis naktį miegot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 09 06, 10:22)
Gali būti bėdų manau, nes kai kurios oro linijos prašo pateikti kortelę, su kuria pirkti bilietai, ir tas žmogus būtinai turi keliauti

Bet is principo tai ziauriai keistas reikalavimas. Net vaikai, pvz savo vyresniems tevams, kuries tarkim ta kortele simtas metu, negaletu nupirkti bilietu? Taip iseina, kad ju visi klientai turi tureti kreditkes? Kazkas man cia ne taip skamba unsure.gif schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 09 06, 14:59)
Bet is principo tai ziauriai keistas reikalavimas. Net vaikai, pvz savo vyresniems tevams, kuries tarkim ta kortele simtas metu, negaletu nupirkti bilietu? Taip iseina, kad ju visi klientai turi tureti kreditkes? Kazkas man cia ne taip skamba unsure.gif  schmoll.gif

Nežinau kas ir kaip būtų jei neturėtų, bet kai atsiunčia bilietą jie aiškiai paryškintam geltonam fone rašo:
The card used for payment needs to be presented at time of check-in. Qatar Airways reserves the right to deny boarding or collect a guarantee payment (in cash or from another card) if the card originally used for the purchase cannot be presented by the cardholder at check-in or when collecting the tickets.
Mūsų kortelės reikalavo, tai ją ir pateikėm registravimosi oro uoste metu, nesvabru kad buvom pasidarę online-check in
Atsakyti
Padekit.. Reikia bilieto is Kauno arba Vilniaus i Faro (POrtugalija).
10 8-10d. Nesusidelioju, kad palankiai gautus doh.gif
Atsakyti
Neatstojau nuo to darbuotojo kur FB kuruoja ir išsiaiškinau iki galo, kad blogiausiu atveju tektų sumokėti tokią pačią kainą vietoje, o ją po kelionės grąžintų, čia tas vadinamas guarantee payment smile.gif Bet tuos dokumentus tikrai įsidėsiu, kam tos problemos...
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2012 09 06, 16:03)
Neatstojau nuo to darbuotojo kur FB kuruoja ir išsiaiškinau iki galo, kad blogiausiu atveju tektų sumokėti tokią pačią kainą vietoje, o ją po kelionės grąžintų, čia tas vadinamas guarantee payment  smile.gif  Bet tuos dokumentus tikrai įsidėsiu, kam tos problemos...

Ai tai nebaisu tada,ramu, kad išsiaiškinot, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą 4u.gif parašysiu po kelionės apie visą šitą procedūrą, gal kam ateičiai pravers smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2012 09 06, 10:41)
Ačiū, kad nuraminot, na bet dėl visa ko santuokos liudijimą įsimesiu, gal padės jei ką... Nes jau turiu bilietus į Maldyvus  clap.gif  clap_1.gif  Žinau, kad gerai paieškojus galima būtų rasti ir pigesnių variantų, bet aš dar esu labai žalia šiuose reikaluose, manau ir taip nebloga kaina  smile.gif  gavosi apie 2700 LT iš Romos į Male su persėdimu Dahoje, bei atgal į Londoną taip pat su persėdimu Dahoje abiems  smile.gif

Nieko nezinau apie Maldyvus. Gal galite apsviesti teumpai: is Male dar reikia skristi ?, viesbuciu kainos turbut dideles? ka pamatyti zadate?
Atsakyti
QUOTE(rihanna9 @ 2012 09 06, 19:04)
Nieko nezinau apie Maldyvus. Gal galite apsviesti teumpai: is Male dar reikia skristi ?, viesbuciu kainos turbut dideles? ka pamatyti zadate?

Yra tema apie Maldyvus- tai ten ir reikėtų aiškintis.
Atsakyti
Tiesą pasakius ir aš nesu labai apsišvietus apie šią šalį, kaip minėjo Florestina, reikia skaityti atskirą temą. Žinau tik, kad reikia labai daug keliauti valtelėmis, nes ta šalis - tai daugybė salelių, todėl ir ekskursijos manau bus po salas smile.gif
Atsakyti