Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 8 tema

QUOTE(powerpuff @ 2012 09 30, 20:51)
Bet tai ir pasiseke jum  bigsmile.gif  Nu gaila, kad pranyko taip greit, bet tai ačiū, kad dalinatės naujienom viestiek  4u.gif  O kaip čia jūs taip radot? Netyčia pagavot ar kokias naujienas airfraco prenumeruojat? g.gif

Ir man įdomu, Gezike. Jau vienu tavo pranešimu kažkada pasinaudojome, amžiais dėkinga. O iš kur skrydis ir ar tokia fantastinė kaina pirmyn atgal?Tiesiai į Phuket?
Atsakyti
Viskas aišku, iš Londono. Ne tą Airfrance buvau surinkusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eslieu: 30 rugsėjo 2012 - 21:31
QUOTE(powerpuff @ 2012 09 30, 18:51)
Bet tai ir pasiseke jum  bigsmile.gif  Nu gaila, kad pranyko taip greit, bet tai ačiū, kad dalinatės naujienom viestiek  4u.gif  O kaip čia jūs taip radot? Netyčia pagavot ar kokias naujienas airfraco prenumeruojat? g.gif

thumbup.gif thumbup.gif sveikutes, tiesiog kasdien perziurineju visokias kompanijas, mat ieskau pigiu bilietu i Indija (zadam keliauti su viena forumu dalyviu), tad ivedineju ir Indijos miestus ir artimus Indijai (jungti skrydi azijoje nera brangu siekiant galutinio tikslo), kadangi siuo metu sesuo su vyru pas mus viesi, o jie niekada nera buve Tailande, tai sako, paieskok pigiu bilietu i Tailanda, tai as suvedziau airfrance datas ir pasirinkau Bankoka - nieko gero, tada Puketa ir negaliu patiketi savo akim, kokia kaina. Tai visi panikon ir euforijon tuo pat metu. Ka gi, nusimato trecia kelione i Tailanda, bet juk kaip nekeliausi uz tokia kaina drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif wub.gif
O del prenumeratos bet kokiu avialiniju, tai jie siuncia savo spec. pasiulymus, bet tos kainos niekada nebus labai zemos ar ypatingai ypatingos.
Manau pats geriausias budas ieskoti ir per kompanijas ir per kelioniu sistemas, nes kartais bilietai isnyksta taip greitai, kad lyginamosios sistemos (travelsupermarket, skyscaner ir kt) net nespeja ju parodyti. Idomus atvejis buvo pries kelis menesius su royal bruney avialinijomis. Viena diena visi skrydziai i bet kuriuos azijos miestus ir bet kada buvo po 345 svarus (tik jei perkami ne maziau nei 2 bilietai), taciau puse palyginamuju sistemu rode ju kainas, puse ne, sakysim skyscaner nerode, o per cheapflights.co.uk ju kaina buvo rodoma. Vienu zodziu manau tai laimes ir ilgu paiesku rezultatas, nes tokios kainos ilgai neuzsibuna. wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Eslieu @ 2012 09 30, 19:48)
Ir man įdomu, Gezike. Jau vienu tavo pranešimu kažkada pasinaudojome, amžiais dėkinga. O iš kur skrydis ir ar tokia fantastinė kaina pirmyn atgal?Tiesiai į Phuket?

Suintrigavote mane, kokiu mano pasiulymu pasinaudojot??? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Paprastai mano pasiulymai cia yra brokuojami, nes matai per brangu, ne is lietuvos ir daugelis sprendzia euro ir svaro mita (kadangi skirtumas anglijoje kelios kapeikos keiciant, tai man kainos apytiksles gaunasi, ar 100 svaru ar 110 ar kiek ten euru, kapeikeliu skirtumas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Taip skrydis i abi puses, nes vena puse virs 50 euru ir aisku yra persedimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gezike @ 2012 10 01, 12:16)

Taip skrydis i abi puses, nes vena puse virs 50 euru ir aisku yra persedimas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Į abi puses ohmy.gif Nu siaubas kaip pigu-negaliu patikėt, kad būna tokių kainų.. gal kokio nulio gale napamatėt? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2012 10 01, 10:27)
Į abi puses  ohmy.gif  Nu siaubas kaip pigu-negaliu patikėt, kad būna tokių kainų.. gal kokio nulio gale napamatėt? g.gif  lotuliukas.gif

kiek ziurejom tai tik 1 nuli matem thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nepamirskit, jog yra bilietu i Japonija uz 50 euru, i Dubaju uz 78 svarus, i Tailanda uz 120 svaru, i Amerika uz 80 euru, i Australija uz 250 svaru ir dar daug kur:) mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif (nors ir as tuo netikejau, bet kartais atsitinka ir stebuklu), beje, Indijos klausimas vis dar lieka neissprestas doh.gif doh.gif
Atsakyti
As gal pasirodysiu bjauri, bet jei rasot, kad yra geros kainos, tai nurodykite, prasau, ir daugiau info, pvz. datas... Nes tie pigus bilietai, kaip va Gezikes atveju, buvo tik labai trumpai, ir, speju, labai konkreciom datom. Tad is tiesu nerealu turint mazai info bei laiko rasti ta gera pasiulyma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 01 spalio 2012 - 11:38
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 10 01, 10:37)
As gal pasirodysiu bjauri, bet jei rasot, kad yra geros kainos, tai nurodykite, prasau, ir daugiau info, pvz. datas... Nes tie pigus bilietai, kaip va Gezikes atveju, buvo tik labai trumpai, ir, speju, labai konkreciom datom. Tad is tiesu nerealu turint mazai info bei laiko rasti ta gera pasiulyma g.gif

Nezinau kaip kitiems atrodo, bet cia jau mano nuomone (beje, sutampanti su toli.lt nuomone):
nereikia tiketis, jog bilietai jums is dangaus nukris nieko neveikiat, sakysim as praleidziu po kelias valandas kasdien tikrindama rinkos kainas, desningumus, akcijas ir pan. kadangi megstame keliauti pigiai, tai ieskome visokiausiu imanomu kombinaciju ir saliu, atkreipiame demesi i vizu kainas, vidinius skrydzius ir pan. ax.gif ax.gif ax.gif
kuomet randame pigius bilietus, tiesiog nesveikai dziaugiames, dalijames emocijomis, panikuojame vos ne pradedame versti lagaminus ir pan., tad nuslugus dziaugsmui, prisimename ir si foruma (vakar dienos atveju)
Atkreipkite demesi, jog jus nesate mano seima ar draugai ar pazistami, tad jusu svarbos vieta "svarbos hierarhijoje" gana zemokai blush2.gif blush2.gif
tad jei gaunate pagrindine informacija:
AIRFRANCE
LONDON
GRUODIS
TAILANDAS
2 SAVAITES
jus turetumete uztrukti apie 5 minutes suvedinedami sia informacija, kadangi:
1. airfrance pateikia 1 savaites bilietu kainas, tai jums tereikia keisti3 kartus, ar net 2 kartus datas,
2. kadangi Airfrance skraido i Bankoka ir i Puketa, tereikia pakeisti paieska, kas uztrunka sekundes "modify search"
Kadangi ne visi nariai sedi 24/7 prie kompiuterio, prarastos minutes negarantuoja, jog bilietai vis dar sedi ant kilimelio palei duris ir laukia, kol jus prisijungsite. Kadangi is 8 milijardu zemes gyventoju dalis iesko bilietu, mazesne dalis iesko labai pigiu bilietu ir visi bando nusipirkti pigesni varianta, laimes svarba labai labai aktuali. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Kuomet interneto bendroves skelbia pigius bilietus i indija (299 svaru) ir paskambinus jiems isgirsti, kad deja, tokiu bilietu jau nebera, bet galit nusipirkti uz 450 svaru, nepuolama burnoti ir verkslenti agenturai, draugams ar pazistamiems, kad matai, datu neparase, man pirmajai spec. naujienlaiskio neatsiunte, bilietu nepalaike specialiai MAN.
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gezike @ 2012 10 01, 13:04)
Nezinau kaip kitiems atrodo, bet cia jau mano nuomone

Na ne visi tokie gudrus, pvz. as is tu neisprususiu, tai man ir nedasiltu biggrin.gif

Bet kiek laiko radot tokiai litanijai parasyti cool.gif
Atsakyti
Suintrigavote mane, kokiu mano pasiulymu pasinaudojot??? 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aš apsirikau dėl vardo. Pasinaudojau Gazelės pasiūlymu, ne Gezikės.Supainiojau.
Norėjau paklausti dar tokio klausimėlio. Čia 115 eurų su visais mokesčiais, taip? Matyt jų nebuvo, nuliukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eslieu: 01 spalio 2012 - 17:02
Su rainiais i Paryziu gruodzio menesi dviems nuo 200 litu bilietai i abi puses. Gal kam aktualu.
Atsakyti
QUOTE(Gezike @ 2012 10 01, 12:36)
kiek ziurejom tai tik 1 nuli matem  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nepamirskit, jog yra bilietu i Japonija uz 50 euru, i Dubaju uz 78 svarus, i Tailanda uz 120 svaru, i Amerika uz 80 euru, i Australija uz 250 svaru ir dar daug kur:)  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  (nors ir as tuo netikejau, bet kartais atsitinka ir stebuklu), beje, Indijos klausimas vis dar lieka neissprestas  doh.gif  doh.gif

Gerai butu i JAV uz 80 euru nuskraidyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 10 02, 08:57)
Su rainiais i Paryziu gruodzio menesi dviems nuo 200 litu bilietai i abi puses. Gal kam aktualu.

Niekada neskridau lektuvu ir aplamai niekad nebuvau uz LT ribu. *****, bet taip sueme noras pastaruoju metu pakeliauti kur nors, bet labai bijau, nes neismanau. Vyras tai apkeliaves visa Siaurine Europos dali, bet masina arba autobusu, tai ir nenusimano apie lektuvus. Noreciau kazkur pieciau, Italija, Graikija, Prancuzija. Gal galit truputi paaiskint, nuo ko pradet dometis. Bandziau ieit i Ryanair puslapi, nu bet nesupprantu nieko g.gif. Is kokio cia miesto 200 Lt? Kokio dydzio buna tas korteles mokestis, kokie mokesciai dar aerouoste dasideda? Kaip randat kur pigiai pagyvent kelioniu metu?
Atsakyti