beje, gruodi skrendam i paryziu
as irgi ziurejau tas pigias akcijas i paryziu- bet bandant uztsakyt bilieta jau sake - atia. o iejus vel naujai- vel rode
QUOTE(natina @ 2012 10 05, 18:53)
as irgi ziurejau tas pigias akcijas i paryziu- bet bandant uztsakyt bilieta jau sake - atia. o iejus vel naujai- vel rode
Tai kuri nuo kurios čia nusibeždžioniavom
QUOTE(Eslieu @ 2012 10 05, 19:15)
Pigiausia gruodis: į vieną pusę
Ryanair-Vilnius (VNO) - Paris (Beauvais) (BVA)Pr, 17 Grd (13:00 14:40) 4,00 EUR
Na 4 eurai pasakos. Noriu kopijos. Į Milaną tikiu, buvo. Bet į Paryžių ne. Kaip tik ieškojau visą dieną, kaip pigiau nusigauti. Maždaug 79 Lt pigiausia kaina.
Ryanair-Vilnius (VNO) - Paris (Beauvais) (BVA)Pr, 17 Grd (13:00 14:40) 4,00 EUR
Na 4 eurai pasakos. Noriu kopijos. Į Milaną tikiu, buvo. Bet į Paryžių ne. Kaip tik ieškojau visą dieną, kaip pigiau nusigauti. Maždaug 79 Lt pigiausia kaina.
Bet tai jus idomu.. Klausiat, po to isvadinat pasakoriais. Pradine kaina i viena puse rode 15 lt. Bet dviems su viskuo isejo 170, kaip kazkas ir pirko. As susilaikiau, pabijojau sventiniu nuomos kainu..
QUOTE(Jolė*** @ 2012 10 05, 22:10)
Tai kuri nuo kurios čia nusibeždžioniavom
Mes gruodžio 5-12 varom, už 2 bilietus pirmyn-atgal sumokėjom 170 Lt. Laukiu nesulaukiu, bais noriu varlių šlaunelių paragaut 
tai galim susitikt kavos isgert
mes 3-7 ten busim
kur apsistosit?
QUOTE(natina @ 2012 10 05, 21:58)
tai galim susitikt kavos isgert
mes 3-7 ten busim
tik dvigubai brangiau mokejom, bet nesukom galvos, kai tevai vaikus paziuret pasizadejo tom dienom
ir tai i kita LT gala teks vezt 
kur apsistosit?
mes 3-7 ten busim
kur apsistosit?
Tai mes tokie, niekad nežinom kur skrisim, esam pigiau pagavę Barseloną, Porto, kitokių europinių vietelių, dabar va Paryžių. Taip ir malamės, kur papuola
QUOTE(Jolė*** @ 2012 10 05, 23:32)
Tai mes tokie, niekad nežinom kur skrisim, esam pigiau pagavę Barseloną, Porto, kitokių europinių vietelių, dabar va Paryžių. Taip ir malamės, kur papuola
Buvom Madeirą iš Berlyno už 600 Lt susiradę, bet truputį nesigavo atostogų suderinti. O nakvynės dar kol kas nesirezervavom, paieškose, bet ką nors vistiek gi rasim. Dėl kavos - gera idėja, tik girdėjau, kad Paryžiuj jinai nelabai, po Portugalijos išrankūs pasidarėm, nes ten kava superinė 
teks vyna gert
Gal galit kas i AZ parasyt, jei zinot kas galetu nupirkt bilietus su kortele, kad nebutu mkescio. Kaip suprantu dviese skrendant apie 80Lt korteles mokestis gaunas taip?
QUOTE(Vicious_L @ 2012 10 06, 01:34)
Gal galit kas i AZ parasyt, jei zinot kas galetu nupirkt bilietus su kortele, kad nebutu mkescio. Kaip suprantu dviese skrendant apie 80Lt korteles mokestis gaunas taip?
Reikia tureti specialia kortele, kad nebutu to mokescio.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 10 05, 22:56)
Bet tai jus idomu.. Klausiat, po to isvadinat pasakoriais. Pradine kaina i viena puse rode 15 lt. Bet dviems su viskuo isejo 170, kaip kazkas ir pirko. As susilaikiau, pabijojau sventiniu nuomos kainu.. :unsure:
Jūs įsiskaitykit. Aš nebūčiau kalbėjus apie pradinę kainą. Buvo aiškiai turima galvoje galutinė kaina, ir konkrečiai gruodžio 17, tik dar be kortelės mokesčio, ir patariama, kaip ant to mokesčio sutaupyti. Niekam neįdomu pradinė kaina, visiem žinoma, kad ji mažai reiškia.
QUOTE(Eslieu @ 2012 10 05, 18:11)
Na kas čia per pasakos: daugiau kaip 70 Lt, ir dar čia be kortelės mokesčio. Ir visą dieną sėdėjau ant interneto šiandien. Vėl stebuklas?
Būtų gerai pamatyt nukopijuotą.
Būtų gerai pamatyt nukopijuotą.
QUOTE(Eslieu @ 2012 10 06, 15:01)
Jūs įsiskaitykit. Aš nebūčiau kalbėjus apie pradinę kainą. Buvo aiškiai turima galvoje galutinė kaina, ir konkrečiai gruodžio 17, tik dar be kortelės mokesčio, ir patariama, kaip ant to mokesčio sutaupyti. Niekam neįdomu pradinė kaina, visiem žinoma, kad ji mažai reiškia.
I ka isiskaityti? I tokia nuostabia jusu formuluote?
Niekaip nesuprantu zmoniu... Uz bilietus dviems 170 daug pirmyn atgal? O kai ten vakariene tiek kainuos viena karta pavalgyti, tai jau tures uz ka? Bet uz bilietai 170 per daug... Isleis min 1000, bet va uz bilietus 50-100 lt sudaro tokia problema, kad geriau 'visą dieną sėdėjau ant interneto šiandien'
Nuosirdziai nesuprantu, kur bedos?
Baikim šitą polemiką. Aš sakau, kad gruodžio 17 bilietų Vilnius-Paryžius už 4 eurus nebuvo (galutinės kainos). Beje, ir kaina rodoma litais turėjo būti.Tai kam netiksliai rašyti?
O jūs ne į temą atsakinėjate. Kas kam brangu, nebrangu, kiekvieno asmeninis reikalas. Jums 70 nebrangu, pirkit. Man brangu. tai ir norėjau už kažkieno leptelėtus 4 eurus.
O jūs ne į temą atsakinėjate. Kas kam brangu, nebrangu, kiekvieno asmeninis reikalas. Jums 70 nebrangu, pirkit. Man brangu. tai ir norėjau už kažkieno leptelėtus 4 eurus.
QUOTE(Eslieu @ 2012 10 06, 16:08)
Baikim šitą polemiką. Aš sakau, kad gruodžio 17 bilietų Vilnius-Paryžius už 4 eurus nebuvo (galutinės kainos). Beje, ir kaina rodoma litais turėjo būti.Tai kam netiksliai rašyti?
Cha, 70 lt brangu, kai dienas leis Paryziuje.. Aj, lietuviai... baigiam