Gal patyrusios pirkėjos gali man pasakyti, ar perkant per greitai.lt skrydį su persėdimu su lufthansa registruotas 23 kg bagažas įskaičiuotas į kainą? Ten kaip ir nėra pasirinkimo, o rašo jie neaiškiai. Norėtųsi tiksliai žinoti, nes jei be bagažo, tai kaina visai netinka.
QUOTE(pardavieja @ 2012 12 02, 20:07)
Gal patyrusios pirkėjos gali man pasakyti, ar perkant per greitai.lt skrydį su persėdimu su lufthansa registruotas 23 kg bagažas įskaičiuotas į kainą? Ten kaip ir nėra pasirinkimo, o rašo jie neaiškiai. Norėtųsi tiksliai žinoti, nes jei be bagažo, tai kaina visai netinka. 
Su Lufthansa visada įskaičiuotas bagažas, net jei prirktumėt per jų svetainę.
QUOTE(Florestina @ 2012 12 02, 20:46)
Su Lufthansa visada įskaičiuotas bagažas, net jei prirktumėt per jų svetainę.
ačiū
Kam idomu - siandien gavau pasiulyma is AirAsia del pigiu skryzdiu Azijoje, bei Quatar bendroves akcijini naujienlaiski, pasidomekit kam aktualu.
Sakykit o bilietai į Paryžių sausio gale 220lt skaitos normali kaina ar būna pigiau, brangiau.
QUOTE(Sense @ 2012 12 05, 16:00)
Sakykit o bilietai į Paryžių sausio gale 220lt skaitos normali kaina ar būna pigiau, brangiau. 
su ryanair pries pora savaiciu sausi buvau radusi dviem zmonem uz 240 LT pirmyn atgal, tik su rankiniu bagazu
QUOTE(etno @ 2012 12 05, 16:05)
su ryanair pries pora savaiciu sausi buvau radusi dviem zmonem uz 240 LT pirmyn atgal, tik su rankiniu bagazu
bet siaip, mano manymu, normali kaina, sekmingos keliones 
Buna ir uz 160, bet tai labai retai. 220 irgi liuks. O ypac, kai palygini, kad sutaupyti uz bilietus gali 50, o ten uz kava su baronkem isleisi daugiau, tai..
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 12 05, 16:23)
Buna ir uz 160, bet tai labai retai. 220 irgi liuks. O ypac, kai palygini, kad sutaupyti uz bilietus gali 50, o ten uz kava su baronkem isleisi daugiau, tai.. 
teisybe
Į Paryžiaus temą:

Šią akimirką 20keli litai kaina, tik atgal kainos nelabai gražios

Šią akimirką 20keli litai kaina, tik atgal kainos nelabai gražios
Laba diena, gal galit užvest ant kelio, kokios yra pigios avialinijos Prancūzijoje, kad vykdytų skrydžius šalies viduje.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 12 05, 15:23)
Sutaupyti? čia įdomu.. galima plačiau kaip sutaupyti ant tų baronkių?
Papildyta:
QUOTE(Vilmuutee @ 2012 12 05, 15:38)
Nieko neįžiūriu
jei atgal brangu, tai bendroj sumoj ir gaunas apie 200lt. Reik savaitgaliui plius kelios darbo dienos.
Iššifravau.. ten gruodis
QUOTE(Sense @ 2012 12 05, 16:00)
Na labai brangu. Gavau kaip tik už 29 Lt sausio pabaigai, prieš kokią savaitę pirkau, bet gaudžiau ilgai, po 4-10 kart per dieną.Kaina laikėsi gal parą. Dabar gaudau atgal vasariui, bet bus brangiau-minimum 21 Eur, . Jaučiu, ant dienų turi būti. Tik nepalikit surinkto maršruto ant titulinio puslapio. Nes jei jie mato, kad daug kam reikia, nemuša kainų. Taip girdėjau, nežinau ar tai techniškai įmanoma.