Oho,nebloga kaina pagavot. Aš kai kada per dieną ir kelis kart, kai kada ir kelias dienas netrikrindavau ir tokių kainų nemačiau, visada plius minus 200lt gaudavos. Na bet sukonkretinkim,nes kaina labai priklauso nuo dienos. Kokiose avialinijose pagavot ir kurią savaitės diena?
Gal ir taip dėl to titulinio. Ten savaime išsisaugo paskutinės paieškos kryptys , o dažnai puslapio ir neuždarau.
QUOTE(Sense @ 2012 12 05, 18:22)
Nelabai supratau sarkazmo
Zmones vaziuoja i Paryziu, kur kainos tikrai aukstos, isleis bele kiek, kaip sakiau ant tu paciu baronku, o kelis menesis vargsta del keliu litu sutaupytu.
200 lt i abi puses labai daug? Kaip cia kazkas rase... Vienam kartui i vakarienei i kabaka nueiti? Zodziu..
I metus pora kartu ismeta tas mazas kainas ir sakyti, kad realiai maza kaina 200 lt yra daug, tai kazkaip nelabai normalu. I palanga is vilniaus ant benzo daugiau iseina.
Bet tai nieko, dar du menesius atgaliniu bilietu paiskokit po 10 kartu i diena..
Nėra čia jokio sarkazmo. Bilietų pirkimas man naujovė, nežinau kokios būna kainos, azartas pagauti kuo pigiau. Iš jūsų žinutės supratau, kad galima sutaupyti, kortą kokią panaudot ar pan., todėl ir užklausiau. Jau apie tai rašyta kiek baronka kainuoja Paryžiuj, bet visai ne apie tai.
Jus turbūt ne mane norėjot cituot, aš taip irgi manau, akd 200lt į abi puses nėra daug, o labai nebloga kaina. Labai pigiai bilietus gali pagauti kai dėl nieko nesi pririštas, kaip sakot, po to gali ir pusę metų laukt už 29lt bilieto atgal.
Jus turbūt ne mane norėjot cituot, aš taip irgi manau, akd 200lt į abi puses nėra daug, o labai nebloga kaina. Labai pigiai bilietus gali pagauti kai dėl nieko nesi pririštas, kaip sakot, po to gali ir pusę metų laukt už 29lt bilieto atgal.
QUOTE(Sense @ 2012 12 06, 14:21)
Nėra čia jokio sarkazmo. Bilietų pirkimas man naujovė, nežinau kokios būna kainos, azartas pagauti kuo pigiau. Iš jūsų žinutės supratau, kad galima sutaupyti, kortą kokią panaudot ar pan., todėl ir užklausiau. Jau apie tai rašyta kiek baronka kainuoja Paryžiuj, bet visai ne apie tai.
Aha, nesusikalbejom
Kaina tikrai gera, nes norint pagaut uz 29, tai reikia sekti kas diena po kelis kartus ir istisus metus. Ir mane juokina zmones, kurie sako, kad 200 lt daug, nes as uz 29 pirkau, matot, kaip pigu. Tokiu kainu buna karta metuose
Nieko panašaus. pagavau Ryanaire tą kainą prieš porą savaičių, nes man reikėjo to. Ir žinojau kad pagausiu, nereikia čia mėnesiais sėdėti. Pakanka stebėti kainų dinamiką, prisiminti, kaip pernai buvo tuo laiku, lyginti. Ir išlaukti. Kartais nervai neišlaiko, o paskui grauži pirštus, kad išsigandęs jog bilietai tik dar pabrangs, nusiperki, o už savaitės kaina ir nukrinta. Jei kas turi galimybę pirkti brangiom kainom, sveikinu. Aš negaliu sau to leisti. Niekur nebūčiau nuvažiavus, jei taip taškyčiausi, viskas išeitų vienai kelionei. O dabar važiuoju tris kart per metus vidutiniškai, ir Paryžius tik tarpinis punktas tokiose kelionėse. O be to, yra ir azarto elementas šitose gaudynėse.Juk smagu suvokti, jog pamatei tris kart daugiau ir išleidai tris kart mažiau negu, tarkim, pasiūlytų kokia tolimų kelionių agentūra.
sakykit, o Lufthansa pasiūlo kokių akcijų?
QUOTE(Isila @ 2012 12 06, 23:29)
sakykit, o Lufthansa pasiūlo kokių akcijų?
pasiulo kaip ir visos kitos avialinijos. Tik kazko ypatingo neteko matyti. Jei domina ju akcijos, tai uzsiregistruokite ju tinklapyje ir atsius kai bus kazkas...
QUOTE(rihanna9 @ 2012 12 07, 08:45)
pasiulo kaip ir visos kitos avialinijos. Tik kazko ypatingo neteko matyti. Jei domina ju akcijos, tai uzsiregistruokite ju tinklapyje ir atsius kai bus kazkas...
jau kuris laikas užsiregistravau, bet kažkaip tylu, sakau gal jie nieko neorganizuoja.
QUOTE(Isila @ 2012 12 07, 11:04)
jau kuris laikas užsiregistravau, bet kažkaip tylu, sakau gal jie nieko neorganizuoja.
tikrai buna. As atsisakiau naujienu is ju, nes nieko idomaus ilga laika nebuvo.
gal kas žinote, už kiek galima tikėtis pagauti gera kaina skrydžius į Amsterdamą arba Prahą (iš Vilniaus)?
QUOTE(liepaegle @ 2012 12 07, 13:23)
gal kas žinote, už kiek galima tikėtis pagauti gera kaina skrydžius į Amsterdamą arba Prahą (iš Vilniaus)? 
AirBaltic nuo sausio pradės skraidyti tiesiogiai į Praha. Bet kaina kandžiojasi... Beta.lt mačiau vykdė akciją kiekvienam bilietui berods minus 76 litai. Bet vistiek daugokai gaunas.