Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 8 tema

QUOTE(-Gyte- @ 2012 07 31, 13:49)
Tiesiog nematau reikalio pyktis dėl kažkokių nesusipratimų, nes temos esmė - rasti pigius bilietus ir padėti kitiems. O ne užsipulti ne taip supratusius narius, nes tikrai neturėjau kažkokio noro prisikabinti... Tema baigta.

Idomu, kas ka uzsipuole lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 07 31, 13:55)
Idomu, kas ka uzsipuole  lotuliukas.gif

Na gal jum taip pasirodė... Aš aplamai neužsipuolu žmonių, ypač nepažįstamų. Tiesiog pakomentavau ir tiek, nes ne taip supratau, kad turėjot omeny 293eur*2 + iki Milano panašiai tiek. Ir jūs pirma mane užsipuolėt tada, kad tikiuos bilietus į Bankoką rast už 1100 lt. Tai lygu lygu tada drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 31 liepos 2012 - 12:58
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 07 31, 12:26)
Vieno norejo gero, idejo linka su nesanciom kainom, as patikslinau... tai prisikabino su kaina iki milano, apie kuria ne puse zodzio nesakiau pirmoj zinutej unsure.gif
Zodziu..

Šiaip tos kainos buvo realios, bent vakar vakare tikrai dar jų buvo. O dėl Milano tai aš irgi taip pat supratau, kaip ir -Gyte-.
Gal geriau daugiau nedėsiu, jei kažką rasiu, nes tik pykčių sukelia.
Atsakyti
Gal kuri naudojates Azuon programele ir galetu pagelbeti?
Reiktu rasti pigu skrydi Lietuva-Kreta-Lietuva arba Lietuva-Kipras-Lietuva arba Lietuva-Rodo sala-Lietuva.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 07 31, 13:57)
Na gal jum taip pasirodė... Aš aplamai neužsipuolu žmonių, ypač nepažįstamų. Tiesiog pakomentavau ir tiek, nes ne taip supratau, kad turėjot omeny 293eur*2 + iki Milano panašiai tiek. Ir jūs pirma mane užsipuolėt tada, kad tikiuos bilietus į Bankoką rast už 1100 lt. Tai lygu lygu tada  drinks_cheers.gif

As neuzsipuoliau, as teisiog pasakiau, kad beveik nerealu norimai datai rasti papigiai. O jums 1800 atrode "noriu gerokai" pigiau, o jau 1100 - nesitikit.. Tai kaip ir pati metotes.

QUOTE(Welina @ 2012 07 31, 14:04)
Šiaip tos kainos buvo realios, bent vakar vakare tikrai dar jų buvo. O dėl Milano tai aš irgi taip pat supratau, kaip ir -Gyte-.
Gal geriau daugiau nedėsiu, jei kažką rasiu, nes tik pykčių sukelia.

Viskas gerai, tik nereikia patiems isvadu darytis, kai as parasiau realia kaina 4000 ir isivaizduoti, kad nuo milano 293, o likusi dalis iki milano mirksiukas.gif Juk nesunku paskaiciuoti, o ne puse dienos rasyti, kodel i milana 2000 lotuliukas.gif tongue.gif

Nebutu bobterys irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 07 31, 15:24)
As neuzsipuoliau, as teisiog pasakiau, kad beveik nerealu norimai datai rasti papigiai. O jums 1800 atrode "noriu gerokai" pigiau, o jau 1100 - nesitikit.. Tai kaip ir pati metotes.

Jum irgi nereikėtų pačiai išvadų darytis, jeigu jau taip. O 1100 ir 1800 turi žymų skirtumą biggrin.gif Man ir tarkim 1400 yra gerokai pigiau nei 1800, nes keliauju ne viena, ir skaičiuot moku cool.gif
Atsakyti
Per www.flyzeta.lt rodo, kad is Kauno i Osla galiu nuskristi uz 43ltl (pirmyn atgal 09.19-09,24), bilietas butu su greitai.lt, ka manote apie toki varianta, man atrodo, kad pigiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 07 31, 15:31)
Jum irgi nereikėtų pačiai išvadų darytis, jeigu jau taip. O 1100 ir 1800 turi žymų skirtumą  biggrin.gif Man ir tarkim 1400 yra gerokai pigiau nei 1800, nes keliauju ne viena, ir skaičiuot moku  cool.gif

Tai nelabai mokat, kalbant apie sios dienos skaiciavimus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 07 31, 15:50)
Tai nelabai mokat, kalbant apie sios dienos skaiciavimus lotuliukas.gif

doh.gif Na gerai, dedu tašką mokančių nemokančių diskusijoj, nes iki jūsų lygio nežadu leistis toliau...
p.s. pats laikas būtų išmokt lietuviškai rašyt, nes akis bado. O apie jūsų matematinius gabumus nuomonę pasiliksiu sau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 31 liepos 2012 - 15:27
Gal pats metas butu koncentruotis i PIGIUS BILIETUS ar bent akcijas,
taigi, laukiam kokiu geru pasiulymu. Butu gerai, kad butu pigiu bilietuku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mielosios, kai kam ateina el. pranešimas į paštą apie kiekvieną parašytą žinutę, net ir beprasmių ginčų ....

Atėnyt, kur vėl leki? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 07 31, 15:51)
Mielosios, kai kam ateina el. pranešimas į paštą apie kiekvieną parašytą žinutę, net ir beprasmių ginčų ....

Iš tikrųjų, savo tarpusavio nesutarimus reiktų aiškintis per az. Čia keliam tik nuorodas apie akcijas skrydžiams, o pigu-brangu- tai jau kiekvienos keliautojos reikalas.
Atsakyti