Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 8 tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 07 31, 08:48)
Tai jus neziurekite pliku skaiciu, o pabandykite realiai padelioti ir pamatysite.
Bent jau man gavosi is Milano i Brazilija dviems (?) 1035 eurai.
I Milana spalio (siaip pigiausias variantas) - 205 dviems. Be begazo.
O i Brazilija nevykciau su rankiniu trims savaites. Tai vat tokia ir matematika.
Kaip jums 51 iki Milano? O kur mokesciai? O korteles mokestis, juk dauguma neturi tu mandru korteliu, su kuriom nekainuoja...
Taigi taigi.. uzmetus aki atrode papigiai, kol nepraded skaiciuoti...
Nemokamas suris tik pelekautuose  ax.gif

Ir as gaunu panasius skaicius, 289 euru tik gryna kaina, o paspaudus toliau - susidaro 570 ar pan euru. Isbandziau keleta tinkanciu variantu, bet tokiu kainu nerandu. Beje, alitalia neseniai siule uz 414 euru is milano, taciau sudejus skrydzius iki milano ir atgal, iseina labai panasi kaina skrendant be persedimo, kad ir su KLM.
g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 07 31, 10:48)
Tai jus neziurekite pliku skaiciu, o pabandykite realiai padelioti ir pamatysite.
O i Brazilija nevykciau su rankiniu trims savaites. Tai vat tokia ir matematika.
Kaip jums 51 iki Milano? O kur mokesciai? O korteles mokestis, juk dauguma neturi tu mandru korteliu, su kuriom nekainuoja...

Na 1000lt žmogui vistiek nesigaus iki Milano ir atgal. Mes Londone tada ir nakvojom, ir lagaminą vieną didelį vežėmės su Wizzair. Tai gavos abiem apie 1000lt, ir po patį miestą smagu pasimalt, nes skridom tik kitą dieną po piet, tas pats ir atgal.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 07 31, 09:48)

Atsiprašau, jei kažką suklaidinau blush2.gif Matyt tuos pigiausius bilietus jau išpirko, nes rašo, jog ta kaina 289 eur su visais mokesčiais.
O aš kadangi turiu tą kortelę, su kuria nesiskaičiuoja papildomi mokesčiai, tai ir išeina 51 Lt į Milaną su ryanair (į vieną pusę žmogui). Tik deja man laikas netinka, noriu sausį-kovą keliauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 07 31, 10:56)
Na 1000lt žmogui vistiek nesigaus iki Milano ir atgal. Mes Londone tada ir nakvojom, ir lagaminą vieną didelį vežėmės su Wizzair. Tai gavos abiem apie 1000lt, ir po patį miestą smagu pasimalt, nes skridom tik kitą dieną po piet, tas pats ir atgal.

O kur perskaitet, kad as sakiau 1000? g.gif g.gif g.gif
"Bent jau man gavosi is Milano i Brazilija dviems (?) 1035 eurai.
"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 31 liepos 2012 - 10:53
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 07 31, 11:53)
O kur perskaitet, kad as sakiau 1000?  g.gif  g.gif  g.gif
"Bent jau man gavosi is Milano i Brazilija dviems (?) 1035 eurai.
"

Aš turėjau omenyje pirmą jūsų pasisakymą, gal ne tą pacitavau tada. Maniau turit omeny 293eur*2 +2000lt į Milaną
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 07 31, 13:09)
Aš turėjau omenyje pirmą jūsų pasisakymą, gal ne tą pacitavau tada. Maniau turit omeny 293eur*2 +2000lt į Milaną

Niekaip nesuprantu, kam kabinetis ir iskraipyti zodzius? Paziurekite ka rasiau - 4000 bendra kaina, kiek ir gaunasi. Prie ko cia 2000 milanas? as rasiau 200... iskraipe iki 2000 lotuliukas.gif
Nes virs 1000 euru is milano i brazilija. Kas cia per priekabiai nesuprantu.
Vieno norejo gero, idejo linka su nesanciom kainom, as patikslinau... tai prisikabino su kaina iki milano, apie kuria ne puse zodzio nesakiau pirmoj zinutej unsure.gif
Zodziu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 31 liepos 2012 - 12:29
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 07 31, 13:26)
Niekaip nesuprantu, kam kabinetis ir iskraipyti zodzius? Paziurekite ka rasiau - 4000 bendra kaina, kiek ir gaunasi. Prie ko cia 2000 milanas?  as rasiau 200... iskraipe iki 2000 lotuliukas.gif
Nes virs 1000 euru is milano i brazilija. Kas cia per priekabiai nesuprantu.
Vieno norejo gero, idejo linka su nesanciom kainom, as patikslinau... tai prisikabino su kaina iki milano, apie kuria ne puse zodzio nesakiau pirmoj zinutej unsure.gif
Zodziu..

Vajetau atsiprašau jau nuoširdžiausiai, jeigu čia tokie skandalai kyla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 07 31, 13:31)
Vajetau atsiprašau jau nuoširdžiausiai, jeigu čia tokie skandalai kyla  biggrin.gif

Tai kad rasot nesamones mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 07 31, 13:32)
Tai kad rasot nesamones mirksiukas.gif

Nu jūs irgi ne visada samones rašot biggrin.gif ir ką?
Pvz. aš neužsipuoliau jūsų, kai sakėt kad aš ieškau bilietų i Bankoką už 1100, nes niekur taip nerašiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 31 liepos 2012 - 12:42
Na gal Jus viena toliau paporinkit...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 07 31, 13:42)
Na gal Jus viena toliau paporinkit...

Tiesiog nematau reikalio pyktis dėl kažkokių nesusipratimų, nes temos esmė - rasti pigius bilietus ir padėti kitiems. O ne užsipulti ne taip supratusius narius, nes tikrai neturėjau kažkokio noro prisikabinti... Tema baigta.
Atsakyti
baikit niautis biggrin.gif
Atsakyti