QUOTE(RSTT @ 2013 02 09, 17:04)
o tokie tyrimai tai nulis vertės... pezalai bandant nemaitinančioms užmint ant sąžinės ir daugiau nieko.
Tikrai ne. Tiesa sakant kartais pakanka is toli zvilgteleti i vaika ir gali drasiai sakyti, kad jis MP nera ragaves...
Del jusu konkreciu pastebejimu - na galima cia ir is MP 'varpines 'zvalgytis...
As cia iziuriu kurkas daugiau (is pasakojimo). Pvz. pirmagimis maitintas misiniais, gavo gerokai maziau artumo, mama mokesi - gerokai maziau demesio. Zinoma mazas vaikutis susigyvena su tuo ir (nori nenori) ismoksta gyventi 'savarankiskai'.
Mazoji serga dazniau - namuose siaucia vyresnelis, kuris yra puikus virusu nesiotojas. Be to reiketu prisiminti ir vaiku pradejima, nestumus ir tt ir pns...
Tai cia tik keli mazi pastebejimai...Vaikai dar auga, jie toli grazu dar nera suauge ir lyginti kas kaip kam kodel - tiesiog per anksti.

O su teiginiu, kad MP - normalus vaikelio maitinimo budas sutinku. Zindymas turi buti norma, tai nera nieko stebuklinga. NENORMALU zmogaus vaika maitinti sintetiniu (karves pieno) surogatu. Cia yra problema! Ir labai didele.
Per diena pasaulyje mirsta apie 4000 kudikiu (per metus tas skaicius siekia 1.3 milijono) vien del to, kad jie negauna MP...Jei MP, kaip tu teigi, butu toks menkavertis ir visi butu maitinami misiniais (gamintais is GMO!) - net nesinori isivaizduoti koks tas skaicius butu, tiesa?

QUOTE(RSTT @ 2013 02 09, 18:59)
Man tik pikta ant tokių teoretikų nes kai perlenkia su ta nauda tai tikrai dalį žmonių atstumia nes ne iš vienos mamos jau girdėjau kad būtent ligoninėj tas spaudimas atmušė bet kokį norą žindyt nes ėjo ir ėjo aiškino ir aiškino
O tai pateisinama? 
Kkaip mama, MYLINCIA savo vaika, pasalinis zmogus gali 'atmusti' daryti tai, kas naturalu, normalu ir zmogiska? Tegul kalba kas ka nori, tegul sukioja pirsta ties smilkiniu iki kol jis sulis i smegenis! Man nusispjauti kas ka kalba - as ZINAU, kad MP yra nepakeiciamas ir vienintelis tinkamas maistas mano vaikui. Ir net dabar, kai ji jau atsvente 4-aji gimtadieni