Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

aš pagal vaizdą atsirinkdavau, reklaminius stendus smile.gif nors ir kvapus labai stipriai jaučiau. Bet pritariu minčiai, kad reikia pačiai eiti ir ieškoti, ko būtent organizmas reikalauja... kartais tai gali būt labai keisti norai, bet ilgai tas nesitęs smile.gif cheeseburgerį net pirkau iš McDonalds kartą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2013 01 04, 11:58)
o kiek laiko taip?

apie pora savaičių,dar mažas nėštumas pas mane. na pabandžiau sriubą,tai bent tiek pavalgysiu:)
Atsakyti
QUOTE(šviečia_saulė @ 2013 01 03, 21:55)
Klausimas toks, visiškai nevalgant, iš kokių medžiagų toliau žinda vyresnis ir auga naujas lėliukas?ar nebus nesivystančio nėštumo... g.gif Tuo labiau,kai antras jau toks tikrai nemažas...
Sumažinti būtų gerai, bet pas mus nori ir prieš miegelį, ir po jo, tai jau gaunasi 4 krt per parą...

Oi, tas zmogaus organizmas tikras stebuklas smile.gif Net keliasdesimt ivairiu medziagu musu lasteles pacios sugeba susisintetinti is ikvepiamo oro. Taip gamta matyt sutvarke, kad badaudamos , vemdamos ir t.t. moterys pirmus nestumo menesius sekmingai isnesioja leliuka, tam juk jis turi kiasinelyje maisto medziagu pradziai ,kol prisitvirtina prie gimdos, nu ir paskui gi kokio dydzio tas vaikeliukas kaip zirnis, nu kiek jam tu maisto medziagu reikia? kaip zinom daug ka musu organizmas turi resusrsuose smile.gif. Mano mama sake per visus nestumus veme baisiausiai 3 men, prarasdavo daug svorio, paskui viskas atsistatydavo. Taip jau yra, kad atejes vaikelis biski apsitvarko, kaip jam geriau, visokius toksinus isvaro is organizmo, pareikalauja jam reikalingu maisto medziaguir t.t. smile.gif
Mane baisiai nepykino, bet buvau ypac jautri kvapams, pvz turejau daug vaistazoliu arbatu, kurias megau, tik pastojus negalejau i jas paziureti ir tik veliau paskaiciau,kad daugeli visai negalima gerti nestumo metu. LAbai norejosi daug vaisiu. O i parduotuve budavo labai sunku eiti ten nuo tos gausos mane ir pykino, ir galva svaigti net pradedavo.
Su antru nestmu buvo panasiai irgi zindziau kol liko menuo pries gimdyma. Viskas buvo gerai. As irgi samoningai mazinau zindymu skaiciu po biskiuka, nes labai jautru buvo ir neturejau informacijos, kaip tai paveiks nauja leliuka, tik is intuicijos viska dariau smile.gif
Sekmes, manau, ir jums intuicija viska pasakys teisingai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ada21lt: 04 sausio 2013 - 14:28
Kava padidina perisleidimo procenta, delto reiketu tikrai nepiknaudziauti, ar bent jau sumazinti kieki ir stipruma.
Imbiero, medetku, metu kiek zinau nestumo metu nerekomenduoja, arba labai maza kieki, nes didina tonusa ir irgi didina galimybe persileidimui.
Zindymas irgi yra susijes su hormonu gamyba, kuri [irmam trimestre yra audringa, taigi, bandykite rasti, kas ir kaip galetu sureguliuoti nepakenkiant 4u.gif
Atsakyti
Negirdėjau, kad imbiero nerekomenduoja, kaip tik atvirkščiai, viena iš apgrindinių rekomendacijų nuo nėštuminio pykinimo. Net tabletes imbierines gamina nėščiosioms..

Mane kai pradžioje pykino, tai geriausiai ėjo krekeriai tokie plonyciai https://www.google.c...SKYbs9ASj64CIAw . ir daug daug arbūzo valgiau, labai norėjosi (na bet dabar ne sezonas..) pirmus 3 mėn svoris krito, po to ataugo ir nuo kokio 5 mėn jau pradėjau priauginėti ir pabaigoj buvo jau maždaug +15 kg
Atsakyti
Labas vakaras, gal atsirastų mamų, kurios galėtų užpildyti anketą apie kūdikio žindymą smile.gif Būčiau labai dėkinga už pagalbą wink.gif

http://apklausa. lt/f/motinu-zinios-apie-naturalu-kudikiu-maitinima-cytng8b.fullpage
po taško nereikia tarpelio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indroolyte1: 04 sausio 2013 - 23:43
QUOTE(indroolyte1 @ 2013 01 04, 17:38)
Labas vakaras, gal atsirastų mamų, kurios galėtų užpildyti anketą apie kūdikio žindymą smile.gif Būčiau labai dėkinga už pagalbą wink.gif

http://apklausa. lt/f/motinu-zinios-apie-naturalu-kudikiu-maitinima-cytng8b.fullpage
po taško nereikia tarpelio

o tipo SM neleidžia įkelti nuorodos normaliai? g.gif

p.s. kas per daikts ta bendruomenės slaugytoja? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 04 sausio 2013 - 23:54
man tai imbieras nepadeda nuo pykinimo:) o kavos geriu 1, kai neistveriu - 2 puodelius, ir nestiprios, tai gal irgi nera labai baisu tai g.gif aisku geriausia atsisakyti, bet kaip butu keista, kava padeda nuo pykinimo, pagerina savijauta...
Atsakyti
QUOTE(šviečia_saulė @ 2013 01 05, 13:16)
man tai imbieras nepadeda nuo pykinimo:) o kavos geriu 1, kai neistveriu - 2 puodelius, ir nestiprios, tai gal irgi nera labai baisu tai g.gif aisku geriausia atsisakyti, bet kaip butu keista, kava padeda nuo pykinimo, pagerina savijauta...

Aš manau, kad toks kiekis nepakaneks, ypač, jei padeda gerai jaustis smile.gif

Pergalvojau savo mitybą pirmais nėštumo mėnesiais, tai buvo trys etapai - burokėlių sriubos iš stiklainio (kur jau pagaminta būna, tik pašildyt reik), karštų sumuštinių ir cepelinų biggrin.gif Nors šiaip šitų produktų beveik nevalgau, bet va tada susišvietė, kad noriu, ir nuo jų nepykino. Valgiau vos ne kasdien...
Atsakyti
As irgi per nestuma norejau valgyti visai ne naudingus dalykus. Vos ne kiekviena diena norejau Coca Colos, mesainiu is mac donaldo, sriubu is pakeliu doh.gif Tokio maisto visai nevalgiau iki nestumo...Aisku norejau irkepeneliu ir grikiu daugiau ir burokeliu. Tad gelezies ir hemoglobino niekad netruko. Bet visi labai keistai ziurejo i nesciaja,kuri Coca Cola geria litrais biggrin.gif O man numirk jos norejosi...
Atsakyti
Man norėjosi aštrios Čili picos Mafija doh.gif O nuo pykinimo geriausiai padėdavo mandarinai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2013 01 16, 16:20)
Man norėjosi aštrios Čili picos Mafija  doh.gif O nuo pykinimo geriausiai padėdavo mandarinai  ax.gif

lotuliukas.gif nu joooo aš po tokios ugnim spjaudantis drakonas būčiau thumbup.gif bet va sakau nesąmonių kokių užsimanom ir gana... žodžiu tikrai manau kad organizmas žino ko nori. Mama pasakojo kai manęs laukėsi kreidą valgė kaip pyragą, sakė išrašę buvo po kažkiek ten tai būdavo vis sugraužia ir dar nori... gaila kad nevalgė daugiau gal dantys geresni mano būtų rolleyes.gif
Atsakyti