QUOTE(šviečia_saulė @ 2013 01 03, 21:55)
Klausimas toks, visiškai nevalgant, iš kokių medžiagų toliau žinda vyresnis ir auga naujas lėliukas?ar nebus nesivystančio nėštumo...

Tuo labiau,kai antras jau toks tikrai nemažas...
Sumažinti būtų gerai, bet pas mus nori ir prieš miegelį, ir po jo, tai jau gaunasi 4 krt per parą...
Oi, tas zmogaus organizmas tikras stebuklas

Net keliasdesimt ivairiu medziagu musu lasteles pacios sugeba susisintetinti is ikvepiamo oro. Taip gamta matyt sutvarke, kad badaudamos , vemdamos ir t.t. moterys pirmus nestumo menesius sekmingai isnesioja leliuka, tam juk jis turi kiasinelyje maisto medziagu pradziai ,kol prisitvirtina prie gimdos, nu ir paskui gi kokio dydzio tas vaikeliukas kaip zirnis, nu kiek jam tu maisto medziagu reikia? kaip zinom daug ka musu organizmas turi resusrsuose

. Mano mama sake per visus nestumus veme baisiausiai 3 men, prarasdavo daug svorio, paskui viskas atsistatydavo. Taip jau yra, kad atejes vaikelis biski apsitvarko, kaip jam geriau, visokius toksinus isvaro is organizmo, pareikalauja jam reikalingu maisto medziaguir t.t.

Mane baisiai nepykino, bet buvau ypac jautri kvapams, pvz turejau daug vaistazoliu arbatu, kurias megau, tik pastojus negalejau i jas paziureti ir tik veliau paskaiciau,kad daugeli visai negalima gerti nestumo metu. LAbai norejosi daug vaisiu. O i parduotuve budavo labai sunku eiti ten nuo tos gausos mane ir pykino, ir galva svaigti net pradedavo.
Su antru nestmu buvo panasiai irgi zindziau kol liko menuo pries gimdyma. Viskas buvo gerai. As irgi samoningai mazinau zindymu skaiciu po biskiuka, nes labai jautru buvo ir neturejau informacijos, kaip tai paveiks nauja leliuka, tik is intuicijos viska dariau

Sekmes, manau, ir jums intuicija viska pasakys teisingai