QUOTE(ausmare @ 2012 08 24, 12:26)
aciu. man tikrai dabar reikia palaikymo:(....
nes mociutes aplinkui tik bamba- maitini del to nenori eiti i darzeli, aukletojos irgi galvom linguoja....
o kad tas vaikas dvejus metus tik mama ir vyresni broli matydavo....maciutes jokio entuziazmo net pasivodyti nuo mazu dienu nerodydavo (nors gyvena tame paciame mieste).... man pas gydytoja einant tai sutikdavo geriausiu atveju prie gydytojo duru su vaiku pabuti...
jau trys savaites pratinames....uz savaites i darba....

kazkoks kosmaras.....

svarbu, kad viduje jasutumeisi daranti teisingai

o tos mociutes..vat klausimas ar jos jauciasi teisios, kad su vaikais nebendravo? Cia palik spresti joms
QUOTE(Alvyda @ 2012 08 24, 17:05)
visai nejuokingi tie pasisakymai

Nelinkėčiau pereit per tą patį, ką man su pirmu teko. Dar ir dabar ėdu save už tai.
tyliai skaičiau, bet šitoj vietoj neištvėriau neįsikišus. Tiesiog susinervinau nuo to absoliutizmo. Negalima taip visų ant vieno kurpalio sumaut. NESĄMONĖ. Tai teigiu iš savo patirties. Gali iki negalėjimo gamint tą pieną savo mintyse, bet jei jo trūksta tai trūksta.
P.S. pirmą maitinau 1,5 mėn. ir tai nepilnai. Nebuvo to pieno ir smegenys čia nei prie ko, nes tikėjau, kad turiu. Trūko ir su antru. Antrą vis dar maitinu - 18 mėn. Tiesiog kitą strategiją pritaikiau.
As niekam netaikiau ir neabsoliutinau..tiesiog yra faktas, kad jei yra nervine itampa, stresas, kitokiu visokiu dalyku, kurie greitai gali uzristi ir MP gamyba ir mm buvima ir daug kitu dalyku, nekalbant apie miega ar pan.
Mano drauge, puiki mama, bet kazkodel visada po vaiko gimimo jam prasidedavo kraujo uzkretimas

taigi, kad ir kaip ji norejo maitinti savo vaikus, tiesiog negalejo ir delto labai savekaltindavo, nes ir primom savaitem praktiskai su vaiku mazai galejo buti, nes pati reanimacijoje su kruajo perpylimais budavo

as pvz. manau, kad ji super mama, nes nors ir taip nutiko dusyk, ji vis tiek ryzosi ir trecia vaika gimdyti. nors ji zinau viduje po siai dienai graziasi, kad "nebuvo" su vaikais pirmomis ju gyvenimo dienomis.
Cia greiciau kalbama apie tas, kurios negimdo, nes "ten" isitampys

, nemaitina, nes krutys forma praras (o pasiteisina, kad nera pieno, nors jo gal ir nera, kai mama net nerodo noro maitinti) ir t.t.
O jums sveikinimai, kad ieskojot ir pasieket, kaip maitinti savo vaika kuo ilgiau MP

tikrai nenorejau izeisti