QUOTE(given444 @ 2013 12 08, 18:21)
kaip darosi akivaizdu, tu, pastoviai niekindama, stampuodama etiketes ir persekiodama ( ne vien sita moteri, bet ir kita), turbut pasijunti pati sveikesne, - turbut tik vieninelis budas tau pasijaust tokiai
ir kaip ji turejo sureaguoti i tavo stampavima: aip, taip , ilgaplauke, esu ligone, esu nevera auginti vaika,? butum geriau pasijutus?
ir kazi ko moteratoriai nieko nedaro...nes kitas asmuo jau net nicka nuo tavo patyciu pasikeite...
uzmige cia moderatoriai...
Cia jus stampuojate i gerasias,kurios pries abortus ir blogasias,kurios nei pries ,nei uz,bet uz moters pasirinkima. Cia jus vadinate save dievo pirstu ir vis grumojate toms,kurios turi savo nuomone. Matyt tik taip jauciates save realizuojanti,itariu realiame gyvenime niekas nesiklauso ,tai bent cia randate kas kalamburus jums issako
Del moderatoriu...gal ir jumis vertetu pasidometu,nes karts nuo karto,taiklesnis zodelis,jums irgi issprusta,tai irgi galima,apart jusu,vadinti izeidinejimu
Tai kai jus atsakinejate i kai kuriuos postus(net ir mano),tai irgi vadinti persekiojimu
Kam buvo skirtas mano postas(beje,ji net kelis kartus nusizenge taisyklems),tai gal kaip tik pergyvenu,tik ne del jos,o del jos vaikelio,o ji net akusere,kuri adekvaciai mate situacija,pavadino kvaisa.

Cia jus nusprendete,kad ji negali auginti vaikelio,o ne as...mano postas,atsakas i jos posta ir tiek. O jus cia,ir dar kai kurios,kriminala padarete...
Papildyta:
QUOTE(In hell @ 2013 12 09, 19:30)
O isivaizduokite, kad uzdraudus abortus, visus gimusius lauktus ir nrlelauktus pasalpinius tektu islaikyti ir visuomenei, t sk ir Jums. Sutiktumete atiduoti dali savo biudzeto? Taip pat paaukoti dali savo demesio, laisvalaikio? Vargu
Tos,kurios cia rekauja,matyt pacios sedi mokesciu moketuju islaikomos.
" Protingas randa išeitį iš padėties,o išmintingas nepatenka į tokią padėtį "