Įkraunama...
Įkraunama...

Tiksli informacija apie nėštumo nutraukimą.

QUOTE(juodoji_orchideja @ 2013 12 06, 09:34)
Tai as irgi pasisakiau,nes zinau ne viena ginekologe.10-12sav jos nepageidauja, nes nemaloni procedura ir stengiasi jeigu imanoma,viska padaryti iki 4-5sav, kol dar ten tik embrionas. Ir zudymu to tikrai nelaiko(bent mano aplinkoj), nes kaip sakau, ten vaiko nera dar. Cia gydytoju zodziai,ne mano. Tiesa, bent jau savo gydytojos esu klausus,tai sake greiciausiai jau nuo 8sav nedarytu, nes butu jai emociskai per sunku, tokias stengiasi iskisti kolegom arba i privacias klinikas,kur bent jau pinigus gauna uz toki darba gerus.

Nu gerai, iki 4 sav vaiko dar nera? O tai KAS yra? Kieno sirdis plaka (sirdies tonai prasideda apie 22 dienos po apvaisinimo)? Kieno DNR?
Ir kada NEVAIKAS tampa VAIKU? 8 sav? 12? 9 men?

Atsakyti

QUOTE(LasiukeUK @ 2013 12 07, 17:51)
Nu gerai, iki 4 sav vaiko dar nera? O tai KAS yra? Kieno sirdis plaka (sirdies tonai prasideda apie 22 dienos po apvaisinimo)? Kieno DNR?

Embrionas.Man vaikas tampa vaiku kai jis gimsta.Tai yra naujas zmogus.
Ultragarsas 6-ta savaite tik rodo sirdies plakima.
Atsakyti
QUOTE(juodoji_orchideja @ 2013 12 08, 17:52)

O kaip vadinate tuos, kurie gimsta anksčiau laiko ir patys nesugebėtų išgyventi be įvairių aparatų? Pvz. ta visiems žinoma mergytė, kuri svėrė tik 450g. Išgyventi buvo mažai šansų, daug kas neišsivystę... Nu irgi gal ne vaikas, juk į namus parsivežti negalima tokio... g.gif

Papildyta:

QUOTE(LasiukeUK @ 2013 12 07, 17:51)

Kiekvienas vadina kaip jam duotu momentu patogu paprasčiausia... smile.gif
Papildyta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 15 gruodžio 2013 - 23:46
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 12 08, 18:14)
O kaip vadinate tuos, kurie gimsta anksčiau laiko ir patys nesugebėtų išgyventi be įvairių aparatų? Pvz. ta visiems žinoma mergytė, kuri svėrė tik 450g. Išgyventi buvo mažai šansų, daug kas neišsivystę... Nu irgi gal ne vaikas, juk į namus parsivežti negalima tokio...  g.gif

Parasiau,man kai gimsta.Jum nezinau,gal nuo pirmos apvaisinimo dienos..
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2013 12 07, 20:00)
Tik patvirtinate apie ka anksciau ir rasiau wink.gif  biggrin.gif

kaip darosi akivaizdu, tu, pastoviai niekindama, stampuodama etiketes ir persekiodama ( ne vien sita moteri, bet ir kita), turbut pasijunti pati sveikesne, - turbut tik vieninelis budas tau pasijaust tokiai g.gif

ir kaip ji turejo sureaguoti i tavo stampavima: aip, taip , ilgaplauke, esu ligone, esu nevera auginti vaika,? butum geriau pasijutus?

ir kazi ko moteratoriai nieko nedaro...nes kitas asmuo jau net nicka nuo tavo patyciu pasikeite... g.gif
uzmige cia moderatoriai... g.gif
Papildyta:
QUOTE(juodoji_orchideja @ 2013 12 08, 16:10)
Parasiau,man kai gimsta.Jum nezinau,gal nuo pirmos apvaisinimo dienos..

gerai, pati dabar pagalvok. gimsta gyvas 27savaiciu - vaikas? mirsta pries pat gimima - 40sav? - nevaikas? salota?

kazachstane - vaikas ik nuo 3m, nes iki tol niekas - infekciniu ligu taikinys ir didelio mirtingingumo statistinis elementas.
tikrai, kaip liepa18 ir sako, - kiekvienam - pagal paoguma.

bet cia ne toji tema diskusijoms.

siaip tiksli informacija apie nestuma nutraukima isvis elementariausia, nereikia nieko tikslinti:
eini pas savo seimos gydytoja, ir jis tau duoda siuntima pas ginekologa. viskas.
arba: iskart eini pas savo asmenini ginekologa.
ir toliau tvarkai reikalus.

ka dar sioje temoje reiktu tikslinti iki pat 50psl?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 08 gruodžio 2013 - 18:18
QUOTE(given444 @ 2013 12 08, 19:21)

ka dar sioje temoje reiktu tikslinti iki pat 50psl?? g.gif

As tai supratau,kad temos esme, adresai ir kainos g.gif
Kazkodel daugelsi netroksta,akd tosk irasas butu ju korteleje.
As suprantu apie ka Jus snekat,bet jau imam placiai sia tema. Aborta daro iki 12savaites.
40savaiciu ten irgi nera atskrias zmogus,bet jau truputi kitaip .
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 12 08, 19:26)
Tik aišku kas iš to - ji taip pat kitą niką susikurs... Bet aišku rašymo braižą manau atpažinti nebūtų sunku.

Nekreipti demesio ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(juodoji_orchideja @ 2013 12 08, 14:52)
Embrionas.

embrionas iki 40 sav? bigsmile.gif persistudijuokite medicininius-fiziologinius terminus.
Atsakyti
QUOTE(juodoji_orchideja @ 2013 12 08, 15:52)

Tai jeigu tik gimes yra vaikas/zmogus, tai leiskim abortus iki 9 nestumo menesio. Juk ne zmogu ten pasalina!

Ultragarsas pagauna sirdies plakima 6 savaite, nes iki to laiko vaikutis tiesiog per mazas ir ultragarsas yra nepajegus "pagauti" sirdies plakimo. Sirdis pradeda plakti 22 dienos po pastojimo.

saltinis
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 12 09, 12:53)
embrionas iki 40 sav?  bigsmile.gif persistudijuokite medicininius-fiziologinius terminus.

Neimkit zodziu is konteksto, kalbejom apie 6sav embriona,o ne 40sav.

QUOTE(LasiukeUK @ 2013 12 09, 19:07)
Tai jeigu tik gimes yra vaikas/zmogus, tai leiskim abortus iki 9 nestumo menesio. Juk ne zmogu ten pasalina!

As sita skaiciau ir zinau. Bet sakau dar karta, as 6 sav nestumo,neskaitau nieko kaip puslele/embrionas. Iki 12sav man ten taip pat nera kazkoks zudymas ir pan. Galvut,nesuvokiu,kodle 12sav laukia ir tik tada aborta daro,bet ne man teisti ir smerkti
Atsakyti
QUOTE(juodoji_orchideja @ 2013 12 09, 17:22)
Neimkit zodziu is konteksto, kalbejom apie 6sav embriona,o ne 40sav.
As sita skaiciau ir zinau. Bet sakau dar karta, as 6 sav nestumo,neskaitau nieko kaip puslele/embrionas. Iki 12sav man ten taip pat nera kazkoks zudymas ir pan.  Galvut,nesuvokiu,kodle 12sav laukia ir tik tada aborta daro,bet ne man teisti ir smerkti

Na, nezinau - idomi puslele tokia, su plakancia sirdim ir unikaliu DNR.

Kas del 12 savaiciu - tokio amziaus jau vaikutis pilnai susiformaves, kaip tai gali buti ne zudymas??? Filma "Silent Scream" paziurekit youtubej - kaip 12sav kudikelis beviltiskai bando isvengti aborto irankio gimdoje ir bando "sauktis" pagalbos. Ne siaip koks animacinis filmukas ten - o filmuota ultragarso medziaga is tikro aborto. Dr. Bernard Nathanson kuris pristato ta filma buvo garsus "abortuotojas" su ispudinga 10 000 abortu patirtim. Uzteko jam 1 karta pamatyti kas vyksta gimdoje aborto metu su ultragarsu ir daugiau ne tik kad nei vieno aborto nebepadare, bet ir visa likusi gyvenima paaukojo negimusiu vaiku gelbejimui. Panasia patirti turejo ir abortu klinikos direktore Abby Johnson - uzteko pamatyti ta "nezmogu", "nevaika" kovojanti uz savo gyvybe aborto metu ir uzbaige moteris savo karjera.

Ir visiskai nesvarbu ar 12 savaiciu, ar 10, ar 3, ar 9 menesiu - vistiek sunaikinamas TAS PATS zmogus.
Atsakyti
QUOTE(LasiukeUK @ 2013 12 09, 19:23)

Kas del 12 savaiciu - tokio amziaus jau vaikutis pilnai susiformaves, kaip tai gali buti ne zudymas??? Filma "Silent Scream" paziurekit youtubej - kaip 12sav kudikelis beviltiskai bando isvengti aborto irankio gimdoje ir bando "sauktis" pagalbos. Ne siaip koks animacinis filmukas ten - o filmuota ultragarso medziaga is tikro aborto. Dr. Bernard Nathanson kuris pristato ta filma buvo garsus "abortuotojas" su ispudinga 10 000 abortu patirtim. Uzteko jam 1 karta pamatyti kas vyksta gimdoje aborto metu su ultragarsu ir daugiau ne tik kad nei vieno aborto nebepadare, bet ir visa likusi gyvenima paaukojo negimusiu vaiku gelbejimui. Panasia patirti turejo ir abortu klinikos direktore Abby Johnson - uzteko pamatyti ta "nezmogu", "nevaika" kovojanti uz savo gyvybe aborto metu ir uzbaige moteris savo karjera.

Ir visiskai nesvarbu ar 12 savaiciu, ar 10, ar 3, ar 9 menesiu - vistiek sunaikinamas TAS PATS zmogus.

Uzbaige? Reiskia neturejo tikro pasaukimo savo darbui. Tiek. Baikit syki apie tuos zudymus. Sedite savo UK. Taip, pragyvenimo salygos ten kur kas geresnes nei LT. O isivaizduokite, kad uzdraudus abortus, visus gimusius lauktus ir nrlelauktus pasalpinius tektu islaikyti ir visuomenei, t sk ir Jums. Sutiktumete atiduoti dali savo biudzeto? Taip pat paaukoti dali savo demesio, laisvalaikio? Vargu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(LasiukeUK @ 2013 12 09, 20:23)

Koks dar tas pat,ka cia paistote. 9menesiai viena, o 6savaites ar 12savaiciu,koks cia zmogus?
Gydytojai net kaip i rimta pciente neziuri,kortele 12savaiciu isduoda. Nes ir savaime kiek atmeta,tai pasak jusu pats organizmas nuzudo vaika?
As nei skatinu, nei smerkiu. Kadangi zinau moteru,kurios pasidare.Tai cia ispustas burbulas, apie depresijas po to, prisiminima po 20metu, kaip idomu dabar tas embrionas atrodytu?
Butu geriau,akd ju neprireiktu zmonem ir jiem netektu rinktis. reta moteris lengvai gi priima toki sprendima.aj, jeigu ka abortas, nesako taip. Matyt gvenimo slaygos neleidzia. Jeigu jum leidzia,jus gimdykit..tik atsotkit su savo morralais nuo tu zmoniu viena karta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodoji_orchideja: 09 gruodžio 2013 - 19:37