Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 24, 14:00)
Kaip tu mazuliuk begyveni?

Vakar nuejau miegoti 19:30, tai siandien visai neblogas nusiteikimas toks, ir pasailis nebe juodas o pilkas su saules probleksciais mirksiukas.gif

QUOTE(Kliamka @ 2012 08 24, 19:16)
sachar, nu tu paklausk ko jis nori, ir jei jis nenori būt su tavim tai nafik tau toks reikalingas. rolleyes.gif

As zinau kad jis nori buti su manim ir jis taip lengvai nepasiduos, nebent as jo paprasyciau atsitraukti, o ir tai klausimas ar jis nusisukes nesigreziotu atgal. Klausiau as jo sito dalyko ir tiksliai galiu pasakyti, kad jis nori buti su manim, kad as jam svarbi ir reikalinga. Bet... as pavargau kapanotis is jo gyvenimo purvyno, irodineti kad esu kitokia nei jam teke sutikti, pavargau nuo jo uzdarumo (jis pats tai pripazino pries sav. diskusijos metu, kad neisileidzia mane nes bijo pasitiketi) tiesiog man reikia silumos is jo o ne saltu sienu i kurias pavargau trankytis. Tiesiog itampa darbe, sunkumai asmeniniame gyvenime, nuovargis, visa tai susidejo i kruva, kad pavargau nuo visko, net ir nuo MB unsure.gif Atsiranda apatija viskam po biski unsure.gif

QUOTE(Ui! @ 2012 08 24, 19:58)
Visada galvojau, kol nepatyrus meilės, kad galiu būti stiprus žmogus, kai reikia. Pasirodo, esu silpna kaip niekad. Nei viena diena nepraeina be ašarų. Nemačiau jo dar tik mėnuo..
Sunku  unsure.gif

Sveikute 4u.gif Pirmi menesiai ir dienos visada buna sunkesni, o po to ismoksi dziaugtis tuo ka turi, vien tai, jog yra pasaulyje zmogutis, kuris tave myli ir kuri myli tu pati jau didelis dziaugsmas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 08 24, 19:16)

Gaila,Kliamka,kad tau taip viskas baigesi,bet atejai dabar pilna patarimu,kuriu pati nepriemei. Ir nuskambejo tai su pikdziuga...

QUOTE(Ui! @ 2012 08 24, 19:58)

Sveika prisijungus 4u.gif Na paliudim visos,bet reikia gyventi ir neisskysti. Meilei atstumas yra isbandymas,ne visi ji atlaiko. Linkiu sekmes 4u.gif

QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 24, 20:36)

TIk tu pati zinai,kaip ten kas tarp jusu. Viskam reikia laiko,nebuna viskas aisku jau pirma akimirka. As tau pritariu,kad vaziuoji i svecius pas vaikina,tai nereiskia,kad turi jam atsimoketi seksu. Ateis laikas,bus ir tai,jei viskas palankiai susiklostys,ner kur skubeti.
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 08 24, 21:08)
Vakar nuejau miegoti 19:30, tai siandien visai neblogas nusiteikimas toks, ir pasailis nebe juodas o pilkas su saules probleksciais  mirksiukas.gif
As zinau kad jis nori buti su manim ir jis taip lengvai nepasiduos, nebent as jo paprasyciau atsitraukti, o ir tai klausimas ar jis nusisukes nesigreziotu atgal. Klausiau as jo sito dalyko ir tiksliai galiu pasakyti, kad jis nori buti su manim, kad as jam svarbi ir reikalinga. Bet... as pavargau kapanotis is jo gyvenimo purvyno, irodineti kad esu kitokia nei jam teke sutikti, pavargau nuo jo uzdarumo (jis pats tai pripazino pries sav. diskusijos metu, kad neisileidzia mane nes bijo pasitiketi) tiesiog man reikia silumos is jo o ne saltu sienu i kurias pavargau trankytis. Tiesiog itampa darbe, sunkumai asmeniniame gyvenime, nuovargis, visa tai susidejo i kruva, kad pavargau nuo visko, net ir nuo MB  unsure.gif Atsiranda apatija viskam po biski unsure.gif

Cukreli,mazyte,tau butinai reikia atostogu. Nuo visko. Tik kaip tau jas suorganizuoti...
Nepasiduok apatijai console.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 08 24, 21:18)
Cukreli,mazyte,tau butinai reikia atostogu. Nuo visko. Tik kaip tau jas suorganizuoti...
Nepasiduok apatijai  console.gif

As ir pati tai suprantu, bet niekas artimiausiau metu ju neduos verysad.gif O sia sa isvis pekla buvo, vadove atostogauja, 3 zmones isejo is darbo, tai ant manes pakabino prie kasdieniu darbu dar atranka, priemima i darba ir pan doh.gif

Aciu kad bent jus mane isklausot ir palaikot wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu baikit panos, kokia dar piktdžiuga verysad.gif tiesiog išmokau (mokausi) vertint situaciją atmerktomis akimis, o ne tokiomis kokiomis ją nori matyti. Taip, žinau, tikrai labai smagu girdėti "aš tikiu, jūs gyvensit ilgai ir laimingai", tada taip pakelia nuotaiką ir įkvepia, tačiau kai kuriose situacijose tai yra neblaivios galimybės. Paprasčiausiai nusiėmiau rožinius akinius. Pagaliau išgirdau, kad kai žmonės nori būti kartu tai ir būna ir neverta gaišt laiko su vyru, kuris tave verčia klausinėti bet ko, kas susiję su jo jausmais tau. Beje, vyras niekada nebūna užsiėmęs tiek, kad neturėtų laiko gauti tai ko jis nori.

Mirabella, pamiršau parašyt, kad smagu jog apturėjai tiek nuotykių, tavo atostogos tikrai geresnės nei maniškės. O italų mokausi jau kažkiek metų, einu į privačias pamokas, aš tik nenorėjau kad klaidingai suprastum to posakio mintį, nors ir smagiau galvot, kad jis tavęs trokšta, o ne draugiškai tai sako. Ten tik palyginau. Maniau tavo humoro jaumas nedingo.

Na gerai, pasistengsiu nedrumsti jūsų forumo, nors net ir jums uždaryt duris nėra taip lengva kai šitiek išgyventa ir pripasakota.

sachar, linkiu jums aiškumo santykiuose, gal išvažiuosit kartu kokių gerų atostogų ir viska susidėliosit. Esi šauni, veikli, stipri motera, bet netempk visko ant savo pečių. 4u.gif

festina lente, gražių ramių jums vestuvių. 4u.gif

abiga, jei ką, dar susisieksim dėl to daktarėlio. mirksiukas.gif biggrin.gif

green tea, pas tave man atrodo viskas puiku, taip ir toliau, linkėjimai triušiui. wink.gif

elegantiškai sninga net nežinau ko palinkėt, man regis ji turi tai apie ką daug kas dar tik svajoja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 08 24, 20:46)
Nu baikit panos, kokia dar piktdžiuga  verysad.gif  tiesiog išmokau (mokausi) vertint situaciją atmerktomis akimis, o ne tokiomis kokiomis ją nori matyti. Taip, žinau, tikrai labai smagu girdėti "aš tikiu, jūs gyvensit ilgai ir laimingai", tada taip pakelia nuotaiką ir įkvepia, tačiau kai kuriose situacijose tai yra neblaivios galimybės. Paprasčiausiai nusiėmiau rožinius akinius. Pagaliau išgirdau, kad kai žmonės nori būti kartu tai ir būna ir neverta gaišt laiko su vyru, kuris tave verčia klausinėti bet ko, kas susiję su jo jausmais tau. Beje, vyras niekada nebūna užsiėmęs tiek, kad neturėtų laiko gauti tai ko jis nori.

Mirabella, pamiršau parašyt, kad smagu jog apturėjai tiek nuotykių, tavo atostogos tikrai geresnės nei maniškės. O italų mokausi jau kažkiek metų, einu į privačias pamokas, aš tik nenorėjau kad klaidingai suprastum to posakio mintį, nors ir smagiau galvot, kad jis tavęs trokšta, o ne draugiškai tai sako. Ten tik palyginau. Maniau tavo humoro jaumas nedingo.

Na gerai, pasistengsiu nedrumsti jūsų forumo, nors net ir jums uždaryt duris nėra taip lengva kai šitiek išgyventa ir pripasakota.

sachar, linkiu jums aiškumo santykiuose, gal išvažiuosit kartu kokių gerų atostogų ir viska susidėliosit. Esi šauni, veikli, stipri motera, bet netempk visko ant savo pečių. 4u.gif

festina lente, gražių ramių jums vestuvių. 4u.gif

abiga, jei ką, dar susisieksim dėl to daktarėlio. mirksiukas.gif  biggrin.gif

green tea, pas tave man atrodo viskas puiku, taip ir toliau, linkėjimai triušiui. wink.gif

elegantiškai sninga net nežinau ko palinkėt, man regis ji turi tai apie ką daug kas dar tik svajoja.  smile.gif

Atleisk, jeigu pasirode, jog tave uzsipuoliau.As zinau savo situacija. Tu zinai savaja. Mes visada turim vilti graziausiai istorijos pabaigai. Man tik pasirode, kad nenusisekus su chose tu pamanei (gal net nesamoningai): "na stai dar viena kvailute" ir tai nuskambejo lyg palengvejimas tau paciai. Taciau visa tai zmogiska, labai naturalu...
Galimybe visada yra, kad ir kokia baisinga ir neblaivi ji atrodo. Kai rasai nuo ryto iki vakaro darba, o laiko like labai mazai, taip pat labai neblaivu manyti, kad spesi pabaigti ir dar apsiginsi, bet kazkaip prasisuki. Kai atrodo, jog jokios meiles nera, nezinia ka zmogus suvoks savo sirdyje ir galvoje, ar is uz kokio kito kampo islys kitas armandas. Situacija as priimsiu tokia kokia ji yra. Ir liudeti ir juoktis sveika. Visa tai mus augina. Be to, dabar kaip yra, yra ne mano rankose, nors italas ir sake, kad viskas nuo manes priklauso. (nezinau kodel jis mestelejo tokio fraze). Gal siaip, daznai jis sneka neapgalvotai. Tegul viskas nusistovi, nusisedi, drauga turet taip pat vertybe. Pykcio nejausiu jei nieko neiseis.

"Gauti tai ko jis nori". Nezinau ka cia konkreciai turejai galvoje, bet visokiu vyru yra ir ju norai labai skirtingi.Vieniems reikia sekso ir partneriu ivairoves, kitiems stabilumo ir zmogaus, kuri butu salia, tretiems skalbejos, virejos ir pan. I sirdi neilysi. Kas liecia mano situacija, kai pasakiau, kad neketinu atidirbti uzbilieta, jis pasake "negi manai, kad cia truksta moteru ir del to as ta bilieta pirkau", taciau dabar jis pazino mane kitokia, ir liudna, ir nedavalgiusia (kai kurio maisto negalejau praryti) ir kaprizinga : ) Pasakiau, kad negaliu visada sypsotis ir deveti kaukiu.

Del posakio, klausiau vieno italo ir jis man pasake, kad sis pasakymas turi daug spalvu. Ji galima sakyti ir draugui ir mamai, kai nori istorija pradeti, bet ir tada kai ja nori baigti, be to tai gali buti fraze dar pries tai kol pradedama sakyti "ti amo". Tai, kad jis norejo manes kaip moters buvo akivaizdu, tai ar jis nori manes savo gyvenime, visiskai neaisku ir labai miglota. Tam posakiui ir nesuteikiau kazin kokios reiksmes, sakiau aiskiai, kad jo jausmu nesuprasi. Tai, kad neraso turbut irgi si ta reiskia............Pamatysim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 08 24, 21:46)
Nu baikit panos, kokia dar piktdžiuga  verysad.gif  tiesiog išmokau (mokausi) vertint situaciją atmerktomis akimis, o ne tokiomis kokiomis ją nori matyti.

Zinau kaip tu jautiesi ir tikrai nieko nesakau, nes nu kartais tikrai per daug prisisvaigstam ir tikrai sutinku, kad vyras jei nores ras laiko visada. Ir ne tik vyras, mes visi randam jei norim ax.gif Tik nereikia pamirsti, kad jei nemyli taip kaip tu to nori, tai dar nereiskia kad visai nemyli mirksiukas.gif Tiesiog mes visi skirtingi, skirtingai suprantam tam tikrus veiksmus, zodzius. Zmogus sako viena, o mes girdim visai ka kita, nes viska priimam palei savo suvokimo prizme doh.gif Jei zmogus brangus manau visada verta pameginti ji suprasti biggrin.gif

As ir netempiu, kaprizinga mergiote paskutiniu metu esu hihihi.gif nera tai i nauda santykiams, bet noriu kad MB pamegintu pazvelgti per mano prizme i situacija (jei as tylesiu jis to tikrai nei nesupras kad reikia), gal tada kas pasikeis. O jei jis to nesugebes, vadinas mum nepakeliui ir tiek.
Atsakyti
Mirabella, bet nepaisant visko ir kas toliau išeis iš jūsų bendravimo, geros buvo atostogos, ar ne? Pati Italija patiko? Kad jis viską mokėjo už Tave, o sekso negavo, manau, yra teisinga, kitaip atrodytų, kad jam tokiu būdu atsilyginai už atostogas. Manau, Tavo vietoje nenorėčiau, kad taip atrodytų, o jei iš jūsų bendravimas tęsis, tai natūraliai įvyks.

Sachar,
neįsivaryk kokios ligos dėl tų visų stresų - gal ir santykiai su MB atrodo juodesni būtent dėl tos įtampos kitose gyvenimo srityse? 4u.gif

Kliamka, kėsinėsi maniškį atimt? Neatiduosiu biggrin.gif Prisiminiau, jis turi du laisvus draugus būsimus penktakursius biggrin.gif Tiesa, nežinau, kiek Tau metų, bet gal per jauni lotuliukas.gif Linkiu neužimta širdim susirast mirksiukas.gif Ech, bet kiek minusų gydytojo profesijoj, kad ir dabar maniškis budėjime.

Green tea
, kaip Tu, ar susitikai šį savaitgalį su TB?

Ui, sveika atvykus. Tai kada kitas susitikimas, lėksi pas jį į Turkiją, ar jis pas Tave atskris? Kiek dar metų liko mokytis?

Visoms kitoms stiprybės laukiant susitikimų su antrom puselėm 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 08 25, 14:23)
Sachar, neįsivaryk kokios ligos dėl tų visų stresų - gal ir santykiai su MB atrodo juodesni būtent dėl tos įtampos kitose gyvenimo srityse? 4u.gif

Ech, bet kiek minusų gydytojo profesijoj, kad ir dabar maniškis budėjime.

Stengiuos 4u.gif Manau ir as kad itakoja tie visi stresai ir santykius, viena drauge sake, kad db pas mus toks rimtas krizinis laikotarpis, jei praeisim ji, tai busim kartu, ziuresim ar iveiksim blush2.gif

Gal pas SB si savaitgali? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 08 25, 13:23)
Mirabella, bet nepaisant visko ir kas toliau išeis iš jūsų bendravimo, geros buvo atostogos, ar ne? Pati Italija patiko? Kad jis viską mokėjo už Tave, o sekso negavo, manau, yra teisinga, kitaip atrodytų, kad jam tokiu būdu atsilyginai už atostogas. Manau, Tavo vietoje nenorėčiau, kad taip atrodytų, o jei iš jūsų bendravimas tęsis, tai natūraliai įvyks.
[b]

Nepaisant visko nesigailiu tikrai, kad isvykau smile.gif Atostogos buvo neblogos, graziai idegiau (taip dar gyvenime nebuvau idegus), paragavau ko neragavus, prisimaudziau iki soties (sia vasara net nebuvau lietuvoj maudziusius...) daug ka supratau apie zmones ir save pacia. Kartais reikia gebeti prisitaikyti ir dziaugtis tuo, ka turi ta akimirka, o ne tai ka galetum tureti ir ka prisifantazavai....
Aciu uz palaikyma. As zmogus truputi su senoviniu mastymu. Man seksas turi buti ne vien del fizinio, bet ir del emocinio malonumo. Jeigu jautiesi saugi ir mylima, tada viskas puiku, o jeigu sirdis tau kuzda, kad ne laikas, na ka gi, galiu ir susitvardyti... g.gif Nenorejau tustumos jausmo po visko. As jam pasakiau, kad jeigu labai noresi dar pasimatysim. Tad jeigu nebenores gaisti laiko ir vel leisti pinigus, tuomet viskas aisku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 08 25, 15:46)
Stengiuos 4u.gif Manau ir as kad itakoja tie visi stresai ir santykius, viena drauge sake, kad db pas mus toks rimtas krizinis laikotarpis, jei praeisim ji, tai busim kartu, ziuresim ar iveiksim  blush2.gif

Gal pas SB si savaitgali? biggrin.gif

Nea, būtent dėl to, kad dirba, ir nesusitikom. Rytoj gi atmiegot turės.

Linkiu, kad visas krizes įveiktumėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 08 25, 15:07)
Man seksas turi buti ne vien del fizinio, bet ir del emocinio malonumo. Jeigu jautiesi saugi ir mylima, tada viskas puiku, o jeigu sirdis tau kuzda, kad ne laikas, na ka gi, galiu ir susitvardyti... 

Manau teisingas poziuris 4u.gif

QUOTE(abiga @ 2012 08 25, 16:30)
Nea, būtent dėl to, kad dirba, ir nesusitikom. Rytoj gi atmiegot turės.

Linkiu, kad visas krizes įveiktumėt  smile.gif

Tai gal kitas savaitgalis nusimato? wub.gif Kita savaitgali MB atskris vienai nakciai, kad sunu pasiimti atgal i Anglija, jau laikas i mokykla, o kada po to susimatysim nzn... reikia gal pradet galvoti apie gimtadieni, uz men beveik. Nei neisivaizduoju kaip pasveikinti g.gif

Tikiuosi ir as wub.gif Aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 08 25, 14:23)
Kliamka, kėsinėsi maniškį atimt? Neatiduosiu biggrin.gif Prisiminiau, jis turi du laisvus draugus būsimus penktakursius  biggrin.gif  Tiesa, nežinau, kiek Tau metų, bet gal per jauni  lotuliukas.gif Linkiu neužimta širdim susirast  mirksiukas.gif Ech, bet kiek minusų gydytojo profesijoj, kad ir dabar maniškis budėjime.

ojoj, nesikėsinu, matyt sumaišiau su green tea doh.gif sorry biggrin.gif penktas kursas dar tikrai žiopliukai, kaip tokių studentų grupiokė sakė - jiem vis dar tik juokeliai galvoj mirksiukas.gif o man penktas jau gan senokai buvo biggrin.gif tikiu, kad yra minusų, bet bent jau neprivalu būti užsieny, tad čia iš kurios pusės pažiūrėsi. smile.gif
Atsakyti