Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

QUOTE(sachar @ 2012 08 28, 13:50)
Nemiga kankina?  unsure.gif

Na gal biskiuka geriau, is dalies del to kad visa savaitgali ismiegojau, tai ir nuotaika zvalesne ir optimistiskesne  ax.gif Sumasciau MB save pasidovanoti  lotuliukas.gif Paprasiau darbe 2 laisvu dienu ir per gimtadieni siurpraiza darysiu  rolleyes.gif

Oho, kazkas naujo  bigsmile.gif Tai kai jau suknyte turesi, butinai parodyk ir mum  bigsmile.gif

Net nzn kas man cia uzejo. Ir nervavausi,ir verkiau,ir per langa ejau ziureti doh.gif Savaitgali rankiojau Grizles nuotraukas ir filmukus is visu kampu,surasiau viska i 1 dvd,pablioviau nuo sirdies taip. O sianakt po langais katinai reke,teritorija nepasidalina. Nzn,senai verkiau,matyt prisikaupe. Dar tos vestuves... Vyras man net ziedu pavyzdziu prisiunte,o as ziuriu kaip ne man to reikia,kazkur is salies. Ir pyksta jis,ir nervuojasi,lyg man visai nerupi tos vestuves. Na rupi man,tik as niekad negalvojau,nesvajojau,is kur man dabar zinoti,ko as noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 08 28, 13:50)

Sumasciau MB save pasidovanoti  lotuliukas.gif Paprasiau darbe 2 laisvu dienu ir per gimtadieni siurpraiza darysiu  rolleyes.gif

Puiki dovana,as tokios irgi labai noreciau smile.gif Jau keli metai,kai per gimtadienius mes vis atskirai...
Tik reikia tau kazkaip issiaiskinti,kada jis planuoja pas tave,kad neprasilenktumet biggrin.gif ir kad siurprizas pavyktu.
Zinai,kadangi mes abu svarstykles,tai galiu itarti,kaip tau buna sunku su saviskiu. Mes vis svarstom svarstom,sveriam viska ant savo lekstuciu ax.gif Zinau,kad daugeli tai uzknisa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 08 28, 14:01)
Savaitgali rankiojau Grizles nuotraukas ir filmukus is visu kampu,surasiau viska i 1 dvd,pablioviau nuo sirdies taip. O sianakt po langais katinai reke,teritorija nepasidalina.

Ir pyksta jis,ir nervuojasi,lyg man visai nerupi tos vestuves. Na rupi man,tik as niekad negalvojau,nesvajojau,is kur man dabar zinoti,ko as noriu  doh.gif

Gal sukilo tiesiog viskas... unsure.gif Nors as ir pati sunkiai vakar uzmogau doh.gif

Na gal sajones tokios ir neturejai, bet kas tau tinka manau zinai mirksiukas.gif As tai noriu paprasto zieduko pvz, bet kad is abieju pusiu isgraviruoti lotyniskai galeciau viena feaze wub.gif "Stai mano sirdis..." ir "...saugok ja amzinai" O nieko kito neisiaizduoju, nei paciu vestuviu, nei suknes, nei sveciu kiekio, nei vietos, bet vat ziedukus noriu butent tokius blush2.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 08 28, 15:01)
Tik reikia tau kazkaip issiaiskinti,kada jis planuoja pas tave,kad neprasilenktumet  biggrin.gif  ir kad siurprizas pavyktu.

Zinai,kadangi mes abu svarstykles,tai galiu itarti,kaip tau buna sunku su saviskiu. Mes vis svarstom svarstom,sveriam viska ant savo lekstuciu  ax.gif Zinau,kad daugeli tai uzknisa  biggrin.gif

Bilietus jau turiu bigsmile.gif Db belieka kaip nors issisukti su tuo, kad nesumastytu jis pats bilietu pirkti (nors sekmadienini paskutini nupirkau, ai gal ir negalvos ax.gif ) o kad per gimtadieni pats islektu pas mane - abejoju, nebent per manaji bigsmile.gif Na tikiuosi nei as itarimo sukelsiu nei reikes galvoti kaip cia issisukineti biggrin.gif

Na kolkas dar neteko taip labai su tuo susidurti, gal del to kad jis svarsto tyliai, tai ir nepastebiu, bet jei jau ka nusprende vadinas taip ir turi buti doh.gif o as tokia megeja griauti planus lotuliukas.gif MB nelabai patenkintas buna jei nuo grafiko nuslinkstam hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 08 28, 13:50)

Prigulk nusnausti tada dabar 4u.gif Nors gal jei nemiegosi dieną, vakare krisi kaip lapas, irgi gerai biggrin.gif
Ech wub.gif Belieka tau jį raminti hihihi.gif
Suprantama, kad norisi pabūti ilgiau dviese mirksiukas.gif Manau gerai viskas susidėlios 4u.gif

QUOTE(sachar @ 2012 08 28, 14:50)

Aš matau, kad geriau jautiesi bigsmile.gif Jau va ir gimtadienio dovaną kokią suplanavai TB bigsmile.gif Super wub.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 08 28, 15:01)

Aš įsivaizduoju, kad sunku apsispręsti, jei niekad nebuvai pagalvojusi apie žiedus ir kitus vestuvinius dalykėlius unsure.gif Suprantu tiek tave, tiek jį.. Kantrybės, biškelį pasikankinsit, o po to vėl ramiai gyvensit cool.gif

QUOTE(sachar @ 2012 08 28, 16:37)

Aš irgi tokios dovanos norėčiau, kaip kad Sachar sumastei bigsmile.gif
Graži frazė wub.gif Bet aš gal lietuviškai norėčiau .. blush2.gif Aš bendrą vaizdą susidariusi kokių norėčiau vestuvių esu blush2.gif Na, aišku, vis tiek kokie 5 variantai suknelės modelių patiktų biggrin.gif Bet vis tiek pagalvoju kartas nuo karto ax.gif
Kada skrisi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 28 rugpjūčio 2012 - 14:54
QUOTE(Green tea* @ 2012 08 28, 15:52)
Aš matau, kad geriau jautiesi  bigsmile.gif Jau va ir gimtadienio dovaną kokią suplanavai TB  bigsmile.gif Super  wub.gif

Aš bendrą vaizdą susidariusi kokių norėčiau vestuvių esu blush2.gif Na, aišku, vis tiek kokie 5 variantai suknelės modelių patiktų  biggrin.gif Bet vis tiek pagalvoju kartas nuo karto  ax.gif

Kada skrisi?  4u.gif

Na kai visa savaitgali pramiegojau kitaip ir buti negali doh.gif Zvaliau tiesiog jauciuso, energijos daugiau ir noras kazka veikti atsiranda biggrin.gif Dar galvoju kad vistiek reiktu kokia deze su kaspinu padovanoti, tik cia dar generuojasi mintis, net tecio klausiu patarimo, gal kartu ka sumastysim smile.gif Noriu kad atidares deze issautu chlapuske su konfeti, bet i virsu, mastau ar imanoma tai padaryt g.gif O dar minti turejau ar tai cia kaspina ant saves uzsikabinti ar su pilvo sokiu kostiumu ir pasirodymu iseiti lotuliukas.gif na stogo vaziavimo stadija pas mane matyt hihihi.gif

Ir kai pradesi savo planuotis, viskas bus visai kitaip doh.gif

Rugsejo 27d bilietus turiu jau wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(sachar @ 2012 08 28, 21:38)
Na kai visa savaitgali pramiegojau kitaip ir buti negali  doh.gif Zvaliau tiesiog jauciuso, energijos daugiau ir noras kazka veikti atsiranda  biggrin.gif Dar galvoju kad vistiek reiktu kokia deze su kaspinu padovanoti, tik cia dar generuojasi mintis, net tecio klausiu patarimo, gal kartu ka sumastysim smile.gif Noriu kad atidares deze issautu chlapuske su konfeti, bet i virsu, mastau ar imanoma tai padaryt  g.gif O dar minti turejau ar tai cia kaspina ant saves uzsikabinti ar su pilvo sokiu kostiumu ir pasirodymu iseiti  lotuliukas.gif na stogo vaziavimo stadija pas mane matyt hihihi.gif

Ir kai pradesi savo planuotis, viskas bus visai kitaip  doh.gif

Rugsejo 27d bilietus turiu jau  wub.gif

Aš šiandien nusprendžiau be žadintuvos keltis, tai miegu miegu ir galvoju, kiek ilgai jau miegu, reikia keltis! Pasižiūriu į laikrodį - 9val. tik lotuliukas.gif Pripratau anksti keltis matyt biggrin.gif
Dar laiko turi, tai sugalvosi kaip kas mirksiukas.gif Deja, nieko patarti negaliu biggrin.gif Minėjai, kad jam nelabai tavo šokiai patinka, tai nepatinka, kad apskritai šoki, ar būtent tie šokiai? Jie būtent tie šokiai, tai riškis kaspiną biggrin.gif
Tai aišku, kad kitaip bus biggrin.gif Dažnai juk taip smile.gif
Ką kitos gero? Kur pradingusios? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

As nepradingus biggrin.gif Jau geriau pamiegojau,tai ir nuotaika kitokia. Diena as niekad nemiegu,na nebent labai sergu. Tai jei nakti neiseina isismiegoti,tada laukiu kitos nakties.

Pradedu galvoti,kad ir as isprotesiu iki to gruodzio lotuliukas.gif Nes siandien jau vel kitaip sugalvojau,vel kitaip noriu doh.gif Kai pagalvoju,nu kaip as atrodyciau su ta balta suknele,kaip backute kokia blush2.gif Ne mano figurai tokie dalykai. Labai tikiuosi,kad vyras grys ir tada viska susideliosim jau kas kaip,tada nereiks blaskytis ir ateis ramybe. Laukti liko iki rugsejo 9 smile.gif Visai nedaug jau.

Sachar,o kaip tu planuoji ta dezute su rankiniu bagazu nusivezti? As siulyciau geriau jau stilizuotai save su kaspinu iteikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 08 29, 11:56)
Labas rytas  4u.gif

As nepradingus  biggrin.gif  Jau geriau pamiegojau,tai ir nuotaika kitokia. Diena as niekad nemiegu,na nebent labai sergu. Tai jei nakti neiseina isismiegoti,tada laukiu kitos nakties.

Pradedu galvoti,kad ir as isprotesiu iki to gruodzio  lotuliukas.gif  Nes siandien jau vel kitaip sugalvojau,vel kitaip noriu  doh.gif  Kai pagalvoju,nu kaip as atrodyciau su ta balta suknele,kaip backute kokia  blush2.gif  Ne mano figurai tokie dalykai. Labai tikiuosi,kad vyras grys ir tada viska susideliosim jau kas kaip,tada nereiks blaskytis ir ateis ramybe. Laukti liko iki rugsejo 9  smile.gif  Visai nedaug jau.

Sachar,o kaip tu planuoji ta dezute su rankiniu bagazu nusivezti? As siulyciau geriau jau stilizuotai save su kaspinu iteikti  smile.gif

Tu tai žinau, kad nepradingus irnesakyk.gif Čia kreipiausi į kitas, per kelias dienas nepasirodžiusias hihihi.gif
Na va, visos jau išsimiegojusios good.gif

biggrin.gif Kol pats nepradedi planuoti tai atrodo, kas čia tėra ax.gif Bet iš tikrųjų.. Kuo daugiau laiko iki vestuvių, tuo baisiau, nes nuomonė gali pasikeisti kokius 150 kartų hihihi.gif
Eik jau, manau gražiai ir su balta atrodysi, tik pūsto nieko nesirink ir tiek mirksiukas.gif Jei bus gražaus, prigludusio silueto suknutė, gražiai atrodysi tikrai mirksiukas.gif Tik jau reikia matuotis būtinai, internetu turbūt sunkoka būtų pirkti mastau.gif
Taip ir bus 4u.gif Tiek ir beliko mirksiukas.gif Aš irgi panašiu metu su MB susitiksiu, jei viskas gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 08 29, 11:55)
Tik jau reikia matuotis būtinai, internetu turbūt sunkoka būtų pirkti mastau.gif

Kad matuotis butina,tai aisku. Kaip kitaip suzinoti,kas tinka,kas ne. Internetu tik apatinius perku,tuos,vyro akims pasidziaugti biggrin.gif O del sukneles nzn,ziema taip grazu kazkas labiau ziemai tinkancio,megzto,silto. Ir nuotaku graziu maciau tokiu,su moherio sukniom...

Nusprendziau i vestuviu skilti neiti,kad nesiblaskyciau lotuliukas.gif

Cia perku dazniausiai http://www.intymipagunda.lt/
kartais dar cia http://www.apatiniaidrabuziai.lt/
Bet as perku tik Obsessive firmos,su kitais teko ne karta nusivilti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 29 rugpjūčio 2012 - 11:17
QUOTE(festina lente @ 2012 08 29, 13:03)
Kad matuotis butina,tai aisku. Kaip kitaip suzinoti,kas tinka,kas ne. Internetu tik apatinius perku,tuos,vyro akims pasidziaugti  biggrin.gif  O del sukneles nzn,ziema taip grazu kazkas labiau ziemai tinkancio,megzto,silto. Ir nuotaku graziu maciau tokiu,su moherio sukniom...

Nusprendziau i vestuviu skilti neiti,kad nesiblaskyciau  lotuliukas.gif

Aš kokį megztuką ar ką perku ir internetu, bet va su suknelėm sudėtingiau tikrai drinks_cheers.gif
biggrin.gif o kur perki? Numesk kokią nuorodą blush2.gif
Man labai labai gražu megztos, moherio suknutės wub.gif Aišku, visokių esu mačius, su vienom atrodo kaip fėjos, su kitom nelabai kaip.. Sunku išsirinkti, megztą ypač. unsure.gif Gal išeitis būtų koks šalis ar trumpas megztukas moherio ant lengvos suknutės? rolleyes.gif

Kol kas neik biggrin.gif Kai su vyru galutinai susitarsit kaip kas ir kils kokių klausimų, va tada ir pasiskaitysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 08 29, 10:14)
Pasižiūriu į laikrodį - 9val. tik  lotuliukas.gif Pripratau anksti keltis matyt  biggrin.gif

Minėjai, kad jam nelabai tavo šokiai patinka, tai nepatinka, kad apskritai šoki, ar būtent tie šokiai? Jie būtent tie šokiai, tai riškis kaspiną biggrin.gif

Pala greit atprasi hihihi.gif

Na jam siaip tie visi "babaiski" dalykai ne prie dusios, bet kaip as soku patinka, tik gal nervuoja, kad tie sokiai tiek daug mano laiko atima, o dar kai atvaziuoja, o as sokiose tai isvis nervas ji ima ax.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 08 29, 10:56)
Pradedu galvoti,kad ir as isprotesiu iki to gruodzio  lotuliukas.gif  Nes siandien jau vel kitaip sugalvojau,vel kitaip noriu  doh.gif  Kai pagalvoju,nu kaip as atrodyciau su ta balta suknele,kaip backute kokia  blush2.gif  Ne mano figurai tokie dalykai.

Sachar,o kaip tu planuoji ta dezute su rankiniu bagazu nusivezti? As siulyciau geriau jau stilizuotai save su kaspinu iteikti  smile.gif

Nei neabejoju kad dar daug kartu persigalvosi, bet va pamasciau imesiu pora nuotraukyciu mano pazystamos, kaip ji suderino balta suknyte ir vestuves, nu man lb jos pasirinkimas patiko wub.gif
01
02
03

Na taigi chlapuskei dideles dezes nereikia mirksiukas.gif Na bet jei su ta deze nesigaus, tai pati issausiu chlapuske lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 08 29, 16:09)

Nei neabejoju kad dar daug kartu persigalvosi, bet va pamasciau imesiu pora nuotraukyciu mano pazystamos, kaip ji suderino balta suknyte ir vestuves, nu man lb jos pasirinkimas patiko  wub.gif
01
02
03

Na taigi chlapuskei dideles dezes nereikia  mirksiukas.gif Na bet jei su ta deze nesigaus, tai pati issausiu chlapuske  lotuliukas.gif

Labai graziai nuotaka atrodo,ne kaip visos thumbup.gif Tik as ziemai noriu kazko labiau ziemisko...

Chlapuskei dideles dezes nereikia,ziurint kokia chlapuske biggrin.gif Bet ar tu tikra,kad orouoste praleis su tokiu bagazu? Geriau issiaiskink,kad nereiktu ismesti visos dovanos.

Atsakyti