Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 18

QUOTE(vaidulka33 @ 2012 08 29, 16:14)
Norėčiau informacijos. Buvo paskaičiuota socialinė už 3 mėn. Nuo birželio 1 iki rugsėjo 1 d.  Rugpjūčio 7 d. vyras išsipirko verslo liudijimą, tai kiek suprantu už rugpjūtį socialinės negausim? Ačiū

ur rugpjucio menesi dar gausite
Atsakyti
IZABELEC ačiū už atsakymą.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif reikia truputi info 4u.gif as 3 men stoviu darbo birzoi,gaunu bedarbio pasalpa ir tiek pat laiko gaunu soc pasalpa 4u.gif kai baigs moketi DB,ar man mokes socialinis?ir kiek laiko? smile.gif ar yra mamyciu is Jonavos kurios atidirba soc pasalpa viesais darbais?parasykit i AZ,reikia informacijos siek tiek 4u.gif
Atsakyti

Laba diena 4u.gif reikia truputi info 4u.gif as 3 men stoviu darbo birzoi,gaunu bedarbio pasalpa ir tiek pat laiko gaunu soc pasalpa 4u.gif kai baigs moketi DB,ar man mokes socialinis?ir kiek laiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 08 31, 14:26)
Laba diena 4u.gif reikia truputi info 4u.gif as 3 men stoviu darbo birzoi,gaunu bedarbio pasalpa ir tiek pat laiko gaunu soc pasalpa 4u.gif kai baigs moketi DB,ar man mokes socialinis?ir kiek laiko? smile.gif

Mokes,kol atitiksit reikalavimu jai gauti ir kol pajamos nevirsis zmogui 350 lt.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 08 31, 14:30)
Mokes,kol atitiksit reikalavimu jai gauti ir kol pajamos nevirsis zmogui 350 lt.

aciu 4u.gif
Atsakyti
gal kas gali pasakyti kur Vilniuje reikia kreitis del soc. pasalpu,pinigeliu uz vaikus,kompensaciju uz komunalius mokescius ir pan.? ar Kauno g. 3?
Atsakyti
QUOTE(Mochera @ 2012 09 02, 12:26)
gal kas gali pasakyti kur Vilniuje reikia kreitis del soc. pasalpu,pinigeliu uz vaikus,kompensaciju uz komunalius mokescius ir pan.? ar  Kauno g. 3?

Ziurint is kokio esat rajono?
Atsakyti
QUOTE(Mochera @ 2012 09 02, 12:26)
gal kas gali pasakyti kur Vilniuje reikia kreitis del soc. pasalpu,pinigeliu uz vaikus,kompensaciju uz komunalius mokescius ir pan.? ar  Kauno g. 3?

Pagal seniūniją:
http://www.vilnius.l....php?3215008082
Atsakyti
Gaunu socialine pasalpa jau 3men, si menesi tureciau prasitesti, esu registruota darbo birzoje.
Is jos issiregistravus ir vel prisiregistravus ta pati menesi ar man nutrauks pasalpos gavima, ta prasme ar SPC matytu ta trumpa issiregistravimo laikotarpi ? ar deretu kazkam del to teisintis ?
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 09 03, 19:23)
Gaunu socialine pasalpa jau 3men, si menesi tureciau prasitesti, esu registruota darbo birzoje.
Is jos issiregistravus ir vel prisiregistravus ta pati menesi ar man nutrauks pasalpos gavima, ta prasme ar SPC matytu ta trumpa issiregistravimo laikotarpi ? ar deretu kazkam del to teisintis ?

Matytu,bet nenutrauks mokejimo.
Atsakyti
sveikos mergaites.atejau paklausti jusu del socialines pasalpos.gaunu motinystes pasalpa,vyras gauna alga minimalia,ir dar gaunu uz vaikus.norejau pakalsuti ar skaiciuojant pasalpa ims vaiku pinigus tuos gaunamus.labai aciu uz atsakymus
Atsakyti