Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 18

QUOTE(MAILUTĖ @ 2012 09 03, 23:01)
sveikos mergaites.atejau paklausti jusu del socialines pasalpos.gaunu motinystes pasalpa,vyras gauna alga minimalia,ir dar gaunu uz vaikus.norejau pakalsuti ar skaiciuojant pasalpa ims vaiku pinigus tuos gaunamus.labai aciu uz atsakymus

Taip.Vaiko pinigai 97.50 arba 52,ieina i soc.pasalpos apskaiciavima.
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2012 07 30, 09:48)
paskola 39.000 lt, uz ja buvo pirkta buto dalis priklausiusi broliui, pinigai jam ir buvo pervesti tiesiai is banko 4u.gif

http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=415160
14str. 9 d. ir 17str-21d.
Atsakyti
Iskilo toks klausimas.
gaudavome soc pasalpa, esam as su vyru ir sunelis 3m.
As pradejau mokytis profesinioje mokykloje. Ar dar kai tvarkysius soc pasalpa, man pranesti kad as mokausi.
Ar as gausiu soc pasalpa kad mokausi, ar man jau ji nepriklausys ? g.gif
Stipendijos tikriausiai negausiu, nes nevisad turiu galimybe nuvykti i mokykla. kaip iseina kad kas paziurejo mazyli
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 09 04, 08:32)
Iskilo toks klausimas.
gaudavome soc pasalpa, esam as su vyru ir sunelis 3m.
As pradejau mokytis profesinioje mokykloje. Ar dar kai tvarkysius soc pasalpa, man pranesti kad as mokausi.
Ar as gausiu soc pasalpa kad mokausi, ar man jau ji nepriklausys ? g.gif
Stipendijos tikriausiai negausiu, nes nevisad turiu galimybe nuvykti i mokykla. kaip iseina kad kas paziurejo mazyli

kaskart tvarkantis socialine pasalpa, reikes issiimti pazyma, kad mokotes ir negaunate jokiu pajamu is mokyklos (stipendiju) ir pristatyti i socialini kartu su kitais reikiamais dokumentais.
mokslai visiskai neitakoja soc.pasalpos, jei negaunate jokiu stipendiju - soc. stipendija (390lt per menesi nesiskaito)
Papildyta:
QUOTE(kroha @ 2012 08 25, 14:31)
sveiki. gal galesit patarti. ggyvenau mazam miesteli ir gaudavau soc.pasalpa, dabar persikeliau i miesta ir pasake, kad dar turejau gauti vaiko pinigelius 52 lt, tai ar imanoma, kad ka negavau, dabar sumoketu? nes miesteli pasalpa nutraukiau, o mieste tik nuo rugsejo galesiu pradet tvarkyt.

visa ka susigrazinsit uz metus laiko 12x52=624lt - nuskaiciuos jums nuo soc. pasalpos, arba ta menesi negausite jos, nes virsysite pajamas (350lt)
Papildyta:
QUOTE(domante4 @ 2012 08 24, 12:07)
sveiki,
visu pirma JOLANCIUK -Jus nuostabus zmogus 4u.gif  4u.gif  4u.gif aciu.
o dabar vel noresiu patarimo... ax.gif
suzinojau,kad KU studijuojanti studente( ne tik KU ;-)) ) ir dirbanti 0.25 etato kruviu,(maziau nei 350 lt atlyginimu) gali gauti soc,stipendija,tai yra 390 lt. visa tai tavrkytis reikia pagal gyvenamaja vieta,bet nuo kada iki kada reikai issidarbinti ir nesti visus dokumentus ax.gif
ir mano atveji: KU studente jau dirba rugpjuti  uz minimuma 1 etatu,jei dar rugseji ir spali dirbs uz 02.25 ar gales lapkrity su 3 men .atlyginimo pazyma ir kitais dok.eiti del sios socialines pasalpos ar uzteks dirbti spali,lapkriti,gruodi ir viska pristatyti iki sausio 15  g.gif kaip cia protingaiusai pasielgti  g.gif  blush2.gif ACIU 4u.gif

jei zmogui truksta bent vieno lito iki 350lt - tikrai verta eiti sedeti eileje del to vieno lito, kad galetum susitvarkytis soc. stipendija 390lt/men ir visas kitas kompensacijas.
soc. stipendija mokama tik socialiai remtiniems asmenims (pirma reikia susitvarkyti socialine pasalpa, o tada kreiptis i vsf ir rasyti prasyma soc. stipendijai gauti. Prasymas butinai turi buti parasytas butent ta menesi, kuri jums bus ar yra paskirta soc. pasalpa (rugseji arba spali) gali buti tik vienas soc. remtinumo menesis ir stipendija bus paskirta pusmeciui.
https://www.vsf.lt/l...nes-stipendijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 04 rugsėjo 2012 - 07:49
Sveikos. Ar jau kas tvarketes del mokinio krepselio gavote pinigelius? As tvarkiausi rugpjucio menesi,man sutvarke uz viena menesi isimties tvarka, dar kazkokia pasalpa vaikams paskyre, bet pinigeliu taip dar ir negavau, net ir mokinio krepselio.
Atsakyti
QUOTE(cobyte @ 2012 09 04, 10:10)
Sveikos. Ar jau kas tvarketes del mokinio krepselio gavote pinigelius? As tvarkiausi rugpjucio menesi,man sutvarke uz viena menesi isimties tvarka, dar kazkokia pasalpa vaikams paskyre, bet pinigeliu taip dar ir negavau, net ir mokinio krepselio.

As tvarkiausi kazkur liepos vidury , o pinigelius pervede po men, t.y rugpjucio 13d
Atsakyti
QUOTE(*davaida* @ 2012 09 04, 11:19)
As tvarkiausi kazkur liepos vidury , o pinigelius pervede po men, t.y rugpjucio 13d
Matote kaip ,kazkur po menesio. Nors man sake kad tureciau gauti net ir ta pati menesi,jau buvo viskas man sutvakyta,paskirta tik dar kazkoks patikrinimas nepraeitas, tai negi sitiek laiko eina kazkoki patikrinima. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cobyte @ 2012 09 04, 10:30)
Matote kaip ,kazkur po menesio. Nors man sake kad tureciau gauti net ir ta pati menesi,jau buvo viskas man sutvakyta,paskirta tik dar kazkoks patikrinimas nepraeitas, tai negi sitiek laiko eina kazkoki patikrinima. schmoll.gif

Ta paty men uz kuri paskirta jus negalit gauti,nes moka uz praeita menesi,o ne uz einama.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 09 04, 11:55)
Ta paty men uz kuri paskirta jus negalit gauti,nes moka uz praeita menesi,o ne uz einama.

Ta tai suprantu bet man sutvarke isimties tvarka. ji pati soc darbuotoja taip sake kad gal dar gausiu, na bet negavau nesvarbu, tik tiek kad nezinau kada cia is vis tiketis.
Atsakyti
aš tvarkiausi rugpjūčio 6 o rugpjūčio10 jau buvo pinigėliai smile.gif aš kalbu apie mokinių kepšelį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cobyte @ 2012 09 04, 10:30)

jei kažkoks patikrinimas, tai gal jūsų pajamos viršijo, ir todėl negavote 4u.gif nes šeip labai greitai ir kiek pažįstamų gavo, o gal savivaldybė nebeturi pajamų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintareja @ 2012 09 04, 14:03)
aš tvarkiausi rugpjūčio 6 o rugpjūčio10 jau buvo pinigėliai smile.gif  aš kalbu apie mokinių kepšelį  smile.gif
Papildyta:

jei kažkoks patikrinimas, tai gal jūsų pajamos viršijo, ir todėl negavote  4u.gif  nes šeip labai greitai ir kiek pažįstamų gavo, o gal savivaldybė nebeturi pajamų  4u.gif
Viska issiaiskinau, man kaip ir nemokamas maitinimas mokykloje taip ir mokinio krepselis dar nesutvarkytas, gausiu tik kazkokius pinigelius paskirtus vaikams, o nuo rugsejo jau bus visa kita sutvarkyta,nes busiu jau susitvarkiusi alimentus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cobyte @ 2012 09 04, 13:27)
Viska issiaiskinau, man kaip ir nemokamas maitinimas mokykloje taip ir mokinio krepselis dar nesutvarkytas, gausiu tik kazkokius pinigelius paskirtus vaikams, o nuo rugsejo jau bus visa kita sutvarkyta,nes busiu jau susitvarkiusi alimentus.  4u.gif

nemokamam maitinimui ir mokinio krepšeliui alimentai nebūtini, jie tik būtini jei tvarkotės socialinę pašalpą, o tie vadinami pinigėliai vaikams yra ta pati socialine pasalpa, tik kadangi alimentų dar nesate prisiteisus tai socialine pasalpa mokama tik vaikams, o kai bus alimentai tai tiek kiek priklauso ir kiek pajamos leidžia gausit ir jūs socialinę, o kiek gausit labai paprasta apsiskaičiuoti smile.gif
Atsakyti