Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

o as sulaukiau mmm ir skausmai dingo...
as nieko pries dar viena leliu, bet gal kai pirmieji abu pauges...nes db po pirmo nelabai daug ir dirbau, o ir darbelio geresnio norisi
aciu visoms uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2012 09 04, 22:29)
as nieko pries dar viena leliu, bet gal kai pirmieji abu pauges...nes db po pirmo nelabai daug ir dirbau, o ir darbelio geresnio norisi

Sekmes ateity 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2012 09 04, 22:29)

sėkmės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

as jau visai be nervu baigiu likt doh.gif mmm ryskiai veluoja kazkiek bet nezinau kiek doh.gif pirmas normalus ciklas po maitinimo krutim,taip kad nezinau kokio jis ilgio,bet...ovuliacija tiksliai zinau kad buvo 19ta ciklo diena,snd jau 36ta ciklo diena,mm ne kavapo,pozymiu ne kvapo,o NT gryba pjauna doh.gif du buvo grynai neigiami,nu galvoju gal ir taip,gal dar mm ne laikas,nezinau ne kokio jautrumo jie,bet kai praejo dar kelios dienos jau man kantrybe baigesi,nusipirkau paty jautriuaisia testa koks tik ant svieto yra ir per 3 min isryskejo antra juostele,bet jau toooookia slabna.Aisku pries langa jos ieskot nereik,bet tikrai neryski pagal ta kontroline.O sitiek dienu po O jau man atrodo tikrai turetu but rysku.Ir visgi pozymiu jokiu blink.gif blink.gif BT irgi laikosi apie 37.Pradedu visko prisigalvot unsure.gif ryt ryte bus apsiusiotas skaitmeninis testas lotuliukas.gif paziuresiu ka tas sakys,skaitosi protingas-turi parodyt ir kiek savaiciu po pastojimo,jei apskritai busiu nescia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Matrem* @ 2012 09 05, 23:48)
Sveikos 4u.gif

as jau visai be nervu baigiu likt doh.gif mmm ryskiai veluoja kazkiek bet nezinau kiek doh.gif  pirmas normalus ciklas po maitinimo krutim,taip kad nezinau kokio jis ilgio,bet...ovuliacija tiksliai zinau kad buvo 19ta ciklo diena,snd jau 36ta ciklo diena,mm ne kavapo,pozymiu ne kvapo,o NT gryba  pjauna doh.gif du buvo grynai neigiami,nu galvoju gal ir taip,gal dar mm ne laikas,nezinau ne kokio jautrumo jie,bet kai praejo dar kelios dienos jau man kantrybe baigesi,nusipirkau paty jautriuaisia testa koks tik ant svieto yra ir per 3 min isryskejo antra juostele,bet jau toooookia slabna.Aisku pries langa jos ieskot nereik,bet tikrai neryski pagal ta kontroline.O sitiek dienu po O jau man atrodo tikrai turetu but rysku.Ir visgi pozymiu jokiu blink.gif  blink.gif  BT irgi laikosi apie 37.Pradedu visko prisigalvot unsure.gif ryt ryte bus apsiusiotas skaitmeninis testas  lotuliukas.gif paziuresiu ka tas sakys,skaitosi protingas-turi parodyt ir kiek savaiciu po pastojimo,jei apskritai busiu nescia unsure.gif

Man atrodo paprasciau nueit ir priduot krauja HCG, kad apsiramint ir gauti pagaliau rezultata negu svaistyt babkes ant brangiu testu mirksiukas.gif o jei O tikrai ivyko 19d. ir au nuo jos praejo 16d. tai cia arba 100% nestumas, arba ryt ar sian prasidet turetu mmm (jei viskas ok)
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 09 06, 08:08)
Man atrodo paprasciau nueit ir priduot krauja HCG, kad apsiramint ir gauti pagaliau rezultata negu svaistyt babkes ant brangiu testu  mirksiukas.gif  o jei O tikrai ivyko 19d. ir au nuo jos praejo 16d. tai cia arba 100% nestumas, arba ryt ar sian prasidet turetu mmm (jei viskas ok)

Kad as gyvenciau LT tai seniai buciau HCG pasidarius,o cia pas mus viskas kitaip vyksta.Cia jau man testas pigiau gaunasi hihihi.gif iki 12sav. niekas net apziuri nestukes,pasitiki tik testo parodymais nestuke.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Matrem* @ 2012 09 05, 23:48)
Sveikos 4u.gif

as jau visai be nervu baigiu likt doh.gif mmm ryskiai veluoja kazkiek bet nezinau kiek doh.gif  pirmas normalus ciklas po maitinimo krutim,taip kad nezinau kokio jis ilgio,bet...ovuliacija tiksliai zinau kad buvo 19ta ciklo diena,snd jau 36ta ciklo diena,mm ne kavapo,pozymiu ne kvapo,o NT gryba  pjauna doh.gif du buvo grynai neigiami,nu galvoju gal ir taip,gal dar mm ne laikas,nezinau ne kokio jautrumo jie,bet kai praejo dar kelios dienos jau man kantrybe baigesi,nusipirkau paty jautriuaisia testa koks tik ant svieto yra ir per 3 min isryskejo antra juostele,bet jau toooookia slabna.Aisku pries langa jos ieskot nereik,bet tikrai neryski pagal ta kontroline.O sitiek dienu po O jau man atrodo tikrai turetu but rysku.Ir visgi pozymiu jokiu blink.gif  blink.gif  BT irgi laikosi apie 37.Pradedu visko prisigalvot unsure.gif ryt ryte bus apsiusiotas skaitmeninis testas  lotuliukas.gif paziuresiu ka tas sakys,skaitosi protingas-turi parodyt ir kiek savaiciu po pastojimo,jei apskritai busiu nescia unsure.gif

ir ką testas parodė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deidra_ @ 2012 09 06, 11:25)
ir ką testas parodė?  smile.gif

Siandieninis tesukas ax.gif rodo 1-2sav.po pastojimo.Lyg ir daugiau turetu but teoriskai paskaiciavus,bet kad nescia tai tikrai bigsmile.gif nestuke.gif biggrin.gif

Testukas

Po kokios savaiteles pakartosiu,jau gal ir kokiu pozymiu atsiras ax.gif turetu rodyt daugiau savaiteliu.

Nors kai pagalvoju su antra dukra ir nieko nejauciau,kol pykint nepradejo.Bet jau veliau,kokiu 7savaiciu ax.gif net krutine nebuvo jautri ne dienos.Tiek kad testas tada lb anksti parode,tai nieko daugiau neemiau i galva ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Matrem*: 06 rugsėjo 2012 - 09:49
QUOTE(*Matrem* @ 2012 09 06, 10:43)
Siandieninis tesukas ax.gif rodo 1-2sav.po pastojimo.Lyg ir daugiau turetu but teoriskai paskaiciavus,bet kad nescia tai tikrai bigsmile.gif  nestuke.gif  biggrin.gif

Tylūs sveikinimai nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deidra_: 06 rugsėjo 2012 - 10:19
Labas visoms mergaitems rolleyes.gif mes pirmas menuo kaip bandom leliuka, jau perskaiciau turbut visus forumus apie pirmus nestumo jausmus, Nt ir visa kita, tai nusprendziau kad reiktu jau ir paciai prasinesti smile.gif turbut sunkiausia uzduotis planuojancioms yra nepradeti jausti visu nestumo simptomu dar pries nestuma, nes as jauciu ir nuovargi ir pilvo tempima,( o gal tiesiog putima biggrin.gif ), kartais ir sleikstuli, bet kartais jausdavau juos ir siaip...siandien neiskentusi pasidariau Nt, ir net labai ieskodama nepamaciau jokiu vaiduokliku biggrin.gif bet mm liko dar kelios dienos o gal net savaite, tai dar turiu vilties...sekmes visoms laukiancioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiindiriuska @ 2012 09 06, 10:19)
Labas visoms mergaitems  rolleyes.gif mes pirmas menuo kaip bandom leliuka, jau perskaiciau turbut visus forumus apie pirmus nestumo jausmus, Nt ir visa kita, tai nusprendziau kad reiktu jau ir paciai prasinesti smile.gif turbut sunkiausia uzduotis planuojancioms yra nepradeti jausti visu nestumo simptomu dar pries nestuma, nes as jauciu ir nuovargi ir pilvo tempima,( o gal tiesiog putima biggrin.gif ), kartais ir sleikstuli, bet kartais jausdavau juos ir siaip...siandien neiskentusi pasidariau Nt, ir net labai ieskodama nepamaciau jokiu vaiduokliku biggrin.gif bet mm liko dar kelios dienos o gal net savaite, tai dar turiu vilties...sekmes visoms laukiancioms 4u.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif šiaip įtariu, kad visos pirmą mėnesį testus gadina anksčiau laiko biggrin.gif bet linkiu kantrybės ir sulaukti II mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas visoms,uzsukau ir as savo baimem ir svajonem pasidalint ir galbut rasiu cia panele kuriai buvo tas pats kaip ir man 4u.gif zodziu praeita trec.buvau pas gine,ji apziurejo ir pasake kad man jau beprasidedancios mmm paeme krauja ir liepe vel ateit po savaites t.y vakar.as jokiu mm nesulaukiau per ta sav.todel ji nusivede ir padare vaginalini eko... ir sako matai ta juoda taskiuka gimdoje.tai gali but kraujo kresuliukas pries mmm arba gemaliukas leliuko ir liepe jai per sav.nepasirodys mmm ateit vel pas ja.sako nesidziaug per anksti nes negaliu pasakyt tikslai kuris cia varoiantas.todel dabar meldziuosi dievuliui kad tik nepasirodytu tos nelabosiuos mm.gal yra kuriai taip buve?ar pasitvirtino nestumas ar visdelto sualukete mmm. 4u.gif
Atsakyti