Tikiuosi, kad ten stebuklėlis pas tave Šiaip esu buvusi, kai man 2 sav vėlavo, tai pasakė tik tiek, kad arba sirgsi, arba laukies, daugiau nieko negali jie pasakyti, tik tada sulaukiau mm (kaip ir norėjau, dar buvau jauna tam reikalui.. ) bet pas tave gal visgi bus mažylis
Tikiuosi, kad ten stebuklėlis pas tave
Šiaip esu buvusi, kai man 2 sav vėlavo, tai pasakė tik tiek, kad arba sirgsi, arba laukies, daugiau nieko negali jie pasakyti, tik tada sulaukiau mm (kaip ir norėjau, dar buvau jauna tam reikalui.. ) bet pas tave gal visgi bus mažylis
Baimės akys visad būna didelės, bet linkiu kantrybės Aš kai sapnuoju, kad mm atėjo, visada atsikėlusi ryte susergu net žymėtis nereikia, kiekvieną mėnesį taip būna bet labai erzina dabar, nes nebelaukiu jų, jau nuoriu mažo pupuliuko pilvelyje..
gale mano gine nieko isvis nesakyt ir tik liept ateit po savaites pasitikrint,o dabar tai rimtai nuo kiekvieno judesiuko atrodo tuoj pratruks mmm,o MB jau spejo prisisvajot...nors liepiu palaukt,kad nereiktu nusivilt
Žinau, kad sunku, bet pasistenk nurimti, jei bus lemta, ateis mm, o jei jau laikas - ateis kruopiukas o kad TB džiaugiasi, vertink tai tik svarbiausia nestresuok, jei ten mažylis, jis to neturi jautsi, kad ir koks mažas bebūtų dabar pakentėk ir atlik sunkiausią darbą - lauk..
Žinau, kad sunku, bet pasistenk nurimti, jei bus lemta, ateis mm, o jei jau laikas - ateis kruopiukas o kad TB džiaugiasi, vertink tai tik svarbiausia nestresuok, jei ten mažylis, jis to neturi jautsi, kad ir koks mažas bebūtų dabar pakentėk ir atlik sunkiausią darbą - lauk..
as ir jau nuo vakar laukiu mm, vakar maude kaip prie mm , snd nieko, tempia pilvuka truputi, atrodo kaip pasitempusi buciau ....ir i tuoleta labai varo , na aiku ko tik neprisigalvosi kai labai jau gandru lauki
as ir jau nuo vakar laukiu mm, vakar maude kaip prie mm , snd nieko, tempia pilvuka truputi, atrodo kaip pasitempusi buciau ....ir i tuoleta labai varo , na aiku ko tik neprisigalvosi kai labai jau gandru lauki